❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Passió segons Sant Marc, de J.S. Bach

Concerts a Santpedor, els dies 12 de maig i 2 de juny de 2019, amb acompanyament de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 i cantants solistes.

Coral Escriny

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
104
Aportaciones
3.910€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Qui som?

La Coral Escriny, de Santpedor (Bages), és un cor mixt format per uns 60 membres i dirigit per Marc Reguant des de l'any 2009.

L'entitat té 50 anys d'història, però en aquesta darrera dècada ha fet una notable evolució en la cohesió i la sonoritat del conjunt, la qual cosa li ha permès d'afrontar reptes molt ambiciosos per a un cor no professional.

Si voleu saber més sobre la coral, podeu visitar el nostre web a coralescriny.cat.

Concert de Nadal. 25/12/2018
Concert de Nadal. 25/12/2018

El projecte

Després d'interpretar algunes de les obres més conegudes de la música coral (el Rèquiem de Mozart, el Messies de Händel o el Glòria de Vivaldi), la Coral Escriny aposta per un altre dels grans compositors de tots els temps, J.S. Bach. En aquesta ocasió, es tracta d'una obra menys coneguda, però no menys interessant, en la qual el cor té un paper molt rellevant: la Passió segons Sant Marc, BWV 247.

Presentarem aquesta cantata en dos concerts, els dies 12 de maig i 2 de juny de 2019, a Santpedor, acompanyats de l' Orquestra de Cambra Terrassa 48.

Rèquiem de Mozart amb l
Rèquiem de Mozart amb l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 (abril 2018)

Per què demanem el vostre ajut?

L'objectiu de la campanya és ajudar a finançar els honoraris dels músics professionals que ens acompanyaran i altres despeses derivades de l'organització dels concerts.

A canvi del vostre mecenatge, optareu a fantàstiques recompenses, a més de rebre el més sincer agraïment de tots els membres del cor.

Les recompenses

Totes les recompenses que oferim inclouen l'entrada a un dels dos concerts. Seran entrades reservades en una zona preferent de la sala.

Igualment, tots els mecenes constaran com a col·laboradors, si ho desitgen, al programa de mà i al web de l'entitat.

En funció del tipus d'aportació realitzada, els mecenes adquiriran la condició d' Amics de l'Escriny durant la temporada setembre 2019-juny 2020, la qual cosa els permetrà rebre informació personalitzada de les activitats de la coral i comprar entrades amb descompte per a tots els concerts organitzats per l'entitat, abans que ningú.

També podran assistir a un assaig obert, que s'anunciarà oportunament.

Per a aquells que encara no tinguin el llibre Coral Escriny 50 anys, editat el 2018, hi ha una modalitat de mecenatge que n'inclou un exemplar.

Finalment, aquelles empreses que vulguin contribuir al projecte, rebran també publicitat destacada al cartell, al programa de mà i al web corporatiu.

Calendari

Un cop acabada la campanya, durant els darrers dies d'abril i primers de maig, contactarem amb els mecenes per fer-los arribar les recompenses.

+ Info

Web de la Coral Escriny
Facebook
Twitter
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Teresa Vendrell Ciuró

    Teresa Vendrell Ciuró

    casi 5 años

    Molts èxits!!

  • Encarna

    Encarna

    casi 5 años

    Gràcies Enri per haver-nos facilitat aquesta oportunitat d'assaborir de nou la vostra Coral

  • Vicenç

    Vicenç

    casi 5 años

    Èxit!!!

  • Lídia Sierra

    Lídia Sierra

    casi 5 años

    Endavant !!!!!

  • mribera

    mribera

    5 años

    Ànims a veure si ho aconseguiu visca la musica

  • Família Moseguí-Saladié

    Família Moseguí-Saladié

    5 años

    Molt bona iniciativa!! Us veiem al concert!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies