❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Junts...una història d'amics que s'estimen

Una ficció sonora de caràcter intimista que barreja romanticisme i recerca personal. Una història per gaudir dels petits detalls de la vida.

Bernat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
1
Aportaciones
15€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Junts...una història d'amics que s'estimen és una ficció sonora. Una ficció sonora és un tipus de programa radiofònic que antigament s'entenia amb el nom de radionovel·la.

Aquest projecte de ficció d'un únic capítol, d'una hora de duració, serà la meva primera incursió a la ficció sonora professional.

Sempre he tingut predilecció per aquest format. Per aquest motiu, vaig aprofitar el treball de final de Grau per realitzar la meva primera incursió en aquest format. En relació al fet d’explicar històries, l’any 2016, va dirigir el curtmetratge Les nous perdudes (Valentí Films, 2016).

La història narrada a la ficció, basada en la vivència del protagonista viscuda tant a Catalunya com a Suïssa, és un viatge vital, emocional i físic al llarg de la vida del protagonista fins a la recerca del veritable espai personal i l'amor de la seva vida.

Postal de la ficció sonora.
Postal de la ficció sonora.

[Soundcloud item unavailable]

Sinopsis

En Marc i l’Helena són dos bons amics que es coneixen de tota la vida. Han crescut junts. Sempre s’ho han explicat tot. Mai han deixat res al tinter. Entre ells mai hi han hagut secrets. Excepte un petit detall: en Marc durant l’etapa escolar va patir assetjament escolar. Uns fets que en Marc mai els hi havia explicat.

Un bon dia en Marc s’adona que els seus amics més íntims, la seva «colla dels cinc», van ubicant-se poc a poc al món: troben la feina perfecta, coincideixen en l’espai i el temps amb la parella idònia, es plantegen casar-se, tenir fills i formar una família. Tota la colla, menys ell, han trobat l’espai on volien situar-se. I ell, on es troba exactament?

Allò que fa uns anys es solucionava amb el fet de quedar per fer una cervesa, actualment ja no és tan senzill. Diríem que les prioritats canvien.

Aleshores, en Marc, decideix fer un canvi de 360º i emprèn el viatge dels seus somnis.

Dies abans d’iniciar el viatge reapareix l’Helena. La «mítica» Helena. Abans d’emprendre el viatge, en Marc, concerta una retrobada amb la l’Helena. La trobada provocarà que es replantegi el viatge?

En Marc, posteriorment a la cita, prendrà consciència que la seva vida, tot i ser bonica, necessita una profunda reflexió. S’adona que no té tot allò que voldria tenir.

Recorda que un bon dia algú li va fer veure que si a la vida t’arriba l’oportunitat de tenir com a parella la teva millor amiga és un tren que un no es pot permetre deixar escapar. Però sap perfectament que aquest fet, encara que hagi passat a persones del seu entorn, no té perquè succeir-li a ell en primera persona.

Al llarg del viatge al país dels seus somnis coneixerà a la Marta. Serà ella qui li aportarà l’ingredient màgic a la seva vida?

Qui som

Sóc en Bernat de Ciurana un apassionat de les històries boniques que aprecien els petits detalls de la vida. Gaudeixo tant dels petits detalls d’una gran pel·lícula, com d’una extraordinària sèrie de televisió, o bé, d’un bon llibre. Aquesta predilecció per les històries em ve de petit quan, d’una banda, m’encantava que em llegissin diferents relats i, de l’altra, escoltava la ràdio. Sóc Graduat Comunicació Audiovisual (Universitat de Vic). Un bon dia vaig decidir estudiar la carrera esmentada pel meu amor per la ràdio, les narracions radiofòniques, les històries de ficció i pel fet de poder escriure-les.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners recaudats aquí seran única i exclusivament utilitzats per a finançar la ficció sonora tant pel que fa referència als aspectes tècnics (lloguer d'estudi de gravació, muntatge i derivats, còpies del cd, comunicació i promoció) com els artístics (salaris dels actors, dietes, desplaçaments). També a la distribució de la ficció i la seva presència en els diferents mitjans de comunicació.

Està previst que els mecenes rebin les recompenses entre els mesos d'octubre i novembre de 2019.

Calendari previst

  • Juny: escriptura del guió artístic i tècnic.

  • Juliol: enregistrament dels efectes sonors, assatjos i gravacions prèvies.

  • Agost: darrera revisió de les prèvies.

  • Setembre: enregistrament de la ficció sonora.

  • Octubre: promoció de la ficció tant a les xarxes socials com als diferents mitjans de comunicació.

  • Novembre: estrena de la ficció.

Més informació

Per més informació ens podeu seguir per les xarxes socials:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies