❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

IGNASI, EL PRIMER ÀLBUM

Aquest vol ser el primer àlbum en solitari d'IGNASI. Busquem gent disposada a confiar en música que necessita ser escoltada. Ajuda'ns!

Ignasi

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
10
Aportaciones
215€
De 3.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català y English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte és senzill. Gravar, publicar i promocionar, el que serà el primer treball d'Ignasi. Música de cantautor, senzilla però sense complexos, ple de lletres d'amor i melancolia rebel escrites majoritàriament en català i amb ganes de trepitjar fort l'escena musical catalana.

Sobre les recompenses

En primer lloc. Només de pensar que algú pugui estar interessat a col·laborar en aquest projecte ens omple d'alegria i motivació. Per tant, abans de res, GRÀCIES!

Si teniu qualsevol dubte referent a les recompenses, no dubteu en contactar amb nosaltres via mail ( [email protected] ) o a les xarxes. Estem oberts a propostes, comentaris, opinions i tot el que faci falta per tal de fer d'aquest projecte el millor projecte possible.

Qui sóc

Ignasi, això és el que sóc. El meu nom, el meu projecte, la meva vida, la meva essència, el meu tot.

Sóc català, de Figueres ( Girona ), tinc 28 anys i masses coses a dir com per estar callat. He tingut la sort de formar part d'un parell de bandes de les quals n'he tret moltíssimes experiències i molta música. Porto mitja vida tocant la guitarra i fent cançonetes que ara em demanen, si us plau, que les toqui, que les ensenyi, que els doni vida...

A què destinarem les vostres aportacions

Volem repartir les aportacions en tres apartats:

1 - ESTUDI - el 50% seran destinades a llogar un estudi de música i tècnics entre cinc i set dies, a més d'un parell de músics externs si fos necessari a l'hora d'enregistrar el disc.

2 - LLANÇAMENT - Un 25% pensem destinar-lo directament a publicitat, màrqueting, publicar el treball a les diferents plataformes musicals actuals i tot el necessari per al llançament d'un disc.

3 - ÀLBUM FÍSIC i "MERCHANDISING" - Per acabar, l'última part servirà per a la gravació del disc en format físic, el "merchandising", etc.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya estimem que necessitarem si fa no fa uns dos o tres mesos de feina per tenir-ho tot enllestit.

Ens donem un marge de 15 o 20 dies per fixar les dates de gravació a l'estudi "Musiclan", a prop de Figueres ( Girona ).
+

7 dies de feina a l'estudi ( 5 de gravació, 2 de producció i masterització de l'àlbum )
+

30 dies aproximadament per enllestir tot el procés de penjar el treball a les diferents plataformes i crear tot el merchandising corresponent.

Per tant, creiem que podrem recompensar-vos aproximadament un parell de mesos després d'assolir l'objectiu de la campanya.

Ignasi a la xarxa

Facebook
Soundcloud
Instagram
Bandcamp
YouTube

Web

- Per obtenir més informació sobre el projecte podeu contactar amb nosaltres via mail o directament a qualsevol de les xarxes mencionades anteriorment.


[email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies