❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

TastAitana - un festival cultural a Sella (la Marina Baixa) 14-15-16 setembre

Literatura, música, natura, pilota i gastronomia, tot ben sacsejat en un entorn preciós i acollidor, un poble de muntanya encarat a la mar.

Tastaolletes

A project of

Created in

0
seconds
70
Patron
1.626€
From 1.200€
Contribute to the project

Què és el TastAitana?

El TastAitana és un festival autogestionat i sostenible.

Omplirà el preciós marc del poble de Sella de música, poesia, pilota, excursions per la muntanya, jocs, gastronomia... Serà una bonica experiència en què la CULTURA, la NATURA i la FESTA seran companys fonamentals en un espai de convivència durant un cap de setmana de setembre.

On?

A Sella, un poble de la Marina Baixa on les muntanyes, les hortes i el riu emmarquen l'autogestió cultural i associativa i la mar Mediterrània es perfila a l'horitzó.

Qui som?

Tastaolletes som un col·lectiu cultural de Sella (la Marina Baixa).

Les activitats que programem tenen sempre el mateix objectiu: generar una oferta cultural sostenible, autogestionada i arrelada a l'entorn rural.

En aquest sentit, al llarg dels dos últims anys hem organitzat concerts (Xavi Sarrià i Feliu Ventura, Corrandes són corrandes, Abraham Rivas, Desermint), exposicions ("Llapis, paper i bombes", "Lingüistes pel carrer", "El valencià, al cinema!"), presentacions de llibres (d'autors com ara Víctor Labrado, Paco Esteve i Beneito, Joan Borja o Joanjo Garcia) i projeccions audiovisuals (cinema i documentaris). A més, també hem celebrat dues edicions de la Festa Estellés i hem organitzat diverses jornades de jocs de taula i un parell de tornejos de "La fallera calavera".

L'activitat que ens va fer nàixer va ser l'agermanament del poble amb Aire Nou de Bao, una entitat nord-catalana que ens va visitar tres dies de l'estiu de 2016 durant els quals vam facir d'activitats el poble, com es pot veure al web d'aquell esdeveniment. A partir d'aquell moment vam decidir organitzar-nos com a col·lectiu i continuar oferint activitats al poble.

Hem col·laborat amb diferents entitats i institucions, com per exemple la Universitat d'Alacant, Plataforma per la Llengua, l'ACV-Tirant lo Blanc o l'Institut d'Estudis Catalans, i amb associacions de la nostra comarca (El corfoll, d'Altea, o L'empelt, de Callosa d'en Sarrià).


Què farem?

Durant 3 dies podreu visitar Sella i alhora gaudir de moltes activitats culturals que hem preparat. Ací teniu la programació de les que ja hi ha confirmades (n'afegirem alguna més pròximament):

*els horaris són provisionals

DIVENDRES 14 setembre 2018

SOPAR ESTELLÉS

22.00 h Sopar de cabasset a la fresca i recital de poesia amb micro obert.

En acabat, ruta nocturna pels racons amb història de Sella.

DISSABTE 15 setembre 2018

TORNEIG INDIVIDUAL D'ESCALA I CORDA

10.30 h Al trinquet Les saleres

*inscripcions al moment

Trinquet Les Saleres. Foto de Carlos Llorca.
Trinquet Les Saleres. Foto de Carlos Llorca.

RUTA DE L'AIGUA

11.30 h Passeig per sendes, hortes, tolls i rius del terme.

*Itinerari: plaça - molí de baix - bassa del batle - riu - font Major

La Font Major
La Font Major

CORREBARS

13.00 h Amb l'acompanyament de xaramiters i de la Unió Musical l’Aurora de Sella.

*podeu dur el vostre instrument i afegir-vos

LITERATURA

18.00 h Presentació del llibre 'Black Friday' amb l'autor, Antoni Rubio.

ACTUACIÓ PER A PÚBLIC FAMILIAR

19.00 h

CONCERTS I SOPAR

20.00 h Obertura amb la Xaranga Kriptonita

20.30 h Sopar

21.00 h Inici dels concerts

 • Capa de plàstic

 • The Dance Crashers

 • El Diluvi

 • Kriptonita xaranga

+PD

DIUMENGE 16 setembre 2018

TORNEIG DE "LA FALLERA CALAVERA"

12.30 h a la plaça
(amb cartes extraordinàries com a premis)

DINAR

14.30 h Paella i cloenda del TastAitana 2018

Com viure l'experiència

Si voleu passar ací el cap de setmana sencer, des de Tastaolletes i a través de l'ajuntament, vos oferirem l'opció d'acampar a la zona de la Font Major (que disposa de lavabos, dutxes i electricitat).

Al poble també hi ha alguns establiments rurals on allotjar-vos. N'hi ha algun que participa al verkami i si sou ràpids podeu fer-vos amb una estada a bon preu.

També podeu triar l'opció de vindre directament a les activitats que més vos enamoren.

Sereu acollits amb els braços oberts a Sella.

Sobre les recompenses

Gràcies a d'altres col·lectius, associacions, grups de música i col·laboradors, podem oferir, a canvi de la vostra implicació en el festival, alguns productes ben arrelats al poble de Sella musicalment o gastronòmicament. A més, el marxandatge hem buscat que també tinga una responsabilitat social intentant que la producció siga tan pròxima com és possible. Com a exemple, les camisetes.

Disseny definitiu de les camisetes. En negre i en model entallat de xica i en model de xic.

En principi, les recompenses s'arreplegaran durant el TastAitana. No obstant, si algú tinguera dificultats podeu afegir l'opció de les despeses d'enviament.

A què destinarem les vostres aportacions

A poder sufragar una part de la producció i la infraestructura del festival.

Què més?

Si voleu saber més coses de Tastaolletes (qui som, què fem, etc.), podeu seguir-nos a les xarxes:
TWITTER - FACEBOOK - INSTAGRAM

FAQ

 • Hi haurà camisetes per a xiquets?

  Sí.

Do you have any other queries or questions?

6 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Cristina Barrachina

  Cristina Barrachina

  over 1 year

  Deseando ir

 • Cristina Barrachina

  Cristina Barrachina

  over 1 year

  Viva Sella

 • Jaume Dura

  Jaume Dura

  almost 2 years

  Vaaaa rasqueu-se la butxaca

 • Tastaolletes

  Tastaolletes
  Author

  almost 2 years

  Moltíssimes gràcies, supermecenes!!

 • Raül Fracés Agulló

  Raül Fracés Agulló

  almost 2 years

  Els diners i els collons, per a les ocasions.

 • Raül Fracés Agulló

  Raül Fracés Agulló

  almost 2 years

  Els diners i els collons, per a les ocasions.

#10 / Nova programació

Volem anunciar-vos els canvis en la programació de hui del TastAitana. Alguns dels actes previstos s'hauran d'ajornar a causa de l'oratge i alguns els hem replantejat.

Com que ha estat plovent, el torneig d'escala i corda, la ruta pel riu i el correbars no s'han pogut fer.

A les 18.00 h es farà la presentació del llibre d'Antoni Rubio, 'Black Friday', a la seu de la Unió Musical l'Aurora de Sella, a la plaça.

A la mateixa plaça, a partir de les 20.30 h, els majorals de la COMISSIÓ DE FESTES DIVINA AURORA 2018 oferiran sopar al seu local.

A les 23.00 h la xaranga Kriptonita actuarà a la seu de la Comissió De Festes Divina Aurora Sella

Per a acabar la nit, PDs

Els concerts d'El diluvi, The dance crashers i Capa de Plàstic queden ajornats i buscarem una nova data per a celebrar l'#Alegria ballant.

El programa de demà amb el torneig de La Fallera Calavera i la paella segueix com estava previst.

Salut i gràcies per la comprensió.

#09 / Recollida de recompenses

En l'entrada anterior vam oblidar explicar-vos que les recompenses com a mecenes les podreu arreplegar durant el TastAitana.

Si és una invitació, dissabte en l'entrada dels concerts.

Si teniu alguna altra recompensa, a la paradeta que hi haurà dins del recinte.

Una volta més, el nostre agraïment.

#08 / TastAitana comença - MOLTES GRÀCIES!!

Dilluns va acabar el procés del verkami. Hem aconseguit les dues fites que ens havíem marcat i volem agrair-vos de tot cor que ens hageu ajudat a fer realitat una nova passa de Tastaolletes que comença justament hui. El TastAitana és una gran aventura i ens fa molt contents comptar amb la vostra col·laboració i, esperem, la vostra presència.

Que la cultura la construïm col·lectivament és un procés molt bonic i ens recorda la força que tenim per a fer si ens unim. Entre tots ho farem tot.

Ens veiem aquestos dies: a la plaça, als carrers, al trinquet, al riu, als concerts...

#07 / 2n objectiu assolit - DESERMINT

Com que hem arribat al segon objectiu marcat, Desermint ens acompanyarà musicalment durant la ruta nocturna per racons històrics de Sella que tindrà lloc divendres després del Sopar Estellés a la plaça. Serà una nit molt especial! Gastronomia, poesia, germanor, música, història, carrerons, màgia, llegendes...

#06 / Ens queden hores

Estem a punt de tancar el verkami. Dilluns al migdia acaba el termini per a fer més aportacions i ens queda alguna recompensa ben interessant.

Per exemple, un cap de setmana meravellós a Sella (que no pot ser el del TastAitana perquè ja és ple) en una de les cases rurals de Casaroc en què caben 4 persones, més les corresponent invitacions al #TastAitana.

I per descomptat la gastronomia, un dinar/sopar per a 2 persones al bar Paco o a La ferreria, uns llocs de tapes amb molt d'encant a Sella.

També podeu fer-vos amb un dinar/sopar per a 4 persones al mític Ca Pinet que ara està instal·lat a Alcalalí. Un lloc amb bon menjar de la terra i que és en si mateix un museu que paga molt la pena de visitar.

A més a més, queden també alguns discos i llibres.

I recordeu que ens falta ben poc per a comptar amb Desermint la nit de divendres.

#05 / Nou objectiu - 1.600 € - Desermint

Com que hem superat el mínim que ens havíem proposat, ens marquem un nou objectiu a assolir durant els dies que falten del verkami. Voldríem arribar als 1.600 euros. Si arribem, la ruta nocturna de divendres pels racons amb història de Sella, després del Sopar Estellés i el recital de poesia, estarà acompanyada musicalment per Desermint.

Desermint és un grup de Sella que des de fa uns quants anys versiona música folk de Miquel Gil, Ovidi Montllor, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries... i fa cançons pròpies musicant poetes del poble. Entre els seus èxits hi ha 'Cases i carrers'.

A més, a més, estan immersos plenament en l'enregistrament del seu primer treball. Hui els hem agafat alguna instantània durant la gravació:

#03 / Objectiu aconseguit!!!

Dissabte vam aconseguir arribar a l'objectiu mínim que ens havíem marcat al verkami. Estem molt agraïts a totes les persones que hi heu col·laborat. A més, després hem continuat rebent aportacions i ben pagats que n'estem.

Encara queden recompenses molt interessants: àpats al bar Paco, a la Ferreria i a Ca Pinet; un cap de setmana a Casaroc, cds, llibres...

N'hem rebaixat algunes com el llibre de la pilota i el dels masos, una bona oportunitat d'aconseguir aquestes meravelles que us ensenyem per dins:

Muletes
Muletes

N'afegim una de nova per a fer la reserva de la paella de diumenge i fer una previsió de les quantitats.

#02 / Noves recompenses

Nous col·laboradors s'afigen a les recompenses del verkami. Ara, a més de les invitacions, discos, menjars i allotjament a establiments de Sella i de fora... sumem:

 • dos llibres-disc de l'artista Bertomeu en què musica la poesia de Vicent Andrés Estellés (gràcies a Vila Llibres). Ideal per al Sopar Estellés del TastAitana.

-un dinar/sopar per a 2 persones (amb les 2 invitacions incloses) al bar restaurant El casino, a la plaça de Sella

www.caisaitoni.com

#01 / Aclaparats!

Bocabadats. Així estem de veure que el primer dia hem recorregut bona part del camí que esperàvem fer. Gràcies a un grapat de mecenes estem a punt d'arribar a l'objectiu. Totes les aportacions, grans i xicotetes, són necessàries. Com dirien als Ports, "tota pedra fa aplec".

Seguim rebotant el TastAitana i el verkami ací i allà. Gràcies!

3€
2 backers
Xapa de col·laborador

Col·laboració desinteressada que us agraïm amb una xapa del TastAitana
(disseny provisional)

4€
0 backers
Despeses d'enviament

Si pel que siga, és impossible que arreplegueu les recompenses durant el TastAitana

5€
0 backers
Paella + cerveseta

Plat i cerveseta per a la paella de diumenge

8€
5 backers
Invitacions

Amb aquest donatiu al col·lectiu tindreu una invitació per al festival.

10€
2 left (of 5)
L'Aurora aitanera

1 invitació
+ CD 'De poble: música i mestre'

de la Unió Musical l'Aurora de Sella amb composicions del mestre Miquel Morales Climent

10€
10 left (of 10)
La pilota a Sella

1 invitació
+ llibre 'Un poble, un esport: Sella i la pilota valenciana',

de Miguel Ángel Pérez Serrano

10€
2 left (of 4)
Capa de plàstic

1 invitació
+ CD 'Els herois', signat per Capa de plàstic

12€
4 left (of 5)
Un poble de cançons

1 invitació
+ CD-llibre 'Un poble de cançons', signat per Komfusió

12€
10 left (of 10)
El mas, un temps i una vida

1 invitació
+ llibre 'El mas, un temps i una vida',

que inclou aquarel·les dels masos del terme de Sella fetes per Joan Cazorla acompanyades de poesies dedicades escrites per Luis Vicente Soler

35€
0 backers
Quadrilla de concerts

Amb aquest donatiu tindreu 5 invitacions, ideal per a colles d'amics que sempre van de comboi junts

36€
1 left (of 1)
TastAitana i panxa plena - Bar Paco

2 invitacions
+ dinar/sopar per a 2 persones al bar Paco de Sella
(cal acordar el dia)

36€
1 left (of 1)
TastAitana i panxa plena - Bar La ferreria

2 invitacions
+ dinar/sopar per a 2 persones al bar La ferreria de Sella (cal acordar el dia)

95€
1 left (of 1)
TastAitana i panxa plena - restaurant Ca Pinet

4 invitacions
+ dinar/sopar per a 4 persones al restaurant Ca Pinet d'Alcalalí
(cal acordar el dia)

A partir d'octubre hi haurà concerts els caps de setmana.

200€
2 backers
Patrocini

Per a empreses o entitats que vulguen col·laborar-hi:

2 invitacions
+ l'aparició a la cartelleria i la resta del material promocional.

400€
1 backer
Gran patrocini

Per a empreses o entitats que vulguen col·laborar-hi:

4 invitacions
+ l'aparició destacada a la cartelleria i la resta del material promocional.

5€
20 patrons (sold out)
Invitacions de llebre

Per als més ràpids fent un donatiu

10€
3 patrons (sold out)
Oli Les Alberoles

1 invitació
+ botella d'oli Les Alberoles,

fet amb olives del barranc de Tagarina, al terme de Sella.

10€
5 patrons (sold out)
A l'Ovidi

1 invitació
+ CD 'A l'Ovidi'

amb versions d'Ovidi Montllor fetes per Smoking souls, Svaters, Feliu Ventura, ESIR, Tardor, Gener, Hugo Mas, Arthur Caravan, Júlia.

12€
4 patrons (sold out)
Fabulous Coconut

1 invitació
+ CD 'Fabulous Coconut', signat per The Dance Crashers

12€
7 patrons (sold out)
Viste't de TastAitana

Camiseta del TastAitana
(disseny provisional)

15€
4 patrons (sold out)
Ànima de festival

1 invitació
+ CD 'Ànima', signat per El diluvi

16€
5 patrons (sold out)
Viste't de TastAitana al concert

1 invitació
+ camiseta del TastAitana

25€
1 patron (sold out)
Estellés i Bertomeu

1 invitació
+ 7 d'Estellés (cd llibre)
+ Estellés infinit (cd llibre)

Gràcies a Vila Llibres

30€
1 patron (sold out)
Caliu de llibres

1 invitació
+ 1 conjunt de llibres de Caliu Espai editorial que inclou:

 • A mos redó. Cuinant la sobirania alimentària al País Valencià

 • Invisibles. Les nostres anàlisis pedagògiques

 • I (poemari)

 • Política, amor i cures (fanzine)

www.caliueditorial.com

30€
1 patron (sold out)
TastAitana de discos

1 invitació
+ 1 CD signat de cada grup que actuarà al TastAitana:

 • 'Ànima', d'El diluvi

 • 'Fabulous Coconut', de The Dance Crashers

 • 'Els herois', de Capa de plàstic

35€
1 patron (sold out)
ARCA

1 invitació
+ conjunt de productes ARCA que inclou:

 • Un pot de crema d'ametla

 • Un pot de salsa de pruna i figa

 • Un pot de chutney de nyespro

 • Un pot de salsa de prunes i ametla

 • Un paquet de sal de timonet i romer

 • Un paquet de sal de llima i pebre
  @arcamarinabaixa

36€
1 patron (sold out)
TastAitana i panxa plena - El Casino

2 invitacions
+ dinar/sopar per a persones al bar El casino
(cal acordar el dia)

www.caisaitoni.com

110€
1 patron (sold out)
TastAitana i de repòs a CasaRoc

2 entrades
+ una estada de cap de setmana per a 2 persones a les cases rurals Casa Roc (cal acordar els dies)

www.casaroc.com

Cookies help us to offer you the best experience. Settings