❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Com pols i flors

Curtmetratge de caràcter intimista que barreja tons realistes i tons fantàstics. Una història amb sentiments a flor de pell.

Category

Created in

0
seconds
23
Pledges
810€
From 800€
Contribute to the project

Choose your reward

COM POLS I FLORS

"Com pols i flors" és un curtmetratge que tracta el tema de la depressió des del punt de vista d'una noia de 17 anys que veu com la seva germana de 20 ha perdut la vitalitat i la brillantor de la vida a causa de diversos fàrmacs i s'ha transformat en una muntanya de pols que el vent s'ha emportat amb un obrir i tancar d’ulls.

Per tal de transmetre aquest missatge a un públic de totes les edats, fem ús d'una història explicada gairebé com un conte en el qual utilitzem recursos com l' stop motion capaç de crear metafores i faules que expliquen la realitat d'una manera més bella i entenedora però també live-action que ens apropa més a la realitat i d'aquesta manera en fem una crítica més directa.

"Com pols i flors"
"Com pols i flors"

Qui som

Som un grup d'estudiants de cinema de Barcelona que dediquem els nostres esforços i el nostre temps a crear curtmetratges dels quals ens sentim orgullosos i ens identifiquin. "Com pols i flors" és un projecte que ha unit diverses persones amb un mateix objectiu: crear una obra i transmetre amb aquesta la nostra manera de veure el món.

Maria Martos - Protagonista "Com pols i flors"
Maria Martos - Protagonista "Com pols i flors"

Carta de la directora

"Amb 19 anys he estat els últims 3 amb tractament per ansietat i depressió i tot i que és cert que la medicació m'ajuda a controlar les crisis i la tristesa també és veritat que m’anul·len “el sentir” i tinc la por de a poc a poc convertir-me en una autòmat, en una nina morta en vida. Com pols i flors tracta el tema de la depressió des del punt de vista d'una noia de 17 anys que veu com la seva germana de 20 ha perdut la vitalitat i la brillantor de la vida i s'ha transformat en una muntanya de pols que el vent s'ha emportat amb un obrir i tancar d’ulls"

Míriam Laaziz

"En un obrir i tancar d
"En un obrir i tancar d'ulls"

La màgia de l'espai

Rodarem en una casa rural d’un poble de Lleida plena d’elements que recorden a la infancia d’anys enrere recoberts per una capa fina de pols que fa honor al títol. Les estances estan amoblades amb llits i hornaments de fusta tallada i polida a mà i decorades amb reliquies i antiquitats que evoquen a un mon fantastic com el de Lewis Carroll i Jan Svankmajer en les seves obres d’Alicia al país de les marevelles.

Una casa màgica
Una casa màgica

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners recaudats aquí seran única i exclusivament utilitzats per a finançar el curt tant en els aspectes tècnics com en els mes artístics i també a la distribució del curtmetratge per a festivals de cinema.
—> 150€ ART: En aquesta peça cinematogràfica donem molta importància a l’art ja que és ple de simbolismes que acompanyaran el missatge final del curt.
—> 100€ FOTO : Hem aconsguit reduir el pressupost de fotografia ja que els propis components de l’equip disposem de material fotogràfic i només haurem de llogar certs aparells de foto.
—> 300€ TRANSPORT I DIETES : El rodatge serà a Lleida durant 4 dies axí que per tal de cobrir la gasolina de tres cotxes i la dieta de tots els components del grup necesstarem més diners que per qualsevol altre departament.
—> 250€ DISTRIBUCIÓ PER FESTIVALS: Un cop rodat el curtmetratge farem màxima difusió per festivals tant a nivell català com a nivell espanyol si ens és possible.

"S
"S'ha transformat en una muntanya de pols..."

Calendari recompenses

El rodatge es durà a terme al llarg del mes de juliol i estarà llest a principis d'agost. Per tant, les recompenses estaran llestes en aquestes dates.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

+ Info

Per més informació ens podeu seguir per les xarxes socials:

 • INSTAGRAM @compolsiflors

 • FACEBOOK - "Pols i flors"
  (https://www.facebook.com/pols.flors.9)

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

1 comment

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Ramon

  Ramon

  about 1 year

  En primer lloc que estigui anat be el rodatge.

  Hi hauria l’opció de comprar-ne el curtmetratge?

Cookies help us to offer you the best experience. Settings