Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Juntes renovem l'ideari garbitenc

Projecte per l'edició del llibre resultant del procés participatiu de renovació de l'ideari de l'Esplai Garbí.

Esplai Garbí

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
59
Mecenas
1.000€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Fa dos anys l'equip de monitores i monitors va notar la necessitat de renovar l'ideari de l'esplai, i vam acordar fer-ho de forma participativa i assembleària, juntament amb els infants, joves, monis i famílies de l'esplai.
Vam començar amb una pluja d'idees de valors per treballar-los posteriorment, i des de llavors els diferents grups d'edat van fer activitats, jocs, dinàmiques i debats sobre cada un dels valors. Cada tres mesos fèiem posades en comú perquè cada grup d'edat de l'esplai expliqués les conclusions a les quals havia arribat. Un cop acabat el curs, vam deixar madurar les idees fins el curs actual, que és quan hem fet els espais de tancament d'aquest procés de debat i reflexió, arribant a la llista definitiva de valors i la definició consensuada conjuntament.
Després de cuinar aquesta renovació a foc lent, ens fa molta il·lusió plasmar i compartir el nou ideari en un llibre que reculli les conclusions, definicions i il·lustracions que n'han sortit, així com una explicació sobre com ha anat tot aquest procés.

A què destinarem les vostres aportacions

A l'edició i publicació del llibre de l'ideari on s'hi podrà trobar l'explicació del procés participatiu que hem dut a terme i l'ideari resultant explicat i il·lustrat per les protagonistes.

Sobre les recompenses

 • Pack llibre (8€): inclou la primera edició del llibre i un agraïment escrit dins d'aquest.
 • Pack garbitenc adult (15€): inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest, la samarreta dels 40 anys garbitencs i una bossa de roba reutilitzable de l'esplai.
 • Pack garbitenc infantil (15€): Inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest, la samarreta dels 40 anys garbitencs (talla infantil) i una bossa de roba reutilitzable de l'esplai.
 • Pack ideari (20€): inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest i una samarreta d'edició limitada per les qui escolliu aquest pack amb un disseny únic de la campanya 'Juntes renovem l'ideari garbitenc'.

Calendari previst

Durant els mesos de juny i juliol es durà a terme la campanya de micromecenatge, de cara a l'octubre veurà la llum el llibre de l'ideari i totes aquelles que hagueu participat rebreu el llibre i la vostra recompensa.

Qui som

El Grup d’esplai Garbí va néixer l’any 1976 de la mà d’una colla de joves de la ciutat de Mataró i es va desenvolupar dins d’un marc de renovació de l’educació en el lleure. Des d'aquell moment hem seguit fent esplai dissabte rere dissabte i educant en el lleure, a més d'organitzar esdeveniments per Mataró.
Actualment l'entitat compta amb 108 infants i joves i un equip de 23 monitores i monitors.

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

3 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • Núria Guinart

  Núria Guinart

  8 meses

  Molt bona feina !!

 • Anna Pérez

  Anna Pérez

  9 meses

  Endavant amb els valors!

 • quimv

  quimv

  10 meses

  Que segueixi bufant el vent!

8€
10 mecenas
Llibre

Inclou la primera edició del llibre i un agraïment escrit dins d'aquest, a preu reduït

15€
8 mecenas
Llibre + pack garbitenc adult

Inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest + samarreta dels 40 anys garbitencs (talla d'adult) + bossa de roba de l'esplai

15€
4 mecenas
Llibre + pack garbitenc infantil

Inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest, la samarreta dels 40 anys garbitencs (talla infantil) i una bossa de roba reutilitzable de l'esplai.

20€
37 mecenas
Pack ideari

Inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest + samarreta de la campanya (edició limitada)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.