❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Revista Catarsi - Número 9

La revista Catarsi és una revista de ciència-ficció, fantasia i terror en llengua catalana, la més antiga de les que hi ha actualment al mercat (si més no, que coneguem nosaltres).

Catarsi

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
49
Aportaciones
466€
De 300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L'objectiu de la revista Catarsi és promocionar la ciència-ficció, la fantasia i el terror en la nostra llengua, i per això fins ara ha sortit al mercat per un preu de 2'5€. Però aquest preu tan baix ens ha portat a que, després de vuit números, estem en números vermells. Molt vermells.

Podríem pujar el preu de la revista, però creiem que això ens portaria a allunyar-nos una mica del nostre objectiu: fer arribar els gèneres de ciència-ficció, fantasia i terror a tothom. És per això que hem cregut que valia la pena provar el micro-mecenatge.

Els diners aconseguits anirien a cobrir les despeses d'impressió i les despeses de correus per a la gent a qui l'hi haguem d'enviar, nosaltres no en traiem cap benefici.

Hem fet el número 9 de la revista de ciència-ficció, fantasia i terror CATARSI seguint els mateixos criteris de qualitat de sempre, i aquest n'és el resultat:

Cat RamboEls cosins d'en Kallak

Estació espacial DobleLluny: a en Kallakak estan a punt de prendre-li la botiga per la qual ha lluitat tant. I per si no n'hi hagués prou, li arriben els cosins de la seva muller, que no pararan de donar-li mals de cap.

Els cosins d'en Kallakak ha sigut publicat a la revista Asimov i ha rebut diverses mencions en les antologies Best of. Altres obres de l'autora han sigut publicades a les revistes Weird Tales, Strange Horizons, i Clarkesworld, i s'han traduït al txec, al japonès, al rus al castellà i a l'hebreu.

Els cosins d'en Kallakak

Simon KewinEn directe des de l'explosió contínua

És terrorisme? És un acte d'heroïcitat? No tothom ho veu igual, però el fet és que el Terrorista va fer esclatar la bomba i ell és al mig de l'explosió que avança amb molta lentitud, però inexorable. Algun dia, d'aquí a molts anys, l'ona expansiva esclafarà a tothom que hi ha atrapat en el temps.

En Simon Kewin ha publicat en diverses revistes com Nemonymous, Here & Now, Abyss & Apex, Albedo One, Redsine, Quantum Muse, Kimota, F/SF i Deep Magic, i el seu conte Museum Beetles va rebre una menció en l'edició número 23 del The Year's Best Science Fiction.

Explosió contínua

menutAny nou, vida nova

En Ricard té un problema: la seva vida social és un desastre. I els amors... els amors encara li van pitjor. Un dia es troba en una dimensió paral·lela on els seus somnis són realitat. Tots sabem que les utopies no existeixen, oi?

En menut ha sigut guanyador de la 3a edició del Premi Ictineu per el millor relat curt, i de la segona edició del premi Ovelles Elèctriques, on també tingué un relat classigficat com a finalista. Té obres publicades al mateix Catarsi i a la revista La lluna en un cove.

Catarsi 9 - Any nou, vida nova

Doug SmithL'ocell vermell

El poble de l'Asai ha sigut arrasat per les tropes bàrbars, però l'Ocell Vermell ha salvat el xicot i l'ha dut al seu temple, on el Guerrer l'entrenarà perquè sigui el seu digne successor.

L'ocell vermell va ser publicat originalment al número 45 revista Spec, i l'any 2.002 va ser finalista al premi canadenc Aurora Award. Altres obres de l'autor s'han publicat en revistes com InterZone, Amazing Stories, The Mammoth Book of Best New Horror,Weird Tales, On Spec, i en antologies de Penguin/Roc, DAW, Meisha Merlin entre d'altres. Ha guanyat dues vegades el Aurora Award canadenc, i la seva primera obra, Impossibilia, el 2.009 va ser finalista del mateix Aurora Award.

Catarsi 9 - L'Ocell Vermell

Sabem que us agradaran!

Si no coneixes Catarsi i vols saber més abans, ens pots visitar al nostre bloc, on podràs trobar alguns dels relats que hem publicat, trossos d'altres... fins-i-tot et pots descarregar els números que ja s'han esgotat!
Número 1 (esgotat)

Número 2

Número 3

Número 4 (esgotat)

Número 5

Número 6

Número 7

Número 8

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

9 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • drfelip

    drfelip

    más de 11 años

    Enhorabona catàrtics! Expectatives superades en més d'un 50% :)

  • Catarsi

    Catarsi
    Autor/a

    más de 11 años

    Gràcies, els il·lustradors i il·lustradores de la revista amb el seu treball voluntari ens ajuden molt.

  • Roxana

    Roxana

    más de 11 años

    Que guapa la portada, quina canya d'il.lustració. Felicitats a l'autor

  • Catarsi

    Catarsi
    Autor/a

    más de 11 años

    Hola, Roxana!

    Si vols fer una aportació petita, sempre pots fer la d'1€. A canvi t'enviarem ek pdf sencer de la revista, si vols.

  • Roxana

    Roxana

    más de 11 años

    Podem escollir quin relat tenir en pdf si em fet una aportació menor? Graciessss

  • Catarsi

    Catarsi
    Autor/a

    más de 11 años

    Moltes gràcies, Sergi!

  • Sergi G. Oset

    Sergi G. Oset

    más de 11 años

    Felicitats per la iniciativa Verkami. Ànims, això va molt bé.

    Tot el meu suport!

  • Catarsi

    Catarsi
    Autor/a

    más de 11 años

    Està previst treure aquest número el novembre durant l'entrega de premis de l'Ictineu.

  • Catarsi

    Catarsi
    Autor/a

    más de 11 años

    Quina gran idea fer un projecte verkami per tirar en davant la revista. Per quan es prevista la sortida de la revista?

#22 / Encara ens falten dades!

Hola a tothom!

No fa gaire us vam enviar un correu preguntant-vos adreça on enviar la revista (als qui us l'hem d'enviar), quin altre número voleu a part del 9 (als qui n'heu demanat un segon), etc., etc... i bastants de vosaltres encara no heu contestat. A què espereu???

#20 / No hem fugit a Suïssa!

Hola!

No, no hem fugit a Suïssa a ingressar la fortuna que ens heu donat!

El procés de maquetació de la revista marxa a bon ritme, i en qualsevol moment enviarem la revista a la impremta... impremta que hem hagut de canviar perquè la de sempre ens ha plegat.

Recordeu que si voleu recollir la vostra recompensa en persona, podeu passar el 24 de novembre pel Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat, on farem l'entrega del Premi Ictineu i presentarem aquesta revista que existeix gràcies a vosaltres!

#18 / Any nou, vida nova

Ara ja coneixes en menut, però... què ens diu en el seu "Any nou, vida nova"?

Aquí en pots veure un tros!

Catarsi 9 - Any nou, vida nova

#15 / Micro relats #Revistacatarsi9

La Meva Perdició ‏@lamevaperdicio

L'esbudellador s'havia cobrat una nova víctima, volia fugir. Va desar el ganivet dins el maletí, tacant amb les presses la #Revistacatarsi9

#11 / Els cosins d'en Kallakak

Ara ja saps qui és la Cat Rambo, i de què va el seu relat. Però, vols saber més dels cosins d'en Kallakak? Aquí en tens un tros! Gaudeix-lo!

Els cosins d'en Kallakak)

#09 / Hem superat totes les expectatives

Portem 340 euros, gràcies a tots, i totes. Amb la vostra ajuda podrem anar més enllà i assegurar la continuitat de la revista i del seu objectiu de ser un punt d'impuls per la literatura de gènere en català a casa nostra.

#08 / Seguim en davant

Avui amb noves aportacions gràcies a tots i totes vosaltres, passem la ratlla dels 250, si seguim així podrem seguir en davant amb la Catarsi.

#05 / Un tastet del primer relat

Cat Rambo – Els cosins d'en Kallak

Estació espacial DobleLluny: a en Kallakak estan a punt de prendre-li la botiga per la qual ha lluitat tant. I per si no n'hi hagués prou, li arriben els cosins de la seva muller, que no pararan de donar-li mals de cap.

Els cosins d'en Kallakak ha sigut publicat a la revista Asimov i ha rebut diverses mencions en les antologies Best of. Altres obres de l'autora han sigut publicades a les revistes Weird Tales, Strange Horizons, i Clarkesworld, i s'han traduït al txec, al japonès, al rus al castellà i a l'hebreu.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies