❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Juntes renovem l'ideari garbitenc

Projecte per l'edició del llibre resultant del procés participatiu de renovació de l'ideari de l'Esplai Garbí.

Esplai Garbí

A project of

Category

Created in

0
seconds
59
Patron
1.000€
From 1.000€
Contribute to the project

Fa dos anys l'equip de monitores i monitors va notar la necessitat de renovar l'ideari de l'esplai, i vam acordar fer-ho de forma participativa i assembleària, juntament amb els infants, joves, monis i famílies de l'esplai.

Vam començar amb una pluja d'idees de valors per treballar-los posteriorment, i des de llavors els diferents grups d'edat van fer activitats, jocs, dinàmiques i debats sobre cada un dels valors. Cada tres mesos fèiem posades en comú perquè cada grup d'edat de l'esplai expliqués les conclusions a les quals havia arribat. Un cop acabat el curs, vam deixar madurar les idees fins el curs actual, que és quan hem fet els espais de tancament d'aquest procés de debat i reflexió, arribant a la llista definitiva de valors i la definició consensuada conjuntament.

Després de cuinar aquesta renovació a foc lent, ens fa molta il·lusió plasmar i compartir el nou ideari en un llibre que reculli les conclusions, definicions i il·lustracions que n'han sortit, així com una explicació sobre com ha anat tot aquest procés.

A què destinarem les vostres aportacions

A l'edició i publicació del llibre de l'ideari on s'hi podrà trobar l'explicació del procés participatiu que hem dut a terme i l'ideari resultant explicat i il·lustrat per les protagonistes.

Sobre les recompenses

 • Pack llibre (8€): inclou la primera edició del llibre i un agraïment escrit dins d'aquest.

 • Pack garbitenc adult (15€): inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest, la samarreta dels 40 anys garbitencs i una bossa de roba reutilitzable de l'esplai.

 • Pack garbitenc infantil (15€): Inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest, la samarreta dels 40 anys garbitencs (talla infantil) i una bossa de roba reutilitzable de l'esplai.

 • Pack ideari (20€): inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest i una samarreta d'edició limitada per les qui escolliu aquest pack amb un disseny únic de la campanya 'Juntes renovem l'ideari garbitenc'.

Calendari previst

Durant els mesos de juny i juliol es durà a terme la campanya de micromecenatge, de cara a l'octubre veurà la llum el llibre de l'ideari i totes aquelles que hagueu participat rebreu el llibre i la vostra recompensa.

Qui som

El Grup d’esplai Garbí va néixer l’any 1976 de la mà d’una colla de joves de la ciutat de Mataró i es va desenvolupar dins d’un marc de renovació de l’educació en el lleure. Des d'aquell moment hem seguit fent esplai dissabte rere dissabte i educant en el lleure, a més d'organitzar esdeveniments per Mataró.

Actualment l'entitat compta amb 108 infants i joves i un equip de 23 monitores i monitors.

+ Info

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

3 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Núria Guinart

  Núria Guinart

  almost 2 years

  Molt bona feina !!

 • Anna Pérez

  Anna Pérez

  almost 2 years

  Endavant amb els valors!

 • quimv

  quimv

  almost 2 years

  Que segueixi bufant el vent!

8€
10 backers
Llibre

Inclou la primera edició del llibre i un agraïment escrit dins d'aquest, a preu reduït

15€
8 backers
Llibre + pack garbitenc adult

Inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest + samarreta dels 40 anys garbitencs (talla d'adult) + bossa de roba de l'esplai

15€
4 backers
Llibre + pack garbitenc infantil

Inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest, la samarreta dels 40 anys garbitencs (talla infantil) i una bossa de roba reutilitzable de l'esplai.

20€
37 backers
Pack ideari

Inclou la primera edició del llibre, un agraïment escrit dins d'aquest + samarreta de la campanya (edició limitada)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings