Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Creació de nous dissenys de Subalterna Serigrafia

Ajudeu-nos a crear nous dissenys de samarretes i bosses de Subalterna Serigrafia que ens permetran consolidar el nostre projecte.

subalternaserigrafia

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
62
Mecenas
1.270€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Qui som

Subalterna Serigrafia neix com a resposta autogestionària al buit existent d'una alternativa que garanteixi una producció de marxandatge ètica i d'acord amb els principis de sostenibilitat i no explotació.

Prenem com a exemple totes aquelles experiències cooperatives que han existit i existeixen al Camp de Tarragona, amb la intenció de posar en valor el potencial emancipador i col.lectiu inherent en aquest mode d'autogestió.

Ens volem consolidar amb uns trets identitaris clars que han de permetre oferir un servei de qualitat i, alhora, no caure en les urpes del model econòmic capitalista: autogestió, creació d'un nou teixit social i flexibilitat.

Sobre les recompenses

La primera recompensa serà agrair a totes les persones que han col·laborat amb el Verkami la seva participació. Per aquest motiu, si assolim l'objectiu gravarem un vídeo per donar les gràcies a tots i totes les mecenes, on podreu veure tant la nova maquinària com el procés d'estampació de les recompenses. Als crèdits d'aquest vídeo farem un reconeixement a totes les col·laboradores.

A banda del vídeo, la resta de recompenses seran bosses i samarretes amb un disseny exclusiu per aquesta campanya, produïdes íntegrament amb material tèxtil ecològic i lliure d'explotació i estampades amb tintes ecològiques.

Els dissenys seran els següents:

Samarreta RESIST
Samarreta RESIST

Samarreta Black Panther
Samarreta Black Panther

Bossa Black Panther
Bossa Black Panther

Bossa RESIST
Bossa RESIST

Cal tenir en compte que el tallatge del nostre proveïdor és una mica més gran que la majoria de marques comercials. Tot i que de moment no heu de patir gaire, perquè més endavant ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar la talla de les samarretes i la direcció d'enviament, us adjuntem els tallatges del model unisex i del model entallat perquè hi aneu pensant:

Tallatge unisex
Tallatge unisex

Tallatge entallada
Tallatge entallada

A què destinarem les vostres aportacions

Una part de les vostres aportacions es destinarà a la compra del material tèxtil de les recompenses (bosses i samarretes) i a les tintes i totes les despeses relacionades amb l'estampació.

Pel que fa als beneficis, aquests es destinaran a millorar el procés de curació de la tinta una vegada serigrafiada. Així, doncs, serviran per comprar una planxa transfer per a serigrafia ecològica. Aquesta màquina permet, un cop estampat el disseny, curar-lo d’una manera més professional, senzilla i ecològica que a través de les planxes ordinàries.

En cas de superar l'objectiu, el capital sobrant es destinaria a comprar un “flash secador”, màquina que permet assecar les tintes de forma ràpida i senzilla i que facilita l’estampació a diferents colors gràcies a la rapidesa de secat.

Calendari previst

Una vegada acabi el període de Verkami, ens posarem en contacte amb totes vosaltres per concretar o confirmar alguns aspectes sobre les recompenses (talles, adreça d'entrega, dates de visita al nostre taller...). Calculem que en aproximadament una setmana tindrem tota la informació necessària.

Passada aquesta setmana, farem la comanda de tot el material tèxtil (samarretes i bosses). En aproximadament una setmana ja l'haurem rebut.

Aprofitarem aquestes dues setmanes (recull d'informació i comanda del material tèxtil) per comprar la planxa transfer (i el flash secador si l'objectiu s'ha superat), que ens permetran que el procés d'estampació de les recompenses sigui més ràpid. També aprofitarem aquest temps per fer les pantalles amb els dissenys i per comprar les tintes.

Per últim, una vegada haguem rebut tot el material, ens posarem amb l'estampació. Calculem que aproximadament necessitarem dues o tres setmanes (dependrà en gran mesura del nombre de recompenses a estampar) per fer les estampacions i els enviaments.

Així, doncs, pensem que rebreu les vostres recompenses en aproximadament 4 o 5 setmanes.

+ Info

Pots trobar més informació sobre el nostre projecte:

Pàgina web

Instagram
Twitter
Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

3 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • chimiflus

  chimiflus

  7 meses

  Ánimo! Un abrazo desde Vallecas ;-)

 • agomez

  agomez

  8 meses

  Molta sort en el projecte.

 • agomez

  agomez

  8 meses

  Molta sort en el projecte.

5€
0 mecenas
Reconeixement als crèdits del vídeo

Reconeixement als crèdits del vídeo d'agraïment que farem si el Verkami assoleix l'objectiu.

10€
7 mecenas
Bossa "Black Panther"

Reconeixement als crèdits del vídeo
+ Bossa "Black Panther"

Despeses d'enviament incloses

10€
11 mecenas
Bossa "Resist"

Reconeixement als crèdits del vídeo
+ Bossa "Resist"

Despeses d'enviament incloses

20€
12 mecenas
Samarreta "Black Panther"

Reconeixement als crèdits del vídeo
+ Samarreta "Black Panther"

Despeses d'enviament incloses

20€
24 mecenas
Samarreta "Resist"

Reconeixement als crèdits del vídeo
+ Samarreta "Resist"

Despeses d'enviament incloses

30€
4 mecenas
Bossa i samarreta, disseny a escollir

Reconeixement als crèdits del vídeo
+ Bossa (disseny a escollir)
+ Samarreta (disseny a escollir)

Despeses d'enviament incloses

50€
3 mecenas
Visita al taller de Subalterna Serigrafia

Reconeixement als crèdits del vídeo
+ Vine a veure el nostre taller i a conèixer totes les fases necessàries per l’estampació d’una samarreta. A més, podràs estampar la teva pròpia samarreta amb el disseny que més t'agradi! (Màxim grups de 10 persones).

100€
1 mecenas
Taller de serigrafia

Reconeixement als crèdits del vídeo
+ Taller d’estampació a domicili. Vindrem a fer un taller de samarretes a la vostra entitat.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.