❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Vent-i-5

L'enregistrament d'una sèrie d'encàrrecs a compositors prestigiosos del nostre entorn. Un total de cinc obres per a quintet de metalls.

QMAV25

A project of

Category

Created in

0
seconds
23
Pledges
530€
From 2.525€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

QMAV llança el seu tercer treball discogràfic en commemoració al 25 aniversari, compost íntegrament per encàrrecs de compositors prestigiosos del seu entorn, concretament són 5 obres compostes entre 2001 i 2017.

Moltes raons ens han dut a realitzar aquest darrer treball discogràfic que serà el tercer publicat, raons que passen per la nostra dilatada trajectòria que supera els 25 anys, també ha passat massa temps des del segon disc, així com la col·lecció de peces d'encàrrec que s'han convertit en un ram de música molt original i inèdita dins del món del metalls.

El tercer CD del Quintet de Metalls AlVent està conformat per els cinc encàrregs fets a compositors del nostre entorn com Javier Santacreu (Benissa) amb la composició Toccata, Chorale e ADBEC; Ximo Cano (La Nucía) amb Simfonieta QMAV; Lolo García (Albatera) amb Anemoi; Joan Mont (Oliva) amb La rosa dels vents i Víctor Vallés (El Verger) amb el Quintet nº5. Tots aquests ens han obsequiat amb peces totes del segle XXI amb diverses concepcions estètiques que tenen com a denominador comú el virtuosisme, la originalitat i un innegable gust alhora de composar per al QMAV.

Qui som

Marc Oltra, Ferran Femenia (trompetes), Ferran Ferrando (trompa), Sergi Miñana (trombó), Juanjo Martí (tuba)
Marc Oltra, Ferran Femenia (trompetes), Ferran Ferrando (trompa), Sergi Miñana (trombó), Juanjo Martí (tuba)

Repertori

Toccata, Chorale e ADBEC (2002)

Simfonieta QMVA (2007)

Anemoi (2011)

La rosa dels vents (2014)

Quintet nº5 (2016)

Per a que anem a dedicar les aportacions?

Tots els mecenes que decidixquen aportar al projecte estan ajudant-nos a dur a terme la gravació, masterització, edició i producció del nostre CD i com no, a la compra anticipada. Ja depèn de la aportació realitzada.

Calendari previst

Gravació,edició i masterització: Juliol

Entrega del CD: Novembre

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings