❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

EsportGlobal: esport més enllà de la superfície

EsportGlobal és una sèrie documental que mostra la cara oculta de l'èxit esportiu. Col·labora amb nosaltres per enllestir la postproducció del programa pilot i fer possible la presentació del documental.

EsportGlobal

A project of

Category

Created in

0
seconds
26
Patron
1.005€
From 1.000€
Contribute to the project

EsportGlobal és una sèrie documental que mostra la vida de 6 joves esportistes d'alt nivell. El seguiment del seu dia a dia posa de manifest la complexitat de l'èxit esportiu i personal. Mitjançant la psicologia de l'esport i un enfocament hol·lístic, ens aproximem a la seva quotidianitat a través de les veus dels esportistes i del seu entorn personal i professional.

DE QUÈ VA "EsportGlobal Episodi 1: ADRIÀ ARNAUS"?
L'Adrià és un golfista de 17 anys, que com tants d'altres, disfruta practicant l'esport que més li agrada i a més a més, ho fa molt bé.
Com tants d'altres esportistes d'alt nivell, els seus esforços diaris van encaminats cap a millorar el seu joc i al mateix temps a créixer i formar-se com a persona.
Per aconseguir-ho entrena molt, menja bé, estudia, competeix, fa molt exercici, treballa molt la seva ment i s'hi deixa la pell.

EspotGlobal s'endinsa en el complex món de l'esport d'alt nivell i mostra l'esforç de l'Adrià i d'altres esportistes per fer realitat el seu somni. Tot plegat precisa constància, organització i molta il·lusió.

PER QUÈ ENGEGUEM UN VERKAMI?
Ens hem decidit a tirar endavant aquesta campanya de crowfunding per poder finançar la postproducció del programa pilot. Un cop acabat el guió, la localització i el rodatge, ens trobem a la fase final. Necessitem els diners per cobrir les despeses de muntatge, retoc de color i mescla d'àudio.

Quan acabem la postproducció podrem presentar el programa pilot a la televisió i difondre'l.

QUI SÓM?
EsportGlobal és una proposta d'EsportGlobal i PrismaFilms. Junts hem creat aquesta sèrie, i junts la volem tirar endavant.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

1 comment

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Barbara Destefanis

    Barbara Destefanis

    almost 7 years

    Hola amigos de EsportGlobal!
    soy Barbara, la responsable de producción del BCN Sports Film 2013. Si aún no habéis acabado el proyecto, os invito a inscribiros a esta actividad: http://bcnsportsfilm.org/ca/piching_advise

10€
8 backers

2 entrades a la preestrena del programa + Agraïments en els crèdits finals de "EsportGlobal. Episodi 1: Adrià Arnaus"

25€
9 backers

Còpia del film en DVD + 2 entrades per a preestrena del programa + Agraïments en els crèdits finals de "EsportGlobal. Episodi 1: Adrià Arnaus"

50€
4 backers

Pilota de golf firmada per Adrià Arnaus + Còpia del film en DVD + 2 entrades per a preestrena del programa + Agraïments en els crèdits finals de "EsportGlobal. Episodi 1: Adrià Arnaus"

100€
5 backers

Master Class de Golf a Can Cuyàs amb Adrià Arnaus* + Còpia del film en DVD + 4 entrades per a preestrena del programa + Agraïments en els crèdits finals de "EsportGlobal. Episodi 1: Adrià Arnaus"

*El material de golf està inclòs en la recompensa

Cookies help us to offer you the best experience. Settings