❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Participació de València al concert Cantània (Barcelona)

Cantània, una activitat escolar de cant en català per a alumnes de Primària, on participa el col·legi Montoya de la ciutat de València.

Categoría

Creado en

0
segundos
14
Aportaciones
490€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Títol

El col·legi públic Juan Manuel Montoya es troba al barri de la Punta a València, en un barri eminentment de classe treballadora. El centre acull un bon nombre d'alumnat, que tenen amb la música l'únic contacte amb el valencià, el català de tots i totes, com deia Enric Valor.

La col·laboració al pagament de les despeses de desplaçament dels cantants, alumnes del col·legi Juan Moya de València a l'Auditori de Barcelona és l'única manera que tenen aquelles famílies de València de participar en el concert Cantània a Barcelona, el dilluns 27 de maig del 2019.

Sobre les recompenses

  • La Plataforma per la Llengua ofereix el disc "Mans manetes, paraules, cançons i veus de minyons de l'Alguer" com un obsequi per a les persones que facen donació de 25 a la iniciativa solidària.

Despeses d'enviament incloses

Disc "Mans manetes", música de l
Disc "Mans manetes", música de l'Alguer

  • La revista La Corbella, de la Plataforma per la Llengua, es dona com a regal per a les persones que donen 10 euros al projecte solidari.

Despeses d'enviament incloses

![La Corbella. 25 anys de Plataforma per la Llengua]
![La Corbella. 25 anys de Plataforma per la Llengua]

Qui som

El voluntariat de la Plataforma per la Llengua dona suport a les activitats de l'ong del valencià. La Plataforma per la Llengua País Valencià emprén i coordina actuacions en l'àmbit geogràfic per fer de la llengua pròpia un element de cohesió de la societat valenciana.

Plataforma per la Llengua País Valencià

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions es destinaran a pagar les despeses del viatge en autocar i estada en l'alberg juvenil dels alumnes del col·legi Juan Montoya de València a Barcelona, durant dos dies. Molts alumnes només fan una menjada al dia, la que fan al centre escolar. Les famílies no poden pagar les despeses normals del desplaçament a Barcelona.

Calendari previst

Les recaptacions es destinaran integrament a pagar les despeses de desplaçament en autocar i de manutenció d'uns alumnes, xiquets i xiquetes, que no poden afrontar les despeses de desplaçament a Barcelona, els dies 27 i 28 de maig del 2019.

Podeu fer les vostres aportacions durant un termini màxim de 40 dies, per fer possible el somni dels joves alumnes valencians de participar el el projecte Cantània a Barcelona.

Els mecenes rebran les recompenses durant el mes de juny del 2019

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • El treball dels professors Hèctor i Josep i de la directora Amparo Ferrer perquè els alumnes d'un barri popular de València, com Natzaret, participen al concert de Cantània a Barcelona mereix tot el nostre suport.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies