❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Primer CD del Consort Pere Serra

L'orquestra de flautes de bec de Catalunya enceta aquest projecte per tal de poder dur a terme l’enregistrament del seu primer CD

AMWindu

A project of

Category

Created in

0
seconds
76
Pledges
2.210€
From 1.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

MOLTES GRÀCIES, MECENES!

Gràcies a les vostres aportacions en breu veurà a la llum el primer CD del Consort Pere Serra. Moltísssimes gràcies!

A més a més, amb l'excedent de pressupost podrem dotar el conjunt d'un important fons de partitures, en aquest cas de la llibreria de música antiga de l'editorial London Pro Musica Edition.

EL CD

El membres del Consort Pere Serra, l'orquestra de flautes de bec de Catalunya, hem encetat aquest projecte de micromecenatge per tal de poder dur a terme l’enregistrament del nostre primer CD. Amb gairebé set anys d’existència del consort, amb assajos setmanals i amb els concerts que de tant en tant hem anat fent, hem pensat que havia arribat el moment d’enregistrar un conjunt de peces que puguin servir per exemplificar el repertori que durant aquests anys hem anat treballant. Gravarem sobretot obres del renaixement europeu, moment de gran esplendor pel conjunt de flautes, d'autors com Juan del Encina, John Dowland o Alonso Lobo, entre d'altres. És a l’edició d’aquest CD al que destinarem els diners del micromecenatge.

Qui som?

El Consort Pere Serra va néixer el 2012 amb la voluntat d’oferir un punt de trobada als amants de les flautes de bec, un espai on poder fer música i compartir experiències al voltant d’aquest instrument. És una orquestra oberta a tothom, a totes les edats, on no importa el grau d’experiència que un tingui amb l’instrument sinó les ganes de tocar-lo en grup. Tots els seus músics són amateurs, són doncs amants de la música.

El Consort interpreta el repertori específic de consort o conjunt de flautes de bec, posant un especial ènfasi en el repertori renaixentista però amb una mirada oberta a la música d’altres èpoques.

Els membres actuals del Consort Pere Serra són: Joan Alsina, Carme Batallé, Carolina Batet, Montserrat Còdol, Emília Cuenca, Daniel De Mas, María Jesús Leo, Marià Marín, Núria Mata, Lluís Montoliu, Victòria Pladellorens, Rafel Ribas, José Luís Sánchez, Núria Silvestre, Salvador Soteras, Anna Torra, Montse Turull, Àngela Marsal, Jaume Tort i Etsuko Ushiyama.

El seu director és l'Eloi Fuguet Surroca (Barcelona, 1979), músic i docent amb una llarga experiència en l’ensenyament de la flauta de bec. Actualment és professor a l’ECMM Vilanova i la Geltrú i al Certification program del San Francisco International Orff Course, és membre del quartet de flautes de bec Windu i cofundador de la discogràfica independent de música clàssica Beltempo Records.

En aquesta entrevista al programa El taller del lutier de Catalunya Música presentem el projecte i, el que és més important, fem una mica de música.

A què destinarem les vostres aportacions?

Les destinarem a la gravació del CD, a càrrec del tècnic de gravació Alfred Fernández, a la impressió i maquetació de 300 CD amb l’empresa Aggo CD, a la seva distribució en diverses plataformes digitals (Spotify, iTunes, GooglePlay, Deezer,...), al disseny de la portada a càrrec d’Albert Álvarez, a les fotos dels assajos i de les gravacions a càrrec d’Albert Alsina i de Bernat Cedó, i a l’elaboració de tot el material de comunicació (vídeos, web i dossiers).

Sobre les recompenses...

Hem pensat aquestes recompenses per agraïr-vos la vostra col·laboració:

 • Aportació FAN: destinada a tots aquells que voleu col·laborar en aquest projecte aconseguint un CD. El vostre nom apareixeria en el seu llibret i en la nostra web.

 • Aportació FAN ESPECIAL: destinada a tots aquells que voleu col·laborar en aquest projecte aconseguint dos CD i la possibilitat d'assistir a un dels nostres assajos. El vostre nom també apareixeria en el seu llibret i en la nostra web.

 • Aportació UN DELS NOSTRES: destinada a tots aquells que voleu col·laborar en aquest projecte aconseguint dos CD, la possibilitat d'assistir a un dels nostres assajos i de participar en un dels nostres concerts. El vostre nom també apareixeria en el seu llibret i en la nostra web.

 • Aportació VENIM A CASA: destinada a tots aquells que voleu col·laborar en aquest projecte aconseguint dos CD i la possibilitat que vinguem a casa vostra a fer-vos un concert especial. El vostre nom també apareixeria en el seu llibret i en la nostra web.

 • Aportació VOLUNTÀRIA: destinada a tots aquells que voleu col·laborar desinteressadament en el projecte i en les activitats de l'Associació Musical Windu, assoaciació sense afany de lucre creada per la promoció de la flauta de bec.

En el cas que la vostra recompensa inclogués algun CD, us el faríem arribar o bé personalment, o per correu postal, o us el donaríem en mà el dia del concert de presentació.

Calendari previst

 • Primera sessió de gravació: 20 de gener de 2018, Espai Montseny de Viladrau.

 • Segona sessió de gravació: 12 de maig de 2018, Sala Tèxtil Rase de Cardedeu.

 • Tercera sessió de gravació: 4 de maig de 2019

 • Edició i fabricació del CD: Novembre 2019

 • Concert de presentació del CD: Desembre de 2019

Com podeu veure en aquest calendari, part del projecte de gravació ja s'ha realitzat.

Repertori del CD

Tylman Susato: Ronde (Cum decore)

Juan del Encina: Hoy comamos y bebamos

Alonso Lobo: Ego flos campi

Anònim S.XVI: ¿Con qué la lavaré?

Anònim S.XVI: Pase el agoa

Ànonim S.XIII (Còdex de Montpellier): Alle Psalite cum luya

Juan del Encina: Más vale trocar

Juan del Encina: Triste España

Alonso Lobo: Benedictus qui venit

Jacob Arcadelt: Il bianco e dolce cigno

John Dowland: Come again

Gabriel Manalt: Tiento de faltas

Benjamin Britten: Scherzo

Músics convidats:

Josafath Larios, percussions

Joaquim Bogunyà, llaüt

Director:

Eloi Fuguet

Més informació

Tota la nostra activitat i més informació sobre el nostre projecte la podeu trobar a:
www.consortpereserra.cat

Agraïments

A la gent de l'Espai Montseny de Viladrau, del Textil Rase de Cardedeu i de l’Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú per cedir-nos els espais.

A l'Escola de Música del Palau per acollir-nos tots aquests anys.

A en Romà Escalas, degà de la flauta de bec a Catalunya, per haver-nos trasmès amor i passió per aquest preciós instrument.

A l'Associació Musical Windu per haver donat suport a la iniciativa de gravar aquest disc.

Al Josafath Larios, al Joaquim Bogunyà, a l'Alfred Fernández, al Bernat Cedó, a l'Elena López, a l'Andreu Brunat, a l'Albert Álvarez i a l'Albert Alsina per haver posat el seu granet de sorra en aquesta creació.

A tots els flautistes de bec que en algun moment han format part de la plantilla del Consort Pere Serra (ja sabeu, les nostres portes sempre són obertes), especialment a la Montserrat Batallé, la Sara Bladó, la Carme Bossa, en Joan Bozzo, l’Assumpta Fuster, la Núria Fuster, l’Àlex Garcia, la Vola Ralambondrainy, en Saverio Torchio, la Montse Vilarrasa i l’Esther Volmer.

I a tots els amics i familiars que han donat suport al nostre projecte, ja sigui participant de la seva campanya de micromecenatge o assistint als nostres concerts.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

14 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Lluis Brunet

  Lluis Brunet

  about 4 years

  Que no sigui l’últim

 • Marta

  Marta

  about 4 years

  el vídeo promocional és molt convincent!

 • malvarez

  malvarez

  about 4 years

  Molta sort pel projecte!!!

 • consol.blanch

  consol.blanch

  about 4 years

  Endavant Consort Pere Serra!

 • montbatalle

  montbatalle

  about 4 years

  Enhorabona per la iniciativa!! Amb ganes d'escorta-lo!! Sort!!

 • Alberto

  Alberto

  about 4 years

  Gràcies

 • Agustí Llorens

  Agustí Llorens

  about 4 years

  Fantàstica iniciativa Jaume!!!

 • Susanna

  Susanna

  about 4 years

  Moltes felicitats i Endavant!!!

 • montse

  montse

  about 4 years

  Encantada de participar!

 • Ismael

  Ismael

  about 4 years

  Endavant i sort!!!

#11 / Presentació del CD del Consort Pere Serra

El Conjunt de Flautes de bec del CMMB i l'Associació Musical Windu us conviden a la presentació del CD del Consort Pere Serra el proper 14 de desembre a les 12h al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (C/ Bruc 112 - 08009 Barcelona). Confirmeu la vostra assistència al telèfon 606084840 o al mail [email protected]. Entrada lliure (aforament limitat).

#10 / SEGON OBJECTIU ASSOLIT!

Ho hem aconseguit!!!!!

Gràcies mecenes per col·laborar amb el nostre projecte. Ja tenim el pressupost necessari per fabricar el nostre primer disc i comprar l'arxiu de música antiga de l'editorial London Pro Musica.

En breu us informarem de com rebre el vostre CD i del seu concert de presentació.

#08 / EL NOSTRE VERKAMI A CATALUNYA MÚSICA

Aquest dissabte a les 10:00h l’Eloi Fuguet és entrevistat al programa El taller del lutier de Catalunya Música. A l’entrevista parlarà de la campanya de micromecenatge engegada pel Consort Pere Serra amb l’objectiu de publicar el seu primer CD i de la recent creada Associació Musical Windu, entitat que pretén donar a conèixer la flauta de bec i el seu repertori específic.

#07 / GRÀCIES, MECENES!

Aquí teniu un petit regal dedicat als nostres mecenes.

Encara hi sou a temps de ser-ho i de col·laborar amb la nostra campanya de micromecenatge. Moltes gràcies anticipades per estimar aquest modest projecte d'amants de la música per flautes de bec.

#06 / NOVETATS!

En el CD del Consort Pere Serra hi podreu trobar un article del nostre director, Eloi Fuguet, titulat Amateur ve d'amor i que avui ha sortit publicat en el nostre blog. Esperem que us agradi.

Us recordem que si porteu nous mecenes a la campanya, tindreu com a regal una làmina impresa d'una de les fotografies que Bernat Cedó ha fet de les nostres sessions de gravació o de la web beautifulrecorders.com

#05 / HO HEM ACONSEGUIT... I TENIM UN NOU REPTE!

Gràcies a les vostres aportacions en breu veurà a la llum el primer CD del Consort Pere Serra. Moltísssimes gràcies!

Ja que hem assolit els 1.500 euros necessaris en tan sols deu dies, hem decidit marcar-nos un nou repte: la compra de la llibreria de música antiga de l'editorial London Pro Musica Edition. La històrica editorial anglesa està ofertant aquestes darreres setmanes importants ofertes per la compra de les seves partitures ja que, degut al Brexit, mourà la seva seu social fora d'Anglaterra i crearà una nova editorial. El Consort pretén aconseguir aquest lot de 282 partitures de música antiga per un valor de 350 lliures (aproximadament 393€, 1,40€ la partitura), transports no inclosos. Volem que el nostre conjunt tingui un fons important de partitures de música antiga, al qual tindran accés els nostres mecenes i, evidentment, els nostres músics.

També volem que tots els actuals mecenes s'impliquin més en la difusió del nostre projecte. Així que hem pensat en read more

#04 / RECORDEM "EL TALLER DEL LUTIER"

L'any passat va venir a visitar-vos en Pere Andreu Jariod, periodista musical i director del programa de Catalunya Música "El taller del lutier". En el programa el nostre director Eloi Fuguet i dos dels components del grup, en Lluís Montoliu i la Núria Mata, van poder explicar el perquè del nostre projecte i la seva aproximació personal a la música per a flautes de bec.

Recupereu les entrevistes mitjançant aquest enllaç.

#03 / SORTIM A BARCELONA CLÀSSICA!

Clica per veure l
Clica per veure l'article

El portal cultural Barcelona clàssica ens ha dedicat un article en motiu d'aquesta campanya de micromecenatge. La Marina Sala, que signa la publicació, fa una lloança al moviment musical amateur del país:

"Des del nostre punt de vista, convé donar més empenta i recursos a aquest tipus de formacions. Les orquestres amateurs constitueixen un teixit cultural molt important i necessari per al territori, ja que són la base de la cultura."

#02 / ÚLTIM SPRINT! JA SOM ALS 2/3

El nostre projecte està tenint molt bona acceptació i en una setmana ja ha arribat als 2/3 del pressupost necessari. Un fet que ens omple de satisfacció, sobretot perquè hem aconseguit il·lusionar a molta gent que ha descobert amb nosaltres la flauta de bec i el seu repertori.

Feu difusió del nostre projecte entre les vostres amistats d'aquest projecte amateur, o sigui, realitzat des de l'amor a l'instrument i a la música.

We use our own cookies to provide website functionality and third party cookies to analyze traffic and serve targeted advertisements based on your surfing habits. You can accept all cookies by clicking “Accept” or obtain more information and set your preferences here.