❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

MÍRAME, EL RODATGE

Confessions en un balcó, intents de suïcidi i molta ironia dramàtica. “Mírame” és una mirada crua i divertida d’una realitat humana.

YellowCap

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
25
Aportaciones
495€
De 350€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

MIRAME és un curtmetratge dirigit per Marc Camardons i escrit per Jordi Conill i Marc Camardons que relata la història d’un suïcida que es troba en una situació un pel peculiar. Que passaria si al moment abans de suïcidar-te, descobrissis que al balcó del costat hi hagués una altra persona disposada a fer el mateix?

Mírame és un projecte independent d’alumnes motivats d’Escac i de Barcelona, impulsat per un element en comú: l’amor al cinema.

I per fer-ho possible necessitem la teva ajuda!

PORTADA/POSTER
PORTADA/POSTER

Sinopsis

“Mírame” és un curt que fuig de les reflexions filosòfiques i intenta tractar el tema de la desesperació des d’un altre punt de vista.

Al Joan l’acaba de deixar la novia. Presa de la desesperació i de l’agonia del moment, decideix tirar-se per la finestra. Just abans de fer el pas descobreix que al balcó del costat un altre home s’està a punt de tirar-se també. Aquesta situació dona pas a un curtmetratge d’humor negre, ironia despietada i realitats salvatges.

A que destinarem les vostres aportacions

La financiació obtinguda en aquest verkami va destinada a dos partides pressupostàries bàsiques:

• La primera és el lloguer de material tècnic per poder realitzar el curt, tant de so, com de fotografia, com d’art. A més a més, part d’aquesta partida pressupostària anirà destinada a les dietes i el transport.

• La segona partida és per finançar el recorregut del curtmetratge. Com que tenim moltes ganes de crear un curtmetratge que valgui la pena la nostra intenció és presentar-lo a molts festivals i fer el major recorregut possible. Com més financiació tinguem a més festivals podrà anar!

Però això no és a canvi de res! Hem preparat unes recompenses perquè t’animis i t’emportis una part de nosaltres a casa teva!

PLA GENERAL
PLA GENERAL

El suïcidi

En el curt tractem un gran tema tabú per la societat: el suïcidi

Però ens volem allunyar del melodrames i de les profunditats filosòfiques i per això l’hem enfocat des d’un punt de vista més fresc, mes divertit. Utilitzant la gran arma de la ironia volem fer una reflexió del que és la vida i de la seva importància; que moltes vegades els arbres no ens deixen veure el bosc. Cal seguir endavant i moltes vegades, un simple acte pot fer-nos anar un altre cop pel bon camí. Cal deixar clar que no es un curt moralista, no som ningú per anar donant lliçons de vida a ningú. Simplement som estudiants de cinema amb ganes de provocar l’espectador.

DE DINS A FORA
DE DINS A FORA

Localització

La localització és en un pis del Carrer Sant Crist, al barri de Sants. Hem triat aquesta localització ja que creiem que és un lloc on es barregen les dos grans simfonies de Barcelona: la des contextualització i la idea de ciutat. No ens situen en cap ciutat ni en cap país. No volem dotar de simbolisme espacial la nostra localització, ja que Mírame és una història que hauria pogut passar en qualsevol ciutat del món.

PLA LATERAL
PLA LATERAL

PLA ZENITAL
PLA ZENITAL

QUART SEGONA
QUART SEGONA

Càsting

Per realitzar el curt constarem amb actors professionals del sector audiovisual català. Els nostres tres super actors són:

ALBA TEIXIDÓ

LA EX-NOVIA
LA EX-NOVIA

ALBERTO GUERRERO

L
L'HOME 2

FERRAN PLANA

L
L'HOME 1

Equip tècnic

L’equip està format per estudiants molt motivats de cinema de l’Escac i del Liceu:

Direcció: Marc Camardons

Direcció de producció: Xavier Farré

Guió: Jordi Conill i Marc Camardons

Música original: Pau Riedweg

Direcció de fotografia: Jaume Roma i Pau Mira

Direcció d’art: Maria Peix

Efectes especials al set: Lucia Planas

So: Rita Acebrón i Osman Gené

Coach actors: Eva de Diego

Ajudant de direcció: Caile Chiner

Script: Carla Bové

Càsting: Leticia Plaja i Ona Vidal

Calendari previst:

15 I 16 DE JUNY - RODATGE

30 DE JUNY - POSTPRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ

Les recompenses s’entregaran a partir de l’1 de juliol!

MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR AL PROJECTE!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies