❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La venedora de llumins

Ajuda'ns a complir un somni, ajuda'ns a crear La venedora de llumins!

projectexv

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
65
Aportaciones
2.730€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

'La venedora de llumins' és un projecte de creació pròpia, basat en el conte de Hans Christian Andersen. 21 temes, 4 músics i 12 veus que conformen un musical nadalenc amb lletres i música escrites pel nostre propi imaginari. El projecte consta de dues parts: un CD i dues funcions que es portaran a terme al Teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat el 28 de desembre de 2019.

En ser un projecte de collita pròpia, ens fa molta il·lusió la possibilitat d'enregistrar aquesta bonica història en un CD, ja que és la millor manera de tenir un record tangible d’aquesta producció tan especial.

L'última nit de l'any era dura i freda, els carrers de la ciutat estaven coberts de neu, i una petita venedora de llumins els recorria sense més consol que la idea d'encendre un dels llumins que portava en una cistella. Asseguda a terra, es va atrevir a treure’n un i…

Actualment, el cor està format per dotze noies d'entre 15 i 24 anys que apostem per un repertori divers: des de cançons sacres a música moderna, cantant també cançons tradicionals, i combinant el català, el castellà i l'anglès. D'aquesta manera, tenim l'oportunitat d'oferir un concert més dinàmic i únic que inclou coreografies i interpretacions. Tot això, sota la direcció d'Eduard Vila i Perarnau.

Aquest Verkami està destinat amb un 90% per a la producció i gravació del CD, que té un cost total de 1900€ i un 5% pel marxandatge del projecte. Nosaltres som una organització sense ànim de lucre i en aquest cas, la gravació del CD, aquesta campanya és l'única font de finançament que tindríem. El 5% restant està destinat a la gestió del mateix Verkami.

PRIMER LLUMÍ

CD físic dedicat i agraïments. A més, aquesta recompensa és especial: t’oferim la possibilitat de tenir una cançó en exclusiva per a tu gravada per nosaltres. Fes-nos arribar una lletra i t’hi posarem la música, la gravarem, i et farem arribar la teva cançó personalitzada.

SEGON LLUMÍ

Perquè escoltar-nos només en un disc si també ho pots fer en directe? La recompensa del Segon llumí consisteix en un petit concert privat (aproximadament de 30 minuts).

Programació disponible a partir de març i fins a octubre (agost no inclòs)

TERCER LLUMÍ

El Tercer llumí consisteix en un concert privat complet. Tens un esdeveniment, una festa, un acte i el vols amenitzar?, amb música? Aquesta és la teva recompensa ideal. A més d’ajudar-nos en la producció del CD, podreu escoltar alguns dels temes en directe i altres de diferents en un repertori variat, divertit, emotiu i sorprenent.

Programació disponible a partir de març i fins a octubre (agost no inclòs)

Les entregues de les recompenses es farán sota acord amb totes aquelles persones que facin una donació.

La producció del CD està prevista per mitjans de novembre, encara que l’espectacle no es portarà a terme fins al 28 de desembre a Olesa de Montserrat, coincidint amb les dates de la història.

L'entrega de les recompenses està dividida en tres períodes: aquelles recompenses de 5€ a 100€ s'entregaran abans de final d’any, just abans de la representació. La recompensa de 200€ s'entregarà a partir de febrer. Les recompenses de 300 i 400€ seran programades entre els mesos març i octubre de 2020 (tot fixant una data amb el mecenes per a establir un dia pels concerts durant aquells mesos).

Facebook
Instagram

CONTACTA'NS:

[email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

21 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mayka

    Mayka

    más de 4 años

    Molts ànims, ho aconseguireu

  • ines_mdv

    ines_mdv

    más de 4 años

    A topeee nenes! Us estimo!

  • vicenç

    vicenç

    más de 4 años

    Sort neboda!!

  • lluis martin

    lluis martin

    más de 4 años

    Soy les millors

  • projectexv

    projectexv
    Autor/a

    más de 4 años

    Moltes gràcies a tots! Hem aconseguit el 100%!!! :)

  • Moncheta.1

    Moncheta.1

    más de 4 años

    Soy genials, nenes!! A per totes!! 😘😘😘

  • ocapdesa

    ocapdesa

    más de 4 años

    Molta sort😘

  • Esther González Azuaga

    Esther González Azuaga

    más de 4 años

    Molta merda en aquest preciós viatjee!!!

  • projectexv

    projectexv
    Autor/a

    más de 4 años

    Uauuuu moltíssimes gràcies ♥️♥️♥️

  • Núria i Jordi

    Núria i Jordi

    más de 4 años

    Bona iniciativa noies. Molta sort!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies