❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gravació i edició del CD "Escaldàrium de Cambra"

Busquem finançament per gravar i editar un CD amb la música de l'Escaldàrium de Cambra, danses populars de Caldes de Montbui

0
segundos
90
Aportaciones
2.520€
De 2.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'Escaldàrium de Cambra és la versió per a conjunt acústic de la música de l'Escaldàrium, la Festa del Foc i l'Aigua de Caldes de Montbui. Amb aquesta campanya, el Ball de Diables de Caldes ens proposem recollir els 2.300 euros que ens calen per gravar aquesta música i editar-la en un CD.

Abans que res, deixeu-nos explicar-vos breument d'on surt tot aquest invent.

Les deu danses de l'Escaldàrium les va escriure el músic i diable calderí Ramon Solé entre 1994 i 2000, i l'última, El Repicó, es va afegir el 2010. La festa, que l'any vinent celebrarà 25 anys, ha anat creixent fins a convertir-se en un esdeveniment multitudinari que cada segon dissabte de juliol aplega prop de 6.000 persones procedents de tot Catalunya. La singular combinació de foc, aigua i música en directe han fet de l'Escaldàrium una cita de referència al calendari festiu català. Aquí en teniu una petita mostra:

La música, editada en CD per primer cop l'any 2000, ja és part de la tradició cultural de Caldes i algunes melodies s'han convertit en himnes locals. Enguany el Ball de Diables de Caldes posarà a la venda la tercera edició d'aquest CD.

El 2015, els diables de Caldes vam ser convidats a participar al Panceltic Festival que es celebra des de fa 44 anys a Derry (Irlanda del Nord). Era la primera vegada que hi participava una nació no celta, i per l'ocasió vam preparar una actuació que servís per explicar què és l'Escaldàrium al públic irlandès. D'aquesta manera, Ramon Solé va crear versions de les danses de la festa per a conjunt instrumental acústic; la música es va combinar amb vídeos i uns textos escrits pel també diable Oriol Castillo en un espectacle que es va representar l'11 d'abril de 2015 al Cultúrlann Na hÉireann, el principal centre cultural de Derry, amb molt bona acollida.

Actuació al Cultúrlann Na hÉireann de Derry, l
Actuació al Cultúrlann Na hÉireann de Derry, l'abril de 2015

Ramon Solé, autor de la música de l
Ramon Solé, autor de la música de l'Escaldàrium (en primer terme), durant l'actuació a Irlanda del Nord

De tornada a Catalunya, i per aprofitar la feina feta, vam representar el mateix espectacle per mostrar-lo al públic calderí com a acte previ de l'Escaldàrium. Ho vam anomenar "Escaldàrium de Cambra".

Primera actuació de l
Primera actuació de l'Escaldàrium de Cambra pròpiament dit, el juliol de 2015 al Casino de Caldes

La rebuda del públic va ser tan entusiasta que des de llavors aquest concert s'ha anat consolidant com a tret de sortida dels actes previs de l'Escaldàrium, una setmana abans de la festa. Cada any l'Escaldàrium de Cambra omple de públic la plaça del Molí de l'Esclop i tant el concert com la música han anat agafant entitat pròpia. El 25è aniversari ens sembla una ocasió perfecta per gravar el CD per quatre motius: per deixar constància documental d'aquestes versions de la música, per acostar-la a la gent i que se la faci seva, per afegir un element a la commemoració dels 25 anys, i per eixamplar l'imaginari cultural de l'Escaldàrium.

Cada any, l
Cada any, l'Escaldàrium de Cambra omple la plaça del Molí de l'Esclop de Caldes de Montbui

L
L'actuació s'ha convertit en el tret de sortida dels actes previs de l'Escaldàrium, una setmana abans de la festa

Sobre les recompenses

Pots contribuir a aquesta campanya en quatre modalitats de mecenatge que t'expliquem a continuació:

Donant 10€ precompraràs el CD. És, senzillament, comprar-lo abans d'hora, amb la diferència que fent-ho ara ens ajudes a finançar el projecte. Quan tinguem els CD fets, ens posarem en contacte amb tu i te'l lliurarem.

Donant 20€ precompraràs el CD i, a més, t'enduràs una samarreta oficial de l'Escaldàrium com aquesta (en tenim de totes les talles, de noi i noia, amb mànigues i sense, amb tirants. Podràs triar la que més t'agradi)

I això no és tot! Amb aquesta donació de 20 € el teu nom figurarà al llibret del CD en un apartat especial per als mecenes. Entraràs a formar part de la història de l'Escaldàrium!

Donant 35€ precompraràs el CD, inclourem el teu nom al llibret del CD i t'enduràs tres elements de marxandatge oficial: una samarreta de l'Escaldàrium, un adhesiu per al cotxe i un mocador del Ball de Diables de Caldes perquè puguis lluir orgull diabler calderí i gaudir de la festa amb estil i sense cremar-te gaire!

Per últim, hem creat una modalitat de mecenatge especial per a empreses:

Donant 100€ precompraràs 10 CD, ideals per obsequiar els clients amb un producte original i inconfusiblement calderí. A més a més, inclourem el logotip de l'empresa al llibret, perquè tothom tingui constància de la teva contribució a la cultura local.

**MOLT IMPORTANT:

Quan feu una donació, el banc només farà una pre-autorització. Totes les aportacions es cobraran al final de la campanya, i només en cas que s'hagi assolit l'objectiu. En cas contrari, recuperareu els diners.**

Qui som?

El Ball de Diables de Caldes de Montbui va néixer el 1993 i, per tant, enguany estem de 25è aniversari. Des de la fundació, la colla ha estat molt inquieta per generar activitats relacionades amb el foc. El 1994, com que Caldes no té festa major d'estiu, ens vam inventar l'Escaldàrium, amb la vocació que, amb el temps, es convertís en l'epicentre d'un cap de setmana ple d'activitats festives. Avui podem dir que ho hem aconseguit!

A què destinarem les vostres aportacions?

Els vostres diners els emprarem de la següent manera:

-Aproximadament, 1.300 euros es destinaran a la gravació, mescla i masterització de les 10 danses en un estudi professional.

-Uns 600 euros seran per l'edició de les còpies en CD.

-Ens hem reservat 400 euros per cobrir impostos i per no patir en cas de possibles imprevistos.

Calendari previst

La gravació està programada per finals d'any, entre novembre i desembre.

El disseny del llibret, caràtules, etc, i la realització de les còpies dels CD es farà la primavera de 2019.

Les recompenses es lliuraran a partir de la presentació pública del CD, a principis de juliol de 2019 i uns dies abans de l'Escaldàrium.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • guzcris

    guzcris

    más de 5 años

    Els de Caldes la tenim!

  • Imma Cuscó

    Imma Cuscó

    más de 5 años

    Enhorabona per la iniciativa. Esperem que sigui un projecte amb molt d'èxit!

  • Pep Costa

    Pep Costa

    más de 5 años

    Un bon projecte i cap als 25 anys!!!!

  • GPermanyer

    GPermanyer

    más de 5 años

    Endavant!

  • Ball de Diables de Caldes de Montbui

    Ball de Diables de Caldes de Montbui
    Autor/a

    más de 5 años

    Moltes gràcies Esther!!!!

  • Esther Roselló

    Esther Roselló

    más de 5 años

    Felicitats pel projecte!!! Desitjo que aconseguiu el finançament!! Sort!

  • Meritxell

    Meritxell

    más de 5 años

    Jo vull que en el Cd poseu Família Prats Sedó, gràcies

  • Ball de Diables de Caldes de Montbui

    Ball de Diables de Caldes de Montbui
    Autor/a

    más de 5 años

    Perfecte, Ester! Moltes gràcies!

  • ESTER GUERRERO

    ESTER GUERRERO

    más de 5 años

    EN EL CD QUISIERA PONER FAMÍLIA FERNÁNDEZ GUERRERO Y NO MI NOMBRE

  • md

    md

    más de 5 años

    Moltes gràcies!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies