❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fem realitat un somni

Eternament agraïts a totes i tots els mecenes, gràcies de tot cor!! Encara queden uns dies per acabar!! Arribarem als 10.000??

0
segundos
204
Aportaciones
8.513€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Va colla que entre tots ho podem aconseguir!!!

Això suposarà més equipaments i millores al nou local!!!

El nostre somni:

Un somni fet realitat. Un nou espai per la Colla, per la ciutat, per la seva gent, per omplir-ho de vida.

Un local obert a la ciutat, obert al món...
Un local obert a la ciutat, obert al món...

Actualment el nostre local està en construcció, però no podrem disposar de tot allò que ncessitarem per portar a terme la nostre activitat d'una manera segura i responsable.

Necessitem aquest Verkami per dotar al local de les mesures de seguretat necessàries, com són un terra atenuant i una xarxa en condicions.

També ens fa falta material per assajar, poder crèixer en alçada i en volum de gent a la colla. Aquests equipaments són: espatlleres, barres per pilars, teles aèries, cordes d'escalada, etc...

Ubicació de la nova llar dels Castellers de Cornellà
Ubicació de la nova llar dels Castellers de Cornellà

Volem omplir de caliu casteller el nostre local!

Qui som

Foto de la colla de final de temporada 2017
Foto de la colla de final de temporada 2017

Els Castellers de Cornellà, sorgim el 1991, fruit de les inquietuds d´un grup de joves de la ciutat, procedents la majoria d´altres entitats de caire associatiu. Tot i la vaga, o nula coneixença del món casteller per part de gran part d´aquesta colla de jovent, la idea fructifica ràpidament, i en pocs mesos, la Colla, ja fa la seva presentació. És un 2 de juny, i aquelles primeres construccions de 5 pisos són el pas que necessiten per a donar-se a conèixer, i ràpidament convertir-se en un dels col·lectius més dinàmics i actius de la ciutat.

Ràpidament la colla es consolida, i de forma progressiva, va assolint els castells de sis i de set pisos, fins a plantar-se a les portes dels castells de vuit, en la seva quarta temporada. Això fa que agafem un bon prestigi, i es creïn moltes expectatives en el món casteller per la ràpida evolució tant tècnica com social de la colla.

Finalment l´any 1995 s´arriba a la fita de convertir-se en colla de vuit, carregant el 4d8 el 5 de novembre d´aquell any, i aconseguint descarregar-lo poques setmanes després. Aquest nivell el mantindran, els anys següents, però a partir del 1998, el castell de vuit, desapareix del seu repertori, tot i que mai es perd el nivell de la gama alta de set pisos.

No es fins el 2002 que no es recupera el 4 de 8 tot i que serà de manera aïllada perquè la colla ja no tornarà a assolir-lo. Malgrat tot el nivell de la colla es va mantenint en els 7 pisos fins l´actualitat, assolint en tots aquests anys castells de la dificultat del 7 de 7, el 3 de 7 aixecat per sota, o fins i tot el 2 de 7.

Els darrers anys de la colla s´han caracteritzat per la seva inquietud per a fer-se conèixer a la ciutat, i ampliar el seu capital social. Campanyes com el “Posa´t Lila” el “Llença´t al vuit” amb cançó de la colla i videoclip inclosos, o la celebració del nostre 25è aniversari, amb infinitat d´actes i la creació d´un documental on es recull, el passat, el present i les ànsies de futur de la colla, han fet, que els Castellers de Cornellà, hagin seguit sent una entitat de referència de la ciutat, i una de les colles mes actives del món casteller.

La propera inauguració de la nostra nova seu esperem que sigui el pas que ens cal per a acabar de fer el salt, que tant desitgem, i que per fi puguem ASSOLIR EL NOSTRE SOMNI.

Com funciona Verkami?

Verkami és una plataforma de finançament del tot o res. El nostre projecte té un objectiu de 3500€, i tenim 40 dies per aconseguir-ho.

Si passats els 40 dies hem arribat al nostre objectiu, rebràs les recompenses corresponents a la quantitat aportada.

Si s'esgota el termini i no hem aconseguit arribar al nostre objectiu (esperem que no sigui així), no se't cobraran els diners i tampoc rebràs la recompensa.

Recompenses:

Escultura representativa de la nova seu dels Castellers de Cornellà.
Escultura representativa de la nova seu dels Castellers de Cornellà.

En agraïment per la teva col·laboració i rebràs diferents obsequis. La majoria estàn pensades per que la teva aportació formi part del local. La teva ajuda deixarà emprenta a la nova casa dels Castellers de Cornellà.

Esdeveniment d'inauguració i recollida de recompenses.

Un gran acte d'inauguració un cop tinguem el nou local apunt, ens servirà per prendre contacte amb les noves instal·lacions.

També farem entrega de les recompenses a totes i cadascuna de les col·laboradores que han ajudat a fer realitat aquest gran somni.

Si voleu seguir el dia a dia de la colla, podeu fer-ho mitjançant els següents enllaços:

www.castellersdecornella.com
Facebook Castellers de Cornellà
Instagram @castcornella
Twitter @castcornella

Preguntas frecuentes

  • Puc posar el nom de la família a la recompensa "nom al local"?

    No, els espais estan reservats per noms individuals. Gràcies

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

32 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Alberto Lopez

    Alberto Lopez

    casi 6 años

    Moltes felicitats!!!!!

  • ARR

    ARR

    casi 6 años

    Por todos los momentazos compartidos!! Que el proyecto se haga realidad!! Love

  • Pepe Malavé

    Jose Malavé

    casi 6 años

    Endavant liles!!!

  • pautortras

    pautortras

    casi 6 años

    Aquesta petita aportació és en nom de Maria Tortras i Pau Tortras, germans i actuals membres dels Castellers de Sant Feliu. Amb tot el carinyo i estima als Castellers de Cornellà per a que puguin seguir creixent i meravellant-nos amb els seus castells arreu de Catalunya!!!

  • Alex_LastMinute

    Alex_LastMinute

    casi 6 años

    Desde Last Minute Cornellà os damos todo el apoyo! SOM LILES!

  • María José Sánche-Porro

    María José Sánche-Porro

    casi 6 años

    Molta sort!

  • Ramon Roch Llobet

    Ramon Roch Llobet

    casi 6 años

    Albert Garcia Jurado "krilin"

  • Ramon Roch Llobet

    Ramon Roch Llobet

    casi 6 años

    Albert Garcia Jurado "krilin"

  • Ramon Roch Llobet

    Ramon Roch Llobet

    casi 6 años

    Albert Garcia Jurado "krilin"

  •  matias@clubdelfos.es

    [email protected]

    casi 6 años

    Molts exits!! Club Delfos també treballa per una Cornellà mes social i esportiva.

#01 / Moltíssimes gràcies!!!!

Súper agraïts de les vostres aportacions i de lo ràpid que hem arribat a la meitat de l'objectiu.

Encara queden dies, per tant, compartiu i expliqueu que necessitem de l'ajuda de tothom per fer realitat el nostre somni!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies