❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pascal Comelade fa la seva primera obra gràfica

50x60 Art neix amb la voluntat de fer art limitat a l'abast de tothom. Demanem a artistes que ens facin una pintura o dibuix original i en fem 60 serigrafies a 50 euros cadascuna. Ara estem preparant una edició a partir d'una obra original de Pascal Comelade. Ens ajudes a aconseguir-ho?

José María Carrasco

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
22
Aportaciones
1.232€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

50x60 Art va néixer amb un objectiu especial: editar obra gràfica d'artistes que no són pintors ni fan obra plàstica habitualment. Però ser artista és quelcom més, i creiem que hi ha uns perfils excepcionals que poden assumir qualsevol creació, perquè tenen talent i emoció de sobres.

Ara hem tingut el privil·legi de tenir al nostre costat a Pascal Comelade i volem trobar amics/mecenes per fer-ho realitat! Necessitem 60 mecenes que s'emportaran una serigrafia de Contra la perspectiva, que és com es titula l'original.

Seran únicament 60 còpies signades i numerades per Pascal Comelade. I no hi haurà més.

És la seva primera incursió en l'obra gràfica (té una vessant com a pintor i exposa habitualment, però excepte unes postals que es van vendre a França mai havia fet un projecte així ni d'aquestes dimensions), o sigui que contribuir en aquesta aventura té quelcom d'especial perquè mai ho havia fet a aquest nivell.

La làmina on farem la serigrafia té unes dimensions de 50x60 centímetres i estarà signada i numerada per Pascal Comelade. Aquí pots veure l'obra original de la que farem les serigrafies:

Il·ustració Pascal Comelade
Il·ustració Pascal Comelade

Amb els diners que necessitem pagarem el paper, el taller de serigrafia, l'enviament als mecenes i liquidarem els impostos amb Hisenda, a banda de pagar l'artista, que s'ho val amb escreix, no?

50x60 Art, com a associació cultural sense afany de lucre, no guanya res amb aquestes edicions.

Això sí: treballar amb Pascal Comelade i editar-li obra gràfica per primera vegada... no té preu!

Per a més informació sobre 50x60 Art pots visitar el nostre blog.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Bravo pels 15 mecenes de Pascal comelade!

Hola a tothom:

Ja tenim 15 mecenes que ens volen ajudar a fer realitat una iniciativa única: editar la primera obra gràfica de Pascal Comelade! Seran 60 serigrafies del seu original "Contra la perspectiva", signades i numerades per ell, i a un preu de 50 euros. Farem -si ho aconseguim- aquesta edició i només hi haurà les 60 còpies que hem dit. I cap més.

Però amb aquests 15 amics no en tenim suficient. Segur que d'entre els milers de seguidors que té a casa nostra hi ha persones amb amor per l'art, l'obra gràfica i les edicions ultralimitades. I a més a més és la primera vegada que ho fa.

Quants cops has vist al genial creador francès en concerts, entrevistes, magazines, bandes sonores i recitals? Doncs ara pots tenir una peça única a un preu a l'abast de qualsevol butxaca!

Uneix-te a l'aventura serigràfica de Pascal Comelade i sigues el seu mecenes!

#01 / Pascal Comelade, serigrafies i mecenes

Hola amics:

Ja estem a punt! Pots ajudar-nos a fer realitat la primera obra gràfica de Pascal Comelade. Aquí anirem informant de novetats, avanços i fites assolides i tu el pots utilitzar per resoldre dubtes, qüestions o fer suggeriments.

Comença l'aventura limitada i "serigràfica" a l'abast de qualsevol butxaca!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies