❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Segon disc de "Cala Joia"

Ajuda'ns a fer realitat tantes hores d'escriure, sonar, cantar, somiar... Ja tenim totes les cançons enllestides a punt per a gravar.

CalaJoia

A project of

Category

0
seconds
110
Patron
2.683€
From 2.500€
Contribute to the project

D'on i com neixen els "aCORds de mar"

"Cala Joia" és un duet musical format per Josep Abelairas (veu i lletres) i Annabel Villalonga (guitarra, veu, composició i producció musical). Som parella musical i real, vivim a una illa petita, molt petita, Menorca, però que és molt i molt gran. S’hi respira una gran pau i tranquil·litat, un aire pur, que mesclat amb les ganes de composar, esforç i dedicació, aquest trosset de terra i mar, ens convida a crear profundes lletres i cançons que volem compartir amb tots voltros.

Quan ha passat el dia, per la nit, quan ho tenim tot fet, és quan agafam llapis, paper i ens posem a escriure, quan cercam els acords de les lletres que hem escrit amb tota l’estima i sentiment, i quan surt un trosset de cançó que ens agrada, amb un dit tocam el cel. Insistint nit rere nit, hem aconseguit escriure les cançons desitjades i posar música a totes elles, ho tenim tot apunt per a gravar.

Serà un disc amb 9 temes propis i una versió, la majoria d'un caire molt mariner, inspirades en la mar, element present i fonamental de l'illa. Hi apareixeran diferents estils musicals, però predominarà l'havanera, ja que la font d'inspiració ha estat la mar.
Durà per títol "aCORds de mar", expressant aquest doble sentit de cor i acords. El Cor, es refereix al contingut de les lletres, al missatge de les cançons, els tresors que ens ofereix aquest infinit mar, i a l'estima tant especial que hi tenim els illencs. Són les experiències que hem tingut amb la mar al llarg del temps, als batecs de cors d'aquesta sang salada...
Acords, són les belles notes i melodies marineres extretes de les profundes harmonies de dins les aigües d'aquest mar, del regust de sal d'aquests acords, del ritme de les ones transmesa al compàs de l'havanera, del soroll de les tramuntanades.

En fi, creim que serà un disc molt menorquí i autòcton, tranquil com l'illa i els propis menorquins, fresc com les aubes del matí, senzill perquè dóna importància a les petites coses, sentimental exposant tendres vivències i transparent com les aigües de les cales menorquines.

I ja no volem desvetllar res més, si vols sebre més, ho hauràs de comprovar tu mateix. Ens acompanyes a navegar per mar endins?

A on gravarem el disc i qui col·laborarà

Gravarem el disc als estudis "Aumón", lloc de gravació d'un dels grans cantautors de la música en català, Cris Juanico. Ell hi posarà l'experiència de 20 anys de gravar i fer música. També durà a terme part de la producció, mescles i masterització del disc. Annabel Villalonga, amb el seu talent musical, ha creat la música i també s'encarregarà de la producció, guitarres i veus. En Josep Abelairas, amb el seu refinat gust poètic, ha escrit la majoria de lletres i posarà veu a les cançons.
Hi col·laboraran músics menorquins de renom com Lluis Gener (contrabaix), Cris Juanico **(veu), **Anna Ferrer (veu), Àngel Gelabert (acordió i piano), Ricardo Lluch (veu baix), Borja Moll (flauta travessera) i Moisés Pel·legrí (percussions).
També hem tingut l'honor de que hi col.labori en Pedro Hermosilla, gran cantautor barceloní d'arrels andaluces, un guitarrista espectacular que actualment acompanya a Antonio Orozco.

Na Dolors Boatella, amb la seva creativitat artística, serà l'encarregada de dur a terme la part gràfica i disseny del disc.

Necessitem la vostra ajuda

Perquè aquest disc passi de ser un somni a ser una realitat, et necessitem, hem de remar junts per la mar gran i que el disc pugui arribar a bon port. Si aportes el teu granet d'arena, junts farem possible aquest mar de Cala Joia.

A on aniran els diners de les recompenses?

Les aportacions aniran destinades a cobrir les despeses de gravació, mescles, masterització, disseny del disc i tot el que comporta poder fer un concert-presentació amb tots els col·laboradors que hi participaran. Si aconseguim dur a terme el disc, cap a mitjans d'Abril entregarem les recompenses.

Volem compartir el disc en directe amb tots voltros

I finalment, exposarem el disc amb tots els col·laboradors amb un concert-presentació dia 30 d'Abril al teatre de Sant Miquel de Ciutadella. Ho sabem, és un dilluns, però l'endemà dia 1 de Maig és festiu, per tant, no teniu excusa, si anau al llit una mica tard, també us podreu aixecar tard.

Els fillets menors de 6 anys no pagaran entrada, sempre i quan seguin a damunt els pares i no ocupin un altre lloc.

Mil gràcies anticipades!

Enllaços de Cala Joia:
Videoclip Vine a Ciutadella
Reportatge
Darrer concert d'estiu
Facebook

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

9 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • CalaJoia

  CalaJoia
  Author

  almost 2 years

  Noltros també esteim molt contents Vanesa de que tú i tots els altres hagueu aportat el teu granet de sorra als acords de mar de Cala Joia, entre tots feim el món. Molts de records de part de n'Annabel i meus (Josele). Una abraçada molt forta des de Menorca. Salut, música i moltes gloses!

 • Vela

  Vela

  almost 2 years

  Estic molt contenta de saber que tindrem un disc vostre ben aviat i també de fer-ne possible una petita part.

  Una abraçada molt forta des de Mataró.

  Vanesa

 • CalaJoia

  CalaJoia
  Author

  almost 2 years

  Açò és Josep, molta salut i molta música! Gràcies a tots per fer possible aquest disc.

 • Josep Pérez Florit

  Josep Pérez Florit

  almost 2 years

  Salud i música !

 • CalaJoia

  CalaJoia
  Author

  almost 2 years

  Moltes gràcies a tots amics, l'únic que desitjam és que us agradi. Una abraçada!

 • SilviaiNacho

  SilviaiNacho

  almost 2 years

  Segur que ens encanta, igual que es primer! Molta sort!! Nacho i Silvia😘

 • Sili i Vicent

  Sili i Vicent

  almost 2 years

  Mos encantau! Se nota? Jajajaj

 • CalaJoia

  CalaJoia
  Author

  almost 2 years

  Gràcies Laia Boixados i a tots els que heu aportat, navegarem tots junts per aquests aCORds de mar i junts arribarem a bon port.

 • Laia Boixadós

  Laia Boixadós

  almost 2 years

  Felicitats parella! Endavant les barques!! :*

12€
24 backers
El disc a recollir

Cd digipack (signat i dedicat) abans de que surti a la venta, punt de recollida a Ca n'Hernando (Ses voltes) de Ciutadella de Menorca.

17€
20 backers
T'enviam el disc a ca teva

Cd digipack (signat i dedicat) abans de que surti a la venta + enviament a casa

20€
29 left (of 40)
El disc (a recollir) + entrada al concert-presentació

Cd digipack (signat i dedicat) abans de que surti a la venta a recollir a Ca n'Hernando (Ses Voltes) de Ciutadella de Menorca + entrada al concert-presentació dia 30 d'abril al Teatre Sant Miquel de Ciutadella de Menorca.

20€
3 backers
El nou disc i l'anterior a recollir

Cd digipack (signat i dedicat)abans de que surti a la venta, + cd digipack anterior “De reüll”, punt de recollida a Ca n'Hernando (Ses voltes) de Ciutadella Menorca.

25€
3 backers
El disc i l'anterior a ca teva

cd digipack (signat i dedicat) abans de que surti a la venta + cd digipack anterior “De reüll” + enviament a casa

25€
26 left (of 30)
El disc a casa+entrada al concert-presentació

Cd digipack (signat i dedicat) + enviament a casa + entrada al concert-presentació dia 30 d'abril al Teatre Sant Miquel de Ciutadella de Menorca.

28€
5 left (of 5)
El disc i l'anterior (a recollir) + entrada al concert-presentació

Cd digipack (signat i dedicat) abans de que surti a la venta + cd digipack anterior “De reüll” punt de recollida a Ca n'Hernando (Ses voltes) de Ciutadella Menorca + l'entrada del concert-presentació dia 30 d'abril al Teatre Sant Miquel de Ciutadella de Menorca, (només es recolliran els discs, les entrades es reservaran automàticament una volta feta aquesta aportació).

28€
11 left (of 20)
Disc (a recollir) + dues entrades

El disc (a recollir) + 2 entrades al concert-presentació

33€
4 left (of 5)
El disc i l'anterior enviat a casa + entrada al concert-presentació

Cd digipack (signat i dedicat) + cd digipack anterior “De reüll” + enviament a casa + entrada al concert-presentació dia 30 d'abril al Teatre Sant Miquel de Ciutadella de Menorca.

33€
10 left (of 10)
El disc a ca teva + dues entrades

T'enviem el disc a ca teva. Les dues entrades no les rebràs físicament, però bastarà en dir el nom per entrar al concert.

200€
0 backers
Concert format acústic a ca teva (només a Menorca)

Concert privat en format acústic a ca teva (Menorca) amb l'opció a escollir les cançons que més t'agradin + cd digipack (signat i dedicat)

350€
2 backers
Concert privat en format acústic (fora de menorca)

Concert privat a ca teva fora de Menorca amb l'opció a escollir les cançons que més t'agradin + cd digipack ( signat i dedicat), despeses d'estància, bitllets i dietes incloses.

8€
30 patrons (sold out)
Entrada anticipada pel concert-presentació dia 30 d'abril a Ciutadella

Entrada anticipada pel concert-presentació dia 30 d'abril al Teatre Sant Miquel de Ciutadella. No tindreu fisicament l'entrada, es reservarà informàticament i bastarà en dir el nom el dia del concert per entrar. Una hora abans dels concert també es podran comprar entrades a taquilla si en queden (10 euros).

125€
3 patrons (sold out)
El teu logotip al disc

El logo de la teva empresa o entitat apareixerà a la contraportada com a col.laborador del disc + 2 entrades concert presentació + cd digipack (signat i dedicat) + enviament a domicili

Cookies help us to offer you the best experience. Settings