❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer LP de Psicophonics

Queremos registrar el primer LP de forma seria en los estudios Reno de Madrid, passando por el mastering de Kadifornia, en Cádiz. Es por esto que queremos hacer un llamamiento a todos vosotros , y poder financiar este proyecto gracias a las micromecenas.

Psicophonics

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
42
Aportaciones
1.100€
De 1.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUIENES SOMOS?

Psicophonics son una joven banda proveniente de Manresa que beben directamente de la rama mas enérgica e independiente del pop actual. Con una propuesta decididamente contemporánea, no han parado de sumar publico des de 2010 que sacaron su EP debut “#” que les ha llegado a actuar en gran parte de Cataluña, ser finalista de los premios Contempopranea a grupo revelación 2011 y sonar de forma regular a Razzmatazz y otras salas de marcado carácter independiente. Después de unos canvios en la formación en que el grupo se ha convertido en power trío, el grupo ha enregistrado su sencillo “Empirista francès”, el primer enregistrado en su lengua materna, el catalán.

QUE QUEREMOS HACER?

Queremos registrar el primer LP de forma seria en los estudios Reno de Madrid, passando por el mastering de Kadifornia, en Cádiz.

Es por esto que queremos hacer un llamamiento a todos vosotros , y poder financiar este proyecto gracias a las micromecenas.

COMO PODÉIS PARTICIPAR EN ESTE PROYECTO?

A través de micromecenas. Tenemos proporcionadas diferentes ayudas económicas en la parte derecha de esta pagina Web.

Es tan sencillo como clickar en la mecena que deseas hacer y así poder acceder a hacer la donación. Por muy pequeña que sea, no es de gran ayuda y agradecemos a todas vuestras aportaciones.

La cantidad que aportéis no se cargara directamente en vuestra cuenta bancaria, si no que ha de finalizar el plazo del proyecto, 40 días, para que se realice la donación y solo si hemos llegado a nuestro objetivo de 1000 euros.

QUE OBTENDRÉIS A CAMBIO?

La recompensa que hayas escogido.

El poder ayudar a tirar adelante un proyecto cultural que abraza su lengua materna, el catalán.

EN QUE NOS GASTAREMOS EL DINERO

El dinero obtenido va destinado a la grabación de este CD y a la pasterización. Esta grabacion se realizara entre el 29 de junio y el 1 de julio. En caso de poder sobrepasar la financiación establecida, este dinero ira destinado al diseño y a la fabricación del CD. En caso de no sobrepasar la financiación, correría a nuestro cargo esta parte.

Nos ayudáis a tirar adelante en este camino tan bonito de la música?

Psicophonics

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#07 / 4/03/2013

I avui 4 de març del 2013 ha vist la llum per fi el nostre disc, Ànima.

Ja es pot escoltar sencer el disc si entreu en aquest enllaç:

http://psicophonics.bandcamp.com/album/nima

Ha tardat i hem passat molts alts i baixos, però l'espera ja ha finalitzat i per fi podem mostrar-vos el disc!

Volem donar-ves els nostres més sincers agraïments, perquè gràcies a vosaltres l'heu fet possible aquest disc, esperem i dessitgem que us agradi!

Moltes gràcies!

I hoy 4 de marzo de 2013 ha visto la luz por fin nuestro disc, Ànima (Alma).

Ya se puede escuchar el disco entero si entráis en este enlace:

http://psicophonics.bandcamp.com/album/nima

Ha tardado y hemos pasado muchos alti-bajos, pero la espera ha finalizado y ¡ya podemos mostraros el disco!

Queremos daros nuestros mas sinceros agradecimientos, porqué gracias a vosotros habéis hecho posible este disco, esperamos y deseamos que os guste

¡Muchas gracias!

Psicophonics

#06 / Ja ho tenim!/ Ya lo tenemos!

I per fi després de tant temps ja ho tenim aquí, ja tenim les cançons acabadíssimes!

I com us vam dir, us les presentem per a que pogueu escoltar un parell de cançons abans de que surti el disc!

Ara ja només queda fer el format físic del disc, el diseny i el packaging, corre a càrreg de la Maria Sánchez, que ja ens ho va fer per la maqueta! En breus ens ensenyarà els seus disenys que portarem a la imprempta per a realitzar les còpies que us farem arribar en breus!

Moltes gràcies per la espera, per fi ja ho tenim aquí, per escoltar les cançons haureu d'entrar a aquest enllaç!

http://psicophonics.bandcamp.com/

Les cançons s'anomenen Casa Salvatge, que tracta de l'actual situació de totes les cases buides que hi han, de les persones que ha estat desallotjades de les seves llars, i de la reivindicació, de donar la oportunitat de tornar a aquestes cases a les persones afectades.

leer más

#05 / Ànima

I seguim amb noves notícies.

Com sabeu les cançons estan sent masteritzades ara mateix a Càdiz, pel Mario dels estudis Kadifornia! Demà ja les tindrem masteritzades!

El que us volem avançar avui, és el títol del disc, segur que ja ho haureu encertat, i es que es dirà igual que el títol d’aquesta entrada del bloc: Ànima.

El nom l’hem decidit pensant una mica jugant a partir del nostre nom, Psicophonics, l’origen del qual és una gravació casolana al nostre local d’assaig i que després al escoltar-la ens va semblar sentir unes veus, com si d’una psicofonia es tractés.

Hem pensat que les psicofonies són les recerques de les ànimes, a més a més considerem que la música és un sentiment, que sorgeix de l’ànima i que la música arriba a l’ànima de la gent, i nosaltres volem anar a la recerca d’aquestes ànimes realitzant les nostres psicofonies particulars, a partir de la nostre música.

leer más

#04 / Cádiz!

Escric aquesta entrada per informar-vos que les mescles ja han estat acabades. Les cançons ja sonen!

Demà les cançons seran portades a els estudis Kadifornia de Càdiz, uns estudis especialitzats en el màstering. Allà faran sonar les cançons amb la energia i potencia que volem per elles.

Finalment també us escric per desvetllar-vos que finalment el disc constarà de 10 cançons, 9 amb veu i una instrumental. Totes elles diferents entre si, però sempre seguint una mateixa línia.

La espera ja arriba i ben aviat podreu escoltar el disc!

Escribo esta entrada para informaros de que las mezclas ya han sido finalizadas. ¡Las canciones ya suenan!

Mañana las canciones serán mandadas a los estudios Kadifornia de Cádiz, unos estudios especializados en el mástering. Allí harán sonar las canciones con la energía y la potencia que queremos para ellas.

Finalmente también os escribo… leer más

#03 / c'est fini

I després de molt de temps ara ja podem dir que per fi hem acabat de gravar el disc! Ha passat molt temps com ja sabeu, però ja està tot gravat, els instruments i les veus. Ara queda la feina de l’Arnau ,del tècnic de so, editar, mesclar i el màster final del disc! L’edició i la mescla serveix per a que tot estigui a lloc, tot estigui correcte, també per a que cap instrument solapi a un altre, per a que tot soni definit... i el màster, que el realitzarem als estudis Kadiforna de Càdiz, és per a que tot soni conjuntament, donar-li la força final a les cançons, per a que acabin de tindre cos.

Ara és una feina més entretinguda, com un puzzle on s’han de fer quadrar les peces.

Com a primícia us desvetllaré que el disc probablement consti finalment de 11 cançons, que les bases instrumentals podríem definir-les com a un rock alternatiu, amb una gran presència i importància de les bases, del baix i la bateria, i es combinen amb unes veus més melòdiques i senzilles.

leer más

#02 / Últimes notícies/Últimas noticias

Bona tarda!

Us escric aquest missatge per parlar-vos una mica de l'evolució del projecte del nostre disc en el que hi heu contribuït econòmicament; primer de tot voldria demanar disculpes, i es que ha passat molt de temps des de aquesta inversió, i el resultat encara no ha vist la llum, i lo pitjor de tot, es que potser ha faltat comunicació i notícies del tema per part nostre i ha estat un gran i greu error.

Vull comentar-vos que la espera del disc s’ha allargat més del desitjat, hem patit daltabaixos, problemes professionals i personals, que han posat en perill la continuïtat del nostre projecte, Psicophonics, i la del disc, per sort hem reconduït la situació i em pogut seguir tirant endavant tot el projecte i el que comporta. De manera que ja estem finalitzant el disc, que queda ven poquet per a que vegi la llum i que ben aviat us farem arribar, si es possible, personalment.

leer más

#01 / Hola!!

Molt bones, companys.

Avui a finalitzat el període de recaptació de donacions a la web de Verkami. No nomes hem assolit el nostre objectiu, si no que a més a més hem pogut extreure'n una mica mes.

Ens agradaria molt agrair-vos a tots i a cada un de vosaltres tota l'ajuda i confiança que heu dipositat sobre nosaltres. Ha sigut un gest meravellós veure com tens un gran suport com el vostre, i més ara que estem en el nostre millor moment.

Tenim molta pressió a sobre ara, doncs creiem que us mereixeu un gran disc per poder donar les gràcies. Ho aconseguiren, i ja n'estem treballant durament!

Fa uns dies que tenim un blog en Wordpress on anem explicant una mica els nostres progressos diaris i on us convideu a que l'hi feu una ullada de tant en tant

Moltes gràcies a tots,

De veritat

Psicophonics: http://psicophonics.wordpress.com/


Muy buenas, compañeros.

Hoy a… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies