❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Creació de nous dissenys de Subalterna Serigrafia

Ajudeu-nos a crear nous dissenys de samarretes i bosses de Subalterna Serigrafia que ens permetran consolidar el nostre projecte.

subalternaserigrafia

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
62
Aportaciones
1.270€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Qui som

Subalterna Serigrafia neix com a resposta autogestionària al buit existent d'una alternativa que garanteixi una producció de marxandatge ètica i d'acord amb els principis de sostenibilitat i no explotació.

Prenem com a exemple totes aquelles experiències cooperatives que han existit i existeixen al Camp de Tarragona, amb la intenció de posar en valor el potencial emancipador i col.lectiu inherent en aquest mode d'autogestió.

Ens volem consolidar amb uns trets identitaris clars que han de permetre oferir un servei de qualitat i, alhora, no caure en les urpes del model econòmic capitalista: autogestió, creació d'un nou teixit social i flexibilitat.

Sobre les recompenses

La primera recompensa serà agrair a totes les persones que han col·laborat amb el Verkami la seva participació. Per aquest motiu, si assolim l'objectiu gravarem un vídeo per donar les gràcies a tots i totes les mecenes, on podreu veure tant la nova maquinària com el procés d'estampació de les recompenses. Als crèdits d'aquest vídeo farem un reconeixement a totes les col·laboradores.

A banda del vídeo, la resta de recompenses seran bosses i samarretes amb un disseny exclusiu per aquesta campanya, produïdes íntegrament amb material tèxtil ecològic i lliure d'explotació i estampades amb tintes ecològiques.

Els dissenys seran els següents:

Samarreta RESIST
Samarreta RESIST

Samarreta Black Panther
Samarreta Black Panther

Bossa Black Panther
Bossa Black Panther

Bossa RESIST
Bossa RESIST

Cal tenir en compte que el tallatge del nostre proveïdor és una mica més gran que la majoria de marques comercials. Tot i que de moment no heu de patir gaire, perquè més endavant ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar la talla de les samarretes i la direcció d'enviament, us adjuntem els tallatges del model unisex i del model entallat perquè hi aneu pensant:

Tallatge unisex
Tallatge unisex

Tallatge entallada
Tallatge entallada

A què destinarem les vostres aportacions

Una part de les vostres aportacions es destinarà a la compra del material tèxtil de les recompenses (bosses i samarretes) i a les tintes i totes les despeses relacionades amb l'estampació.

Pel que fa als beneficis, aquests es destinaran a millorar el procés de curació de la tinta una vegada serigrafiada. Així, doncs, serviran per comprar una planxa transfer per a serigrafia ecològica. Aquesta màquina permet, un cop estampat el disseny, curar-lo d’una manera més professional, senzilla i ecològica que a través de les planxes ordinàries.

En cas de superar l'objectiu, el capital sobrant es destinaria a comprar un “flash secador”, màquina que permet assecar les tintes de forma ràpida i senzilla i que facilita l’estampació a diferents colors gràcies a la rapidesa de secat.

Calendari previst

Una vegada acabi el període de Verkami, ens posarem en contacte amb totes vosaltres per concretar o confirmar alguns aspectes sobre les recompenses (talles, adreça d'entrega, dates de visita al nostre taller...). Calculem que en aproximadament una setmana tindrem tota la informació necessària.

Passada aquesta setmana, farem la comanda de tot el material tèxtil (samarretes i bosses). En aproximadament una setmana ja l'haurem rebut.

Aprofitarem aquestes dues setmanes (recull d'informació i comanda del material tèxtil) per comprar la planxa transfer (i el flash secador si l'objectiu s'ha superat), que ens permetran que el procés d'estampació de les recompenses sigui més ràpid. També aprofitarem aquest temps per fer les pantalles amb els dissenys i per comprar les tintes.

Per últim, una vegada haguem rebut tot el material, ens posarem amb l'estampació. Calculem que aproximadament necessitarem dues o tres setmanes (dependrà en gran mesura del nombre de recompenses a estampar) per fer les estampacions i els enviaments.

Així, doncs, pensem que rebreu les vostres recompenses en aproximadament 4 o 5 setmanes.

+ Info

Pots trobar més informació sobre el nostre projecte:
[

Pàgina web]( https://www.subalternaserigrafia.cat/)
Instagram
Twitter
Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • chimiflus

    chimiflus

    más de 5 años

    Ánimo! Un abrazo desde Vallecas ;-)

  • agomez

    agomez

    más de 5 años

    Molta sort en el projecte.

  • agomez

    agomez

    más de 5 años

    Molta sort en el projecte.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies