❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pësh: El segon disc és a tocar

Volem ensenyar-vos l’univers que s’amaga rere les cançons i les històries del segon disc de Pësh. Ens ajudeu a fer-ho possible?

Verge Santa

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
139
Aportaciones
3.540€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La vostra participació en aquesta campanya farà possible que puguem acabar de produir el segon àlbum de Pësh, i us permetrà gaudir d’uns avantatges i unes recompenses exclusives. D’entrada, pel sol fet de participar en aquesta campanya, Pësh us convida a un vermut exclusiu per a mecenes amb escolta del disc i col·loqui amb els membres de la banda abans del llançament del disc.

Enregistrat als estudis Aurha i a La Fusteria Estudi, el disc constarà de 10 temes propis inspirats en bandes i artistes que admirem, però amb el caràcter i el segell indiscutible de Pësh. A més, hem volgut convertir aquest àlbum en una peça amb un valor artístic més enllà de la música, per la qual cosa hem comptat amb la col·laboració de tres grans fotògrafs islandesos, que han posat llum i imatge a cadascuna de les cançons del disc.

Aquest àlbum està produït per Sergi Riera, músic i productor, que ha treballat amb artistes com Marc Parrot, El Último de la Fila, Marc Grau, Lax’N’Busto, Els Pets, Niña Pastori, Núria Graham... i Pësh!

Fotògrafs islandesos posen la seva llum als sons del nou disc de Pësh
Fotògrafs islandesos posen la seva llum als sons del nou disc de Pësh

Qui som

Pësh som Toni Pagès (bateria), Sergi Riera (baix), JJ Caro (teclats), Toni Mena (guitarra elèctrica) i Pësh (veus i guitarra acústica).

A què destinarem les vostres aportacions

  • Mescla i masterització del disc

  • Disseny i maquetació

  • Fabricació

  • Enregistrament del primer videoclip

En cas que superéssim l'objectiu fixat per aquesta campanya, destinaríem les vostres aportacions a la fabricació de marxandatge, a l'enregistrament d'un segon videoclip i a la promoció del disc.

Sobre les recompenses

L'entrega de recompenses tindrà lloc el dia del vermut exclusiu per a mecenes. En cas que no pugueu assistir-hi, ens posarem en contacte amb vosaltres per acordar un punt de recollida.

Per a les recompenses no materials, ens posarem en contacte amb els mecenes per correu electrònic per tal d'acordar una data convenient.

Samarretes noi i noia, i bosses amb disseny exclusiu
Samarretes noi i noia, i bosses amb disseny exclusiu

*Nota: si voleu fer alguna aportació diferent a les que plantegem, no deixeu de fer-nos una proposta escrivint-nos a [email protected]

Calendari previst

Durant els mesos de maig i juny es duran a terme la mescla, la masterització, l'enregistrament del primer videoclip, i el disseny i la fabricació de l'àlbum. A finals de l'estiu, principi de tardor, tindrà lloc el vermut esclusiu per a mecenes (amb entrega de les recompenses) i uns dies després sortirà el disc.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!

+ Info

Facebook
Instagram
Bandcamp

Crèdits Verkami:

  • Management: Astronaut Management ([email protected])

  • Vídeos Verkami: Oriol Roig i Josep Miquel Janés (Inèdit Studio) - www.ineditstudio.com + nunArt Barcelona - www.nunartbcn.com

  • Disseny gràfic: Sidney Latil (Latrini Studio) - www.latrinistudio.com

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

17 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pepucho

    Pepucho

    casi 6 años

    Me alegro que hayais conseguido el objetivo, no esperaba menos de ti. Nos vemos en el vermut ... o antes.

  • paugimeno

    paugimeno

    casi 6 años

    Una abraçada Company!

  • Susana Viu, Sent i Riu

    Susana Viu, Sent i Riu

    casi 6 años

    Es el minim que podem fer, posar el nostre granet de sorra a un gran projecte. VIVIM, SENTIM, I RIEM AL COSTAT VOSTRE!!

  • pol

    pol

    casi 6 años

    Fet! Anims Santi que ja ho teniu aixo!

  • Queralt

    Queralt

    casi 6 años

    Pësh!

  • aliserrat

    aliserrat

    casi 6 años

    cada dia ets mes guapo i cada dia t´estimo més

  • Candela Utrero Pecos

    Candela Utrero Pecos

    casi 6 años

    😙😙😙😙😙

  • Crisol

    Crisol

    casi 6 años

    Endavant! ;) Ja falta menys per l'objectiu!

  • Ivan Capdevila Pesquer

    Ivan Capdevila Pesquer

    casi 6 años

    Fot-li fort!

  • Jordi Vinyoles Noguera

    Jordi Vinyoles Noguera

    casi 6 años

    Content de poder apoyar la cultura!!

#05 / Bones notícies!

Pësheters i Pësheteres.

Tenim algunes notícies per a vosaltres.

1.- LA DATA DE SORTIDA del disc serà el 9 de novembre. Per motius de fabricació hem hagut d'endarrerir la sortida, però això ja està en marxa. (farem el vermut als voltants de la data, per tal de satisfer les vostres recompenses).

2.- hi haurà un CONCERT PRIVAT, on hi sou convidats, per escoltar les noves cançons i veure com serà el nou directe.

La data és 28 d'octubre, al migdia, a Gelida (escriviu-nos a [email protected] per saber-ne els detalls).

Moltes gràcies un cop més!

Pësh!

#04 / Warriors a les plataformes digitals

Pësheters i Pësheteres!

La primícia és que aquest divendres dia 3 d'agost Warriors estarà disponible a les plataformes digitals (Spotify, iTunes,...).

De moment podeu seguir gaudint-ne mitjançant l'enllaç de Youtube (que, per cert, ha tingut MOOOLT BONA ACCEPTACIÓ I MOLT BONES CRÍTIQUES): https://www.youtube.com/watch?v=_pfmav5IWQk&feature=youtu.be

Recordeu que el disc surt el dia 19 d'octubre. Reserveu-vos el cap de setmana anterior, que farem un bon vermut de celebració (informarem més detalladament).

Pësh!

#02 / La vostra ajuda veu la llum

Benvolguts i benvolgudes.

Aquest dimarts dia 17, a les 10:00 del matí, veurà la llum el primer fruit del nostre treball i del vostre esforç i la vostra ajuda.

No podem estar més feliços de compartir amb vosaltres la primícia que iCat FM estrenarà el videoclip de *Warriors*, el primer single de TOO MANY UNIVERSES BUT MINE.

Per aquest videoclip hem comptat amb la col·laboració de les Spirit Of A Woman, (un quintet de ballarines excel·lents!!!) i amb l'ajuda d'en Guillem Roma, de Black Bambi Vídeo, que l'ha gravat i editat, i d'en Jordi Berch i la Mariona Ubia, de Contracorrent, que van fer les llums.

LA CANÇÓ
Warriors es va compondre a principis de 2016 i parla d’unes Flors que viuen damunt d’un mur des d’on lluiten, mitjançant la seva bellesa, per fer del món un lloc millor.

Des d’aquest clam elles ens conviden a alliberar i a compartir tot allò bo i positiu que tinguem. Si tots aportem al món coses bones farem, d’aquest, un espai més amable.

Warriorsleer más

#01 / Gràcies! Pësh!

Escric aquest post (intencionadament) des d'una part personal, com a Santi, i no des del perfil de Pësh.

Pësh no deixa de ser un projecte meu que (afortunadament) compta amb un equip inigualable de persones inigualables que aporten molt art, talent, esforç i dedicació, i sense els quals Pësh no seria possible.

Pësh també són ells. Ells també són Pësh.

Però qui estira el carro sóc jo. En el fons no deixa de ser el meu projecte. El títol del segon disc (TOO MANY UNIVERSES BUT MINE) és prou explícit, en aquest sentit.

...i estirar aquest carro no és fàcil. Mai. Sovint em plantejo si val la pena fer-ho. Penso si realment li pot interessar a algú, aquest Univers meu, despullat en forma de cançons, discos,...

Però ho acabo fent, ni que sigui per un tema personal i de compromís amb tot l'equip que m'envolta.

...i llavors fas un Verkami i passa que 137 persones heu aportat 3540€ i és un "xute" d'energia increïble!

No puc estar més agraït.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies