❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Debut d'artistes internacionals al Festival de Cervià

Volem fer possible que el Trio Miura, Roozeman i Varvara actuï al Festival de Cervià en el que serà el seu debut a Catalunya i a Espanya.

Amics de Cervià Antic

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
2
Aportaciones
30€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Objectiu

El Festival de Cervià és un festival de música clàssica que té lloc a l'església romànica de Santa Maria de Cervià de Ter, des de 2010.

Enguany volem fer possible el major repte del Festival: el debut d'un jove trio internacional format pel violinista japonès Fumiaki Miura, el violoncel·lista finlandès Jonathan Roozeman i la pianista russa Varvara.

Els concerts seran:
10 d’agost del 2018
11 d’agost del 2018

Avantatges

Participar en aquest projecte és formar part d’un Festival que dota d’activitat cultural el conjunt romànic del monestir i l’Església de Santa Maria de Cervià de Ter i representa l’esdeveniment que dóna major projecció i visibilitat al conjunt monàstic i a la seva tasca de recuperació i preservació del patrimoni.

Conjunt monàstic de Cervià de Ter
Conjunt monàstic de Cervià de Ter

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions seran destinades a pagar els viatges internacionals d’aquests joves músics, així com el lloguer del piano per als dies dels concerts.

Qui som

Som els Amics de Cervià Antic, una associació cultural creada el 2011 amb l’objectiu de fomentar el coneixement, la recuperació i la divulgació del patrimoni històric i cultural de Cervià de Ter, un poble petit i poc conegut, però que amaga un patrimoni sorprenent i un dels conjunts monumentals més atractius de les terres gironines, on, gràcies a l'ajuda d'Ibercamera, fem possible un Festival de música clàssica.

Concert del Trio Ludwig al Festival de Cervià 2016
Concert del Trio Ludwig al Festival de Cervià 2016

Sobre les recompenses

Tots els mecenes constaran a la pàgina web del Festival en un apartat d'agraïments. En funció de l'import tindràn programes de mà firmats pels artistes, entrades al concert, possibilitat de saludar els artistes, un sopar popular, CD's de la pianista Varvara, etc.

Calendari previst

Ens segueixes?

https://www.facebook.com/festivaldecervia/
https://twitter.com/festivaldecervia
http://cerviaantic.org/
http://www.ibercameragirona.cat/ca/festival-de-cervia

Moltes gràcies!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies