Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Llibre VullEscriure - Sant Jordi 2019

El llibre escrit pels escriptors 7a temporada VullEscriure.cat, aquest any inspirats per llegendes, contes i relats de dracs de tot el món!

Teresa Saborit

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
35
Mecenas
1.201€
De 200€
Aporta al proyecto

Descripció del projecte

Vols escriure? Benvingut a VullEscriure.cat: la web pels apassionats de l'escriptura en català que funciona des del gener del 2012!

Acabem de finalitzar la 7a temporada i estem contents de poder compartir amb tots vosaltres una selecció dels millors textos que han escrit els nostres fantàstics escriptors durant l'últim mig any. Des de l'octubre i fins ara, aquests valents gladiadors de la paraula s'han enfrontat cada setmana a la «Crida»: una proposta per escriure a la que han hagut de respondre escrivint textos de 300 paraules amb només 7 dies de temps; no hi ha escriptors més agosarats que ells en tot el ciberespai català!

Cadascuna de les Crides d'aquest any ha estat inspirada per un conte, un relat o una llegenda amb un drac com a protagonista. Hem conegut feres i bestioles de tot el món! Des de la Xina: «La llegenda dels peixos Koi», «Els quatre dracs», «Nian, el monstre», «La perla del drac» i «El fill de la lluna». Des del Japó: «Les llàgrimes del drac» i «Kaguya-hime, la donzella de la lluna». «Angus i la donzella màgica» de la mitologia celta. El conte infantil de «Les quatre bruixetes». «Heracles i les pomes de les Hespèrides» de la mitologia grega. I de la nostra terra: «La llegenda del drac de Sant Llorenç», «El monstre de Banyoles», «L'espasa d'en Soler de Vilardell de Sant Celoni», «La cucafera de Tortosa» i «La llegenda de Sant Jordi de Montblanc».

Paraules obligatòries, minicrides opcionals,... Els escriptors de la 7a temporada de VullEscriure han superat amb nota tots els reptes que els hem plantejat, al mateix temps temps que treballaven els uns amb els altres com un autèntic grup d'escriptura, comentant-se entre ells els textos escrits i ajudant-se mútuament a afilar cada dia més les paraules sorgides dels seus teclats. El llibre que us presentem avui no és un recopilatori de textos escrits per autors isolats en els seus escriptoris solitaris: és el fruit d'un treball en equip en el qual cadascun dels seus partícips ha aportat a la causa el millor de si mateixos.

Vols llegir? ;)

.


.

Recompenses

Mantindrem activa aquesta campanya de micromecenatge durant 10 dies, fins el diumenge 3 de març del 2019. Utilitzarem els diners que recollim per editar i publicar el llibre i per enviar les recompenses: a través de la plataforma podreu encarregar tants llibres com vulgueu i decidir si voleu que us els enviem per correu postal certificat o si preferiu venir a recollir-los en persona en la presentació que farem a Barcelona el dissabte 6 d'abril al matí.

En aquests moments els escriptors de la web estan acabant de fer la selecció/edició dels textos que s'inclouran en el llibre i, com l'any passat, la Núria Milà, figurinista escenògrafa i il·lustradora, està treballant en el dibuix de la coberta. Segur que quedarà un llibre espectacular!

El 4 de març, l'endemà d'haver finalitzat la campanya, enviarem a imprimir tots els llibres que ens hagueu encarregat i, si tot va bé, la primera setmana d'abril portarem els llibres a Correus perquè, aquells que hagueu triat rebre'ls per correu postal certificat, els rebeu abans de Sant Jordi.

Estigueu atents al nostre twitter @VullEscriure! Us anirem informant de totes les novetats… I és possible que us demanem alguna opinió ;)

.


.

Voleu saber més coses sobre nosaltres?

Visiteu-nos a la nostra web: serà una plaer conèixer-vos! Feu clic a www.VullEscriure.cat. També ens podeu seguir a través de Twitter, Facebook i YouTube o enviar-nos un correu a vullescriure@vullescriure.cat. Ens llegim!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

5 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • Teresa Saborit

  Teresa Saborit
  Autor/a

  23 días

  Roser, Farners: Moltes gràcies per les vostres paraules. Una abraçada.

 • Roser Madelro Bensonsenyora

  Roser Madelro Bensonsenyora

  24 días

  Una molt bona iniciativa, que mereix recolzament!

 • farners

  farners

  25 días

  Esperant retrobar-nos, també, a través del llibre!

 • Teresa Saborit

  Teresa Saborit
  Autor/a

  29 días

  Moltes gràcies per participar en el projecte, Sol i baldufa! Ens alegrem que el llibre et faci tanta il·lusió com a nosaltres :D

 • Sol i baldufa

  Sol i baldufa

  aproximadamente 1 meses

  Ja tinc ganes que arribi!📚

#04 / El llibre de Sant Jordi de VullEscriure ja és a la impremta!

Moltes gràcies per participar en el Verkami que vam obrir per gestionar la publicació del llibre de Sant Jordi 2019 de VullEscriure!

Hem recollit totes les vostres peticions i la impremta ja ha començat a treballar en la publicació del llibre. A principis d'abril els llibres estaran a punt per poder-vos-els enviar per correu postal certificat i/o perquè els pugueu venir a recollir en la presentació que farem a Barcelona el 6 d’abril.

Des de la web de Verkami us han enviat un correu electrònic amb les dades que necessitem, tant per gestionar la recollida d’exemplars el dia de la presentació, com per enviar-vos-els per correu postal certificat (segons el què ens hagueu demanat en el moment de reservar els exemplars). Envieu-nos les dades així que us sigui possible, si us plau.

Als que heu decidit venir a recollir els llibres en persona, us recordem les dades de la presentació: serà el leer más

#03 / Ja tenim portada!

Finalitzades les votacions per escollir la portada del llibre de Sant Jordi 2019 de VullEscriure! Sumant els vots de totes les xarxes socials, l’opció guanyadora, amb una majoria absoluta del 69% dels vots rebuts, ha estat… La primera opció (drac a la dreta)! Moltes gràcies a les prop de cent cinquanta persones que heu participat en les votacions 😊

La campanya de Verkami per reservar exemplars del llibre continuarà oberta fins aquest diumenge 3 de març: a través de la plataforma podeu encarregar tants exemplars com vulgueu i decidir si preferiu que us els enviem per correu postal certificat o si voleu venir-los a recollir en persona en la presentació que farem a Barcelona el dissabte 6 d’abril. RECORDEU: com cada any, imprimirem el nombre exacte d’exemplars que ens encarregueu i no serà possible aconseguir-los amb posterioritat.

Tal i com podeu… leer más

#02 / SEGONA RONDA VOTACIONS - Drac a la dreta o a l'esquerra?

Ja tenim guanyador de la 1a ronda! Sumant els vots de totes les xarxes socials, l’opció guanyadora, amb una majoria incontestable d’un 62% dels vots rebuts, ha estat… La quarta opció!

Moltes gràcies al centenar de persones que heu participat en les votacions!

Comença la 2a ronda i última ronda de votacions per escollir la portada final del llibre de Sant Jordi d'aquest any, il·lustrada com l’any passat per la Núria Milà, figurinista escenògrafa i il·lustradora. Quina preferiu? ;)

 • Opció 1 (drac a la dreta)
 • Opció 2 (drac a l’esquerra)

Teniu fins demà dimecres a la mitjanit per participar en la primera ronda de votacions. Sumarem els vots registrats en aquest blog, al blog de VullEscriure i a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram). Moltes gràcies per la vostra ajuda!

#01 / PRIMERA RONDA VOTACIONS - Quina portada voleu?

Comença la 1a ronda de votacions per escollir la portada del llibre de Sant Jordi d'aquest any! Tal i com vam fer l'any passat, us presentem diverses propostes que ha preparat la Núria Milà, figurinista escenògrafa i il·lustradora, i us demanem la vostra col·laboració per escollir aquella que us agradi més. Quina preferiu? ;)

 • Opció 1 (drac petit)
 • Opció 2 (drac petit amb roses)
 • Opció 3 (drac gran)
 • Opció 4 (drag gran amb roses)

Teniu fins demà dilluns per participar en la primera ronda de votacions. Sumarem els vots registrats en aquest blog, al blog de VullEscriure i a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram). Quines imatges passaran a la segona ronda? La decisió està a les vostres mans!

12€
6 mecenas
En vull 1!

1 llibre (a recollir personalment en la presentació que es farà a Barcelona el 6 d'abril del 2019)

17€
1 mecenas
Envia-me'n 1!

1 llibre que us enviarem al vostre domicili (per correu postal certificat)

24€
8 mecenas
En vull 2!

2 llibres (a recollir personalment en la presentació que es farà a Barcelona el 6 d'abril del 2019)

29€
6 mecenas
Envia-me'n 2!

2 llibres que us enviarem al vostre domicili (per correu postal certificat)

36€
4 mecenas
En vull 3!

3 llibres (a recollir personalment en la presentació que es farà a Barcelona el 6 d'abril del 2019)

41€
2 mecenas
Envia-me'n 3!

3 llibres que us enviarem al vostre domicili (per correu postal certificat)

60€
3 mecenas
En vull 5!

5 llibres (a recollir personalment en la presentació que es farà a Barcelona el 6 d'abril del 2019)

68€
5 mecenas
Envia-me'n 5!

5 llibres que us enviarem al vostre domicili (per correu postal certificat)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.