❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Arrisca't

1.El primer llibre amb BSO. QR a cada capítol, per escoltar la seva cançó. "De Kenya al Canadà". 2.CD jazz: "Arrisca't". Música tranquil·la.

Àngels

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
33
Aportaciones
808€
De 300€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hola. Soc l'Àngels.

LLEGEIX I ESCOLTA. ESCOLTA I RECORDA.

Tenia somnis, com tothom. Alguns van quedant enrere.

Arriba un moment, però, que un es gira i diu "si no ho fas ara, quan?" i veus apropar-se la jubilació, la tercera edat. Però jo sé que fins que no sigui el meu darrer instant, puc fer tot allò que vulgui.

Així doncs, aquest any voldria fer realitat aquest projecte literari i musical, que es divideix en dues parts:

  1. De Kenya al Canadà, (20€). El primer llibre amb BSO (Banda sonora original) d'una història narrada en cançons composades a la dècada 1975-1985 i que he enllaçat en un text que finalment s'ha transformat en una petita novel·la que es pot catalogar per a adolescents. Consta de 13 capítols, un per a cada cançó, i a cada un trobareu la lletra i el QR per escoltar la música relacionada. Una nova forma de viure un llibre. Llegeix i escolta. Escolta i recorda. Pensat per a afavorir la lectura als joves. (Recordar un llibre, escoltant la seva música).
    "Una estudiant de biologia penja la carrera per treure's el carnet de pilot a Sabadell i poder així accedir a trobar feina en països exòtics. Primer participa d'un petit projecte a Kenya i després és contractada per una empresa de comunicació perillosa al Canadà. El seu somni és viure en una cabana al costat d'un llac a les Rocalloses".

  2. Arrisca't. CD (10€) de temes escrits a la mateixa dècada. Hi ha Bossa nova, jazz, balades. Temes variats, ja que m'agradava explicar històries amb les cançons i m'atreu profundament l'univers dels rodamons, de la gent bohèmia, lluitadora. És música tranquil·la, relaxant.

Des dels 14 anys he composat cançons. Així que el que necessitava per veure-ho més vestit, per una banda, l'he trobat en la figura de Valentí Adell (professor del Taller de Músics), per fer el CD. És qui ha transformat els meus temes en art, i per altra banda, les músiques que relaten la història del llibre guardat a les meves neurones, s'han arreglat i gravat a Ememrecords de Sabadell, amb Manuel Requena.

Per què ho faig a Verkami? Perquè és una plataforma que m'agrada com gestiona les idees que li arriben. També m'agraden els assumptes que tracten. Ho faig per veure si puc arribar al públic i compartir emocions, i és clar, per mirar d'aconseguir una compensació econòmica que m'ajudi amb les despeses del projecte.

Recompenses

A la dreta d'aquest escrit trobareu les ofertes. No puc brindar un gran ventall. He fet unes còpies del CD Arrisca't (a 10€/u) i tinc l'esperança que aviat publicaré el llibre De Kenya al Canadà (a 20€/u), que faré arribar a algun centre, biblioteca o botiga, perquè ho passeu a recollir. Compto també amb la possibilitat de rebre petites contribucions desiteressades, que m'ajudin a aconseguir l'objectiu.

Calendari

CD Baby, la distribuïdora musical, ha rebut les gravacions dels temes, però per causa de la pandèmia, les coses s'estan endarrerint. Així que estigui tot lligat, podré fer un calendari precís, però compteu que les entregues es faran cap a finals octubre.

Més informació

Penjaré la campanya oficial al meu blog granpotipoti i també al meu instagram.

També podeu trobar la meva música d'Arrisca't al meu canal de youtube.

Preguntas frecuentes

  • I si no vull comprar el CD o el llibre?

    Pots fer un petit donatiu desinteressat i sempre serà meravellós que facis difusió. Moltes gràcies.

  • If I don't want to buy CD nor book, but I wish to help the project, can I do it?

    Yes! Of couse. You can give a small amount (3-5 or 15 €) without receiving any reward. I am very grateful for all kinds of help. You can also spread the word about the project. Thank you from the bottom of my heart.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

31 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Àngels

    Àngels
    Autor/a

    más de 3 años

    Thanks a lot Hitomi!

    Gràcies Rosa (Ed. Filigrana), Edith (conmanosmagicas), Mario, Amanda, Eulàlia, Mercè, Eva, Pili, Fàtima, Joan Carles, Mari, Jesús, Anna, Jaume, Joana, Encarnació, Hitomi, Joana, Alícia, Marcel, Antonio, Rosa (coral Cardines), Jordi, Anna, Salvador, Dolors, Anna!!

  • Àngels

    Àngels
    Autor/a

    más de 3 años

    Thanks a lot Hitomi!

  • Hitomi Mitani

    Hitomi Mitani

    más de 3 años

    Angels, I hope your great success!

  • Àngels

    Àngels
    Autor/a

    más de 3 años

    Gràcies Rosa (Ed. Filigrana), Edith (conmanosmagicas), Mario, Amanda, Eulàlia, Mercè, Eva, Pili, Fàtima, Joan Carles, Mari, Jesús, Anna, Jaume, Joana, Encarnació, Hitomi, Joana, Alícia, Marcel, Antonio, Rosa (coral Cardines), Jordi, Anna, Salvador, Dolors, Anna!!

  • Jordimatheu

    Jordimatheu

    más de 3 años

    Sort!

  • Àngels

    Àngels
    Autor/a

    más de 3 años

    Gràcies Rosa (Ed. Filigrana), Edith (conmanosmagicas), Mario, Amanda, Eulàlia, Mercè, Eva, Pili, Fàtima, Joan Carles, Mari, Jesús, Anna, Jaume, Joana, Encarnació, Hitomi, Joana, Alícia, Marcel, Antonio, Rosa (coral Cardines)!

  • Àngels

    Àngels
    Autor/a

    más de 3 años

    Gràcies Rosa. Ja ho trobarem. Petonets.

  • Àngels

    Àngels
    Autor/a

    más de 3 años

    Gràcies Rosa, Edith, Mario, Amanda, Eulàlia, Mercè, Eva, Pili, Fàtima, Joan Carles, Mari, Jesús, Anna, Jaume, Joana, Encarnació, Hitomi, Joana, Alícia, Marcel, Antonio!

  • Àngels

    Àngels
    Autor/a

    más de 3 años

    Gràcies Rosa, Edith, Mario, Amanda, Eulàlia, Mercè, Eva, Pili, Fàtima, Joan Carles, Mari, Jesús, Anna, Jaume, Joana, Encarnació, Hitomi, Joana, Alícia, Marcel!

  • Àngels

    Àngels
    Autor/a

    más de 3 años

    Moltes gràcies Marcel! Molts ànims a tu també!

#08 / Els moments més difícils

Hola a totes i tots. Els que heu contribuït en el projecte teniu una primícia. He rebut els enllaços de les cançons del llibre que estic a punt de publicar.

Tot i que us recomano que espereu tenir-lo físicament per llegir i escoltar, us passo l'enllaç per si teniu curiositat.

Us ho mereixeu per la vostra paciència.

BSO
BSO

Ara vénen els moments més difícils. Espero poder arribar al mínim exigit per Verkami, els 800€ i als 1000€ de l'edició del llibre.

Moltes gràcies.

#07 / SEGON OBJECTIU

Gràcies.

Gràcies.

Gràcies.

Seguim endavant amb el projecte. Ara estic fent el camí per aconseguir suficient capital per a l'edició del llibre. Estic molt contenta i us ho agraeixo molt a totes i tots.

#06 / My project, my dream

ENGLISH TRANSLATION
ENGLISH TRANSLATION

Hello. I am Àngels.

** READ AND LISTEN. LISTEN AND REMEMBER. **

I had dreams, like everyone else. Some are falling behind.

There comes a time, though, when one turns around and says ** "if you don't do it now, when?" ** and you see ** retirement ** approaching, ** ** old age **. But I know that until it’s my last moment, I can do whatever I want.

So, this year I would like to make reality this ** literary and musical project **, which is divided into two parts:

  1. ** From Kenya to Canada *, (€ 20). * The first book with OS ** (Original soundtrack) of a story told in songs composed in the decade of 1975 to 1985 and which I have linked in a text that has finally been transformed into a small ** novel ** that can be cataloged for teens. It consists of 13 chapters, one for each song, and in each you will find the lyrics and QR to listen to the related music. A new way of living a book. ** Read and listen. Listen and remember *leer más

#05 / PRIMER OBJECTIU ACONSEGUIT!

Bon dia a tots i totes. Moltes gràcies per participar. Ja quasi tenim el primer objectiu dels 300€. Amb això assegurem que el projecte tiri endavaant. Ens queden 32 dies per aconseguir arribar més amunt.

La sola preparació de la maqueta del llibre ja puja 500€ i després cal comprar els llibres, que perquè surtin a bon preu, han de ser mínim 150.

Per això, la quantitat total del projecte és més alta.

SEGUIM!!!!!
SEGUIM!!!!!

#04 / GRÀCIES GENT MACA

Bon dia mecenes! Vaja, això és tota una sorpresa. Dues ajudes més. Us ho agraeixo de tot cor! Amb gent tan maca, segur que ho aconsegueixo.

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES.
GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES.

#02 / JA SOC A MIG CAMI DE LA PRIMERA PART!

Moltes gràcies. He de dir que estic gratament sorpresa per les aportacions. Encara queda camí, però es fa amb moltes més ganes quan ja has arribat al mig.

Tinc un cas peculiar, ja que des del Japó s'han interessat a poder fer una aportació. És meravellós!

#01 / LA FORÇA DE LA GENT

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Sou meravellosos. Us demano que difongueu el meu projecte. Encara em falta molt per aconseguir l'objectiu.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies