❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

NeeNaw!

Un espectacle de carrer divertit, sostenible i reivindicatiu alhora. NeeeNaw és el soroll que farà la nostra ambulància. Els nostres metges volen sortir al carrer a curar a tothom, prou llistes d'espera i sense medicaments: fent morir de riure amb les seves bogeries! El teatre i humor: al carrer

Categoría

Creado en

0
segundos
68
Aportaciones
4.060€
De 3.885€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Volem crear un espectacle de carrer, divertit, entretingut, sostenible i reivindicatiu alhora. I volem intentar que els espectadors, la gent del carrer, s'oblidin per uns instants dels seus problemes i riguin amb nosaltres.

QUE VOLEM FER I QUE ENS MOU A REALITZAR-HO

L'art és una arma molt poderosa, i nosaltres creiem en el teatre i en què encara es pot canviar el món. I la nostra companyia vol sortir al carrer!

El carrer ha de ser el centre viu de la societat i cada dia ens el prohibeixen més. Per això volem crear el nostre primer espectacle de carrer, fent denúncia de les retallades sanitàries actuals, amb el teatre com a mitjà, el carrer com a canal i l'humor per bandera. Arribats a aquest punt ens veiem obligats a sortir al carrer amb la nostra ambulància (una de molt particular: sostenible i ecològica) per curar amb el nostre equip a la gent. El nostre equip que cura... però no és que siguin metges, no. Per desgràcia o per sort no som metges, ni infermers, ni personal sanitari... però també podem curar! Podem curar a base de riures i fer-los oblidar per un moment tots els problemes que tinguin. Sempre tenint en compte una de les grans frases de Beaumarchais: "Yo me río de todas las cosas por miedo a verme obligado a llorar."

SINOPSIS DE L'ESPECTACLE

NeeeNaw, és el soroll que fa l'ambulància, i és això el que oferim: Una ambulància que fa molt de soroll, bé... qui fa soroll són els metges d'urgència que arriben al vostre poble per fer morir de riure a tothom amb les seves bogeries!

Un espectacle de carrer on 3 "curalotodo" d'emergència venen disposats a curar tots els mals del poble. I no patiu, que per ser atesos pels nostres metges i infermers no cal fer hores i hores d'espera, ja que no ho son pas de metges... son tres personatges disposats a fer riure a tothom, perque una bona rialla ho cura tot.

Amb les seves accions més pròpies de "matasans" que de professionals de la salut faran deixar de fumar, assistiran parts naturals al mig del carrer, obriran la gent amb les eines menys habituals, els trauran òrgans cantaires, faran anàlisis complets, i potser fins i tot algun pacient se'ns queda pel camí... esperem que no!

QUÈ NECESSITEM

Necessitem un mínim de 3.885€ per construir l'ambulància, i si podem aconseguir-ne més farem les titelles i el vestuari.

ESTRENA

Volem estrenar l'espectacle aquest final d'estiu, al setembre. I començar a viatjar d'aquí cap a allà amb el NeeNaw per fer oblidar la calor a tots els que ens vegin.

COM DONAREM A CONÈIXER EL PROJECTE

Volem donar-lo a conèixer a través de les xarxes socials, de diaris digitals i de la premsa ( la directa, el Segre, la Burxa, la Mañana, etc.). Amb marketing Viral a través de Youtube, fent vídeos de promoció. Però també a través del boca-orella i en això comptem amb vosaltres!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • carmina

    carmina

    más de 11 años

    ei jordi icristina veig que ja ho heu aconseguit, ja ens direu si cal res mes

    emili i carmina

#04 / 10 de setembre: Estrena del "Neenaw!"

Per fi l'ambulància està acabada!!

Gràcies a tots els mecenes s'ha fet realitat el nostre projecte i ja l'hem tret al carrer. Hem fet un primer passi amb públic, ara ens queda la recta final per tenir-ho tot ben preparat per a l'estrena oficial!

La festa d'estrena serà el dia 10 de setembre a Castellserà, a les 21h de la nit.

I de moment, per anar obrint boca... unes imatges:

Neenaw!
Neenaw!

En acció
En acció

#03 / Objectiu aconseguit!

Moltes gràcies a totes i tots!

A tots els que heu fet possible el NeeNaw!!! Esperem que no ens haguem fet molt pesats, de vegades es complicat saber trobar el punt mig.

Gràcies a vosaltres molt aviat podrem estrenar aquest espectacle al vostre costat. No ha estat fàcil, però de petit ja ens deien que les coses fàcils no les valorem, i això ho valorem i molt. I més en aquests temps que estem vivint, temps de retallades, de repressió, de recessió, de manipulació, de...

Som conscients que vosaltres heu apostat per nosaltres, i ara ens toca a nosaltres!, no us podem decepcionar.

Construirem l'ambulància, ens posarem a assajar, farem uns passes amb públic, i quan estigui llest del tot... t'esperem! T'esperem per brindar, per celebrar-ho, per sopar, per donar-te la samarreta, la xapa, per venir al vostre poble a actuar i sobre tot t'esperem per donar-te les gràcies en persona.

Molt aviat, ens posarem en contacte altre cop amb vosaltres per donar-vos la data exacta de l'estrena!

leer más

#02 / "NeeNaw" L'entrevista del projecte a Lleida Televisió

Lleida Televisió es va interessar per aquest projecte i ens va fer una entrevista al programa cafeïna.

Estem molt contents d'haver pogut explicar alguns dels detalls en persona sense presses i promocionar el nostre projecte. Gràcies a Lleida televisió per fer un lloc a la cultura i a les idees.

I gràcies a aquells que seguiu aquest projecte per recolzar-nos.

Us deixem l'enllaç a la entrevista i esperem que us agradi i la compartiu.

L'entrevista a l'equip de Campi qui pugui

Seguim endavant en aquesta recta final! Nosaltres no perdem la il·lusió.

Gràcies a tots els mecenes, i futurs mecenes... encara esteu a temps!

Campi qui pugui
Campi qui pugui

#01 / Ja sentim el soroll... "NeeNaw NeeNaw!"

En mig del panorama actual ens hem decidit a fer un pas endavant, i aventurar-nos amb aquest nou projecte que fa temps que volem realitzar.

La nostra il·lusió és el que ens mou. Creiem en el poder reivindicatiu del teatre i volem gaudir-ne amb vosaltres, però aquest cop: al carrer!

Somiem amb el dia de veure la nostra ambulància acabada: sostenible i fent soroll!

Sostenible, no hi ha dubte, feta amb cura i a pedals. L'energia humana la mourà... ja tenim ganes de pedalar!

I amb soroll, per a que ens sentin arribar. Quan tanquem els ulls ja podem sentir el neenaw, neenaw, neenaw...!

Però sobretot, tenim moltes ganes de veure-la viva. I es que els personatges que en sortiran de dins l'ompliran de vida! Aquests metges volen arribar a tot arreu per curar a la societat de tants mals de caps: llistes d'espera, hores de cua, problemes, retallades... Nosaltres no ho podem canviar, però podem fer que us n'oblideu una bona estona, i sobretot fer-vos riure, que això ho cura tot.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies