❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Participació de València al concert Cantània (Barcelona)

Cantània, una activitat escolar de cant en català per a alumnes de Primària, on participa el col·legi Montoya de la ciutat de València.

0
seconds
14
Patron
490€
From 1.800€
Contribute to the project

Títol

El col·legi públic Juan Manuel Montoya es troba al barri de la Punta a València, en un barri eminentment de classe treballadora. El centre acull un bon nombre d'alumnat, que tenen amb la música l'únic contacte amb el valencià, el català de tots i totes, com deia Enric Valor.

La col·laboració al pagament de les despeses de desplaçament dels cantants, alumnes del col·legi Juan Moya de València a l'Auditori de Barcelona és l'única manera que tenen aquelles famílies de València de participar en el concert Cantània a Barcelona, el dilluns 27 de maig del 2019.

Sobre les recompenses

  • La Plataforma per la Llengua ofereix el disc "Mans manetes, paraules, cançons i veus de minyons de l'Alguer" com un obsequi per a les persones que facen donació de 25 a la iniciativa solidària. Despeses d'enviament incloses

Disc "Mans manetes", música de l
Disc "Mans manetes", música de l'Alguer

  • La revista La Corbella, de la Plataforma per la Llengua, es dona com a regal per a les persones que donen 10 euros al projecte solidari. Despeses d'enviament incloses

![La Corbella. 25 anys de Plataforma per la Llengua]
![La Corbella. 25 anys de Plataforma per la Llengua]

Qui som

El voluntariat de la Plataforma per la Llengua dona suport a les activitats de l'ong del valencià. La Plataforma per la Llengua País Valencià emprén i coordina actuacions en l'àmbit geogràfic per fer de la llengua pròpia un element de cohesió de la societat valenciana.

Plataforma per la Llengua País Valencià

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions es destinaran a pagar les despeses del viatge en autocar i estada en l'alberg juvenil dels alumnes del col·legi Juan Montoya de València a Barcelona, durant dos dies. Molts alumnes només fan una menjada al dia, la que fan al centre escolar. Les famílies no poden pagar les despeses normals del desplaçament a Barcelona.

Calendari previst

Les recaptacions es destinaran integrament a pagar les despeses de desplaçament en autocar i de manutenció d'uns alumnes, xiquets i xiquetes, que no poden afrontar les despeses de desplaçament a Barcelona, els dies 27 i 28 de maig del 2019.

Podeu fer les vostres aportacions durant un termini màxim de 40 dies, per fer possible el somni dels joves alumnes valencians de participar el el projecte Cantània a Barcelona.

Els mecenes rebran les recompenses durant el mes de juny del 2019

+ Info

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

1 comment

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • El treball dels professors Hèctor i Josep i de la directora Amparo Ferrer perquè els alumnes d'un barri popular de València, com Natzaret, participen al concert de Cantània a Barcelona mereix tot el nostre suport.

10€
4 backers
Revista La Corbella, 25 anys de Plataforma

Despeses d'enviament incloses

25€
2 backers
Disc "Mans manetes". Paraules, cançons i veus de minyons de l'Alguer

Mans manetes. Paraules, cançons i veus de minyons és un recull de cançons és un disc de cançons populars en català de l'Alguer adaptades i modernitzades.

Despeses d'enviament incloses

50€
8 backers
Llibre "Els valencians des de quan són valencians" de Vicent Baydal

Els valencians, des de quan són valencians? és un llibre d'investigació històrica escrit pel medievalista Vicent Baydal i publicat per l'editorial Afers el 2016. En ell, Baydal investiga els processos mitjançant els quals es va construir la identitat dels valencians en tant que valencians.

Despeses d'enviament incloses

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.