❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

10Power Road to Arkansas

El nostre somni....participar al Torneig Internacional de la FLL Arkansas (Estats Units). Sabem que és difícil però farem el possible!

Marc Codina Puigdevall

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
43
Aportaciones
2.560€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Som un grup de 10 estudiants de 4t ESO de l'Escola Casals-Gràcia de Manlleu, formem l'equip10Power. Per 2n any consecutiu hem participat al torneig regional de la UVic obtenint plaça a Final Estatal de Logronyo. Aquest any, hem aconseguit el 1r Premi a la Investigació fet que permet accedir a la Final Internacional FLL Arkansas (Estats Units) els dies 18, 19 i 20 de maig.

Equip 10power
Equip 10power

La FLL és una competició que combina 3 apartats per determinar al guanyador: la programació d'un robot fet amb peces de Lego, un projecte científic i els valors adquirits durant la competició.

Sobre les recompenses

Cada aportació tindrà una recompensa per part de l'Equip 10POWER. Ens comprometem entregar les recompenses abans d'acabar el curs actual. Són recompenses que estan a l'abast dels membres de l'Equip, així poder-les fer possibles i responsabilitzar-ne a tot l'equip.

Qui som

La nostra escola
La nostra escola

La Fundació Privada Escola Casals-Gràcia, de Manlleu, amb l’objectiu de fer créixer i educar totes les competències del nostre alumnat, des del curs 2014-2015 treballem la matèria de programació i robòtica dins l’horari escolar amb els alumnes d’ESO. Dins aquesta matèria els alumnes de 3r i 4t d’ESO ens presentem al torneig de robòtica educativa First Lego League, un torneig reconegut mundialment. Aquest torneig a part de valorar el nivell de programació en robòtica també demana el desenvolupament d’un projecte sobre investigació d’un tema d’actualitat el qual aporti alguna solució a la problemàtica presentada, aquest any el tema ha estat l’Aigua. Des del primer any de participació els nostres equips aconsegueixen classificar-se als campionats Estatals que se celebren a diferents llocs d’Espanya. Aquest any, després de treballar de valent, els nostres alumnes han aconseguit classificar-se i guanyar una plaça pel torneig mundial que es celebra el proper mes de maig a l’Estat d’Arkansas (EEUU).

A què destinarem les vostres aportacions

Tots els diners aconseguits s'invertiran a aconseguir el repte i el somni dels 10POWER. Viatjar fins a Arkansas per poder participar en el torneig mundial. Cobrirem les despeses bàsiques de viatge i estada de l'equip.

Calendari previst

Els diners els necessitem aconseguir en poc temps ja que el 17 de maig ja hem d'estar a Arkansas. A la tornada entregarem totes les recompenses.

+ Info

Facebook
Twitter
Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Anna Pous

    Anna Pous

    6 años

    Molta moltíssima sort !!!! 🤞🏽🤞🏽🤞🏽

  • Anna Pous

    Anna Pous

    6 años

    Molta moltíssima sort !!!! 🤞🏽🤞🏽🤞🏽

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies