❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Granota Nota - Conte d'aventures Musicals per a mainada!

Primer conte musical infantil il·lustrat, creat, dissenyat i pensat per introduir l’art de la música a la mainada més petita de 0 a 5 anys.

Usuario dado de baja

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
15
Aportaciones
905€
De 4.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Granota Nota es el primer conte musical infantil il·lustrat, creat, dissenyat i pensat per introduir l’art de la música a la mainada més petita. Es ideal per ser explicat, representat, cantant o musicat de tal manera que sigui fàcil d’interactuar per a nens i nenes de 0 a 5 anys.

El nostre objectiu és molt clar; volem aconseguir els recursos necessaris per poder distribuir aquest conte de forma gratuïta al màxim numero de nenes i nens possibles!!

La Granota Nota i els seus amics del bosc!!
La Granota Nota i els seus amics del bosc!!

Un dels fets destacables és que aquest conte el poden utilitzar les mares i pares a casa, mestres a l’escola o guarderies, personal de biblioteques, casals cívics, centres infantils o similars. La seva explicació cap als més petits té diferents graus de comprensió i dificultat, podent-lo adaptar segons les seves edats.

Al conte s
Al conte s'explica com fer instruments musicals amb coses que tinguem per casa

El conte és molt interactiu, i un dels apartats de la història, ens explica com fabricar varis instruments musicals, aprofitant i reciclant tota mena de material que tinguem per casa.

A la Granota nota li agrada tocar la guitarra!!
A la Granota nota li agrada tocar la guitarra!!

La Granota Nota és la protagonista d'aquest conte, que és la seva primera aventura. Si tot va bé, la podrem gaudir, hi podrem cantar i aprendre música amb d'altres històries que estem preparant. Sempre pensant amb la mainada més petita!!

Els ordinadors son una eina bàsica per a la creació del conte!
Els ordinadors son una eina bàsica per a la creació del conte!

Qui som?

Som la Raquel, professora superior de música especialitzada en infants, i en Ramon, dinamitzador i comunicador. Les diferents trajectòries professionals i vocacionals sempre han estat relacionades amb la música, els infants, l’oci i l’educació, i volem unir les nostres virtuts en aquest projecte comú.

La música és part bàsica en aquest projecte
La música és part bàsica en aquest projecte

Hem comptat amb la col·laboració de diferents persones que han aportat la seva experiència i creativitat a l'hora editar, produir i masteritzar les diferents cançons que formen part del conte.

Objectiu de la campanya

El nostre objectiu és poder distribuir el conte a escoles de música, biblioteques, centres educatius i similars de la comarca d’Osona, de forma gratuïta, per incentivar als més petits en l'art de la música, i aprofitar totes les avantatges de comunicació, imaginació i cognició que aporten les cançons i les seves melodies. I llavors, si es necessiten més exemplars, o arribar a més quantitat de gent, poder-lo vendre a un preu simbòlic de 3€, sempre i quan no tinguéssim prou recaptació econòmica pel que fa a les donacions i/o col·laboracions.

La quitxalla participa activament en l
La quitxalla participa activament en l'explicació del conte!

El pressupost principal és per als il·lustradors del conte, la maquetació i la impremta. La creació de l’argument, dels personatges, les lletres i músiques de les cançons, així com la distribució del conte, va a càrrec dels 2 autors de la proposta.

Petita mostra d
Petita mostra d'algun esbós del conte!

Calendari previst

Presentarem el conte per Sant Jordi, llavors, un cop tinguem el pressupost necessari, imprimirem una quantitat d'uns 2.500 exemplars, per poder-los distribuir de forma gratuïta.

+ Info

La Granota Nota té pàgina de Facebook i de Instagram, on sempre que en té ocasió l'actualitza ja sigui amb fotos de diferents parts del conte, algunes melodies i també algunes de les cançons que surten al llibre.
FACEBOOK de la Granota Nota
INSTAGRAM de la Granota Nota

Per obtenir més informació sobre el projecte, o si sou una entitat relacionada amb el món de la música i els infants, i estaríeu interessats en rebre el nostre conte, o que el vinguem a explicar/representar, només heu de contactar al: 610.84.51.34 (Ramon) o al 687.529.597 (Raquel).

Aquí, alguns retalls de PREMSA:

Entrevista al Diari de Manlleu
Entrevista al Diari de Manlleu

Entrevista a la Revista Estrip de Vic
Entrevista a la Revista Estrip de Vic

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies