❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Junts, fem realitat el segon disc d'Idea

Amb Idea volem seguir encenent llums a la vida. Ens ajudeu a encendre la següent contribuint a l'enregistrament del nostre segon disc?

ideagrupcat

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
63
Aportaciones
2.405€
De 2.350€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Una idea és un llum encès en la nostra vida. Tot neix sempre d’una idea; és la unitat mínima a partir de la qual neixen els projectes. Tal com el maó seria la unitat mínima per a la construcció d’una casa, la suma d’idees conforma els projectes i els somnis.

Després d'un intens any i mig presentant el nostre primer disc, A Flor de Pell, arreu de Catalunya, estem treballant noves idees, noves cançons que esdevindran un nou disc a través del qual volem impulsar les persones a moure’s, a seguir els batecs del cor i perseguir els seus somnis. Es tracta de deu cançons que ens faran viatjar per tota mena d'emocions, però amb un lema o punt en comú: davant de qualsevol adversitat, les persones ens hem de fer fortes, encarar la vida i tirar endavant. De nou, comptarem amb col·laboracions de luxe com són: Paula Giberga (La Folie), Iván Rubio, Nina de Ferrater i Gerard Aledo (Animal). Per tal que tot això tiri endavant i arribi a tot el món, necessitem el vostre suport!

Aquí us deixem un tast d'un dels temes que formaran part del nou disc. Es titula Crida i comptarà amb la col·laboració de Gerard Aledo (Animal) i una sorpresa molt especial de la mà d' Iván Rubio:

Participar de la campanya farà possible l'enregistrament del nostre segon disc i a més et permetrà obtenir el disc, així com altres tipus de recompenses. A la columna de la dreta, hi podeu veure les diferents possibilitats d'aportació i escollir la que us escaigui més. Totes sumen!

Sobre les recompenses

Veureu que, a partir dels 15€, totes les recompenses inclouen el nostre primer disc. Que no us estranyi! Sabem que molts de vosaltres ja el tindreu, però sempre el podeu regalar a algun ésser estimat i animar-lo a participar d'aquest bonic projecte. ;)

~ Sorteig de l'IDEALELE

Totes les aportacions per un valor de 25€ o superiors, entraran directament en el sorteig d'un ukelele personalitzat i signat per tots els integrants d'Idea. Farem saber la persona guanyadora al final de la campanya, molta sort! :)

Idealele (disseny orientatiu no definitiu)
Idealele (disseny orientatiu no definitiu)

~ Entrega de les recompenses

Per a l'entrega de les recompenses materials, establirem un o varis punts de recollida que farem públics en acabar la campanya. A més, també es podran recollir a qualsevol dels nostres concerts (amb previ avís per part del mecenes). D'aquesta manera, ens estalviem més intermediaris i us podem donar les gràcies personalment a tots, un per un! En cas que no poguéssiu recollir les vostres recompenses en persona, us les faríem arribar per correu sense cost addicional (en cas d'enviament fora de l'estat espanyol, contactarem amb el mecenes en qüestió per pactar la millor solució per ambdues parts).

Per a les recompenses presencials, ens posarem en contacte amb cada mecenes per concertar una cita!

Qui som?

Idea neix de la mà de Gerard Heredia (veu, guitarra i composició) i les seves cançons que, vestides amb les gales d'una banda de pop rock, agafen una dimensió completament diferent al que inicialment era un projecte de cantautor. Per Idea, hi han passat grans músics i companys de viatge que en determinats moments han emprès altres camins, no pas sense deixar la seva petjada en la història del grup. Actualment, el grup es completa amb Marc Segarra (guitarra solista), Oleguer Luna (baix) i Albert Riu (bateria).

Ens presentem en el panorama musical català amb una certa mirada cap als grups pioners del que coneixem com a rock català, com ara Sau, Sopa de Cabra, Lax’n’Busto, etc., però amb una sonoritat renovada, captant l’essència de l’època actual i marcant un estil propi dins dels paràmetres del pop i el rock.

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners recaptats s'invertiran en finançar part de la producció del disc. Aquesta consta, a grans trets, dels següents processos:

. Enregistrament del disc als estudis Casafont.
. Producció musical i mescla a càrrec de Marc Martin.
. Masterització (estudi a determinar).
. Disseny i maquetació.
. Material promocional.

El nostre primer objectiu és cobrir part de les despeses que tot això suposa, principalment la producció musical i les mescles. Un cop assolit aquest, però, es pot seguir aportant per ajudar-nos amb la resta.

Calendari previst

Enregistrarem el disc durant el març de 2019. Entre abril i maig es duran a terme les mescles, màstering, disseny, material promocional, etc.

El disc es presentarà la tardor de 2019. És aleshores que es farà entrega de les recompenses.

+ Info

Web
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • ideagrupcat

    ideagrupcat
    Autor/a

    casi 5 años

    Moltes gràcies a tots per les aportacions! Ara, a fer-ne difusió, que ja quasi ho tenim!! Milions de gràcies!!!

  • Carmen

    Carmen

    casi 5 años

    Ànims! la millor medicina, la MÚSICA.

  • Xavier

    Xavier

    casi 5 años

    pim pim pim pim pim pim pim pim pim pim pim

  • Fatima

    Fatima

    casi 5 años

    Hoy os dejo mi granito de arena, para poder realizar ese segundo disco y con esto mostrar que debemos apostar por la cultura!!!

  • Valen

    Valen

    casi 5 años

    Ànim nois! Tant de bo ho aconseguiu! Llarga vida a la música!

  • Ramona Montagut Salles

    Ramona Montagut Salles

    casi 5 años

    Que us vagi molt bé. Wapooos

  • Ramona Montagut Salles

    Ramona Montagut Salles

    casi 5 años

    Que us vagi molt bé. Wapooos

  • Joan

    Joan

    casi 5 años

    Molt bon disc

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies