❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Seis pájaros de un tiro

Seis pájaros de un tiro és un projecte musical amb el que portem tres anys creant. Ara hem decidit gravar el nostre primer disc en el que podreu escoltar pinzellades de diversos estils des del pop i el swing, fins al reggae i la bossa nova.

Category

Created in

0
seconds
83
Pledges
2.633€
From 2.500€
Contribute to the project

Choose your reward

QUI SOM?

"Seis pájaros de un tiro" és un projecte musical basat en cançons d'autor que parlen de temes personals, del sense sentit, de l'absurd i de la tristesa. Després de tres anys junts creant, hem decidit plasmar la música que fem en el que serà el nostre primer disc. Pinzellades que van des del jazz i la bossa nova fins al reagge i al pop son exemples del que podreu escoltar en un disc tan enèrgic com profund.

QUÈ VOLEM?

Volem involucrar-vos en el projecte de manera que les aportacions de tots vosaltres facin possible que el nostre disc arribi a les mans de tothom. El preu d'aquest serà superior quan surti a la venda a les botigues físiques, però comprant el nostre disc des de Verkami no només us sortirà més econòmic sinó que també ens ajudareu a tirar endavant el projecte.

QUÈ FAREM?

Amb les vostres aportacions finançarem la gravació, disseny i distribució del nostre primer disc. Per agrair-vos la col·laboració, tots els que participeu sereu inclosos als agraïments del disc.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings