❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

5 anys de LITERAL

Fem 5 anys i ho volem celebrar amb un llibre coral amb les millors ponències de la fira. #5AnysLiteral #LlibreLiteral

FIRA LITERAL

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
147
Aportaciones
5.000€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El llibre

Aquesta edició 2019 és especial per a nosaltres i com a celebració dels 5 anys del naixement de Literal volem condensar en un llibre les principals ponències que s’han fet a la fira. Les converses que ens han fet vibrar, emocionat i han ajudat a comprendre el món que ens envolta. La transcripció d’una selecció de les principals conferències realitzades els darrers cinc anys a les diferents edicions de la fira.

En aquest llibre ens acompanyen Silvia Federici, Marina Garcés, Svetlana Aleksièvitx, Nanni Balestrini, Leila Khaled, Guy Standing, Mireya Andrade, Elaine Brown, Miguel Brieva, Yolanda Colom, Alberto Acosta, Lucas Platero, Marina Sánchez,... també aquelles persones que les han entrevistat i acompanyat a les diferents ponents: Anna Gabriel, Ivan Miró, Mónica Terribas, David Segarra,...

Disseny i il·lustració

El llibre considerem que ha de tenir una força pròpia, ser un objecte que pagui la pena tenir més enllà del seu contingut, és per això que hem volgut acompanyar-lo amb les il·lustracions del Rock Blackbloc en la seva tècnica sketcher (esboç) amb ombres i el disseny i compaginació de l’estudi de disseny Münster Studio.

Les autores

Silvia Federici, Svetlana Aleksievitx, Marina Garcés, Nanni Balestrini, Leila Khaled, Guy Standing, Mireya Andrade, Elaine Brown, Miguel Brieva, Yolanda Colom, Alberto Acosta, Lucas Platero, Marina Sánchez i algunes altres que anirem confirmant els propers dies.

Les entrevistadores

Anna Gabriel, Ivan Miró, Mónica Terribas, David Segarra i algunes altres que anirem confirmant els propers dies.

Les recompenses

A què destinarem les vostres aportacions

Calendari previst

L'entrega de les recompenses es farà a la mateixa fira els dies 11 i 12 de maig.

Per eventuals enviaments es faran durant el juny i el juliol.

Qui som?

LITERAL, fira d’idees i llibres radicals celebrarà la seva cinquena edició els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019 a l’Ateneu l’Harmonia (dins l’espai de l’antiga fàbrica Fabra i Coats), a Barcelona. Aquest any tindrem més de 100 editorials i llibreries al Mercat del Llibre de la Fira Literal 2019. No us la perdeu! LITERAL és un espai de trobada entre persones, llibres i idees. La fira combina l’exhibició de llibres amb conferències i activitats diverses. Editorials, llibreries, biblioteques i arts gràfiques participaran a la quarta edició, que s’amplia a més sectors del món del llibre. Difondre, crear i compartir pensament crític, a través d’edicions independents i d’idees radicals.

+ Info

Per veure la programació de l'edició LITERAL 2019 podeu visitar wwww.literalbcn.cat o bé seguir-nos a les xarxes socials.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • David Garcia Casas

    David Garcia Casas

    casi 5 años

    Molt content de colaborar, per molts anys de fira literal

  • gmh

    gmh

    casi 5 años

    Zorionak 5 urte hauengatik. Felicitats per aquests 5 anys. Aurrera. Endavant

  • mercenaria

    mercenaria

    casi 5 años

    Felicitats pel Projecte! Ja tinc el meu llibre de Sant Jordi! 😉

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies