❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El GEM avui i ara

Amb motiu dels 50 anys, el Gem presenta un llibre que recull una mirada al passat, un testimoni del present i un plantejament de futur.

Escola GEM

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
67
Aportaciones
2.510€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

50 anys del GEM

El 2016-17 l'escola va celebrar el seu 50è aniversari amb un seguit d'actes que van durar tot el curs escolar.

L'últim dels actes de celebració de l'aniversari serà la presentació d'un llibre que s'ha preparat col·lectivament i que vol ser una mirada al passat, un testimoni del present i un plantejament de futur.

Aquesta presentació, oberta a la ciutat, tindrà lloc el dijous 26 d'abril 2018 a les 19h al Foment Mataroní.

El llibre

Amb motiu dels 50 anys, el Gem presenta un llibre commemoratiu que recull una mirada al passat, un testimoni del present i un plantejament de futur a través d’una proposta plural i col·laborativa. Pren protagonisme el que l’escola ensenya, el que l’escola és, el que l’escola fa, el que l’escola pensa i els que integren l'escola que s'han convertit en els autors del projecte editorial.

Es tracta d'un llibre rigorós i divulgatiu, però alhora creatiu, lleuger i adaptat a totes les mirades. Un llibre per a la família del Gem, però també per explicar-nos de portes enfora.

És una proposta global fragmentada en petites parts, un edifici fet de rajoles. Cada rajola ocupa una doble pàgina i està formada per un article curt, una fotografia o il·lustració.

Característiques tècniques del llibre:

Format: 21x21cm tapa tova

Pàgines: 116

Capítols: 50

Imatges: Fotografies i il·lustracions en color.

Idioma: Català

Sobre les recompenses

Hi haurà tres tipus de recompensa:

  • El llibre dels 50 anys del Gem.

  • El llibre i una bossa Gem 50 anys.

  • El llibre i una il·lustració en format làmina d'un dels dos autors: Dolors Curell i Artur Palomer

Làmina d
Làmina d'Artur Palomer limitada a 50 i Làmina de Dolors Curell limitada a 50

Dies i llocs de la recollida de les recompenses:

  • Opció 1: Dia 26 d'abril a les 19 hores a l'acte de presentació del llibre que es farà al Foment Mataroní (carrer Nou, 11, Mataró).

  • Opció 2: A partir del dia 26 d'abril el llibre es podrà recollir al Gem (carrer d'Àvila, 9-46, Mataró)

Qui som

Amb l’objectiu de fer front a les noves inquietuds educatives, el Gem es va fundar l’any 1966 a partir de la col·laboració d’un grup de famílies i de persones expertes en pedagogia que van crear una entitat engrescadora, respectuosa amb les creences ideològiques de tothom, integradora de persones de diferents orígens socials, oberta a totes les cultures i, a la vegada, potenciadora de la catalanitat. Una escola que considerava com a propis els principis de la denominada pedagogia activa i que, sense cap mena de compensació, volia aportar un autèntic servei a la ciutat.

Amb els anys, l’escola ha anat creixent tant pel que fa a les instal·lacions com pel nombre d’alumnat fins a arribar al que és actualment, un centre educatiu amb un nombre d’alumnes que arriba gairebé al miler. Tot i el creixement progressiu, l’escola manté l’essència del seu projecte educatiu i la qualitat i proximitat pròpies de les escoles petites ja que segueix prioritzant el seguiment individualitzat de l’evolució de l’alumnat sense perdre de vista l’adaptació, la innovació i l’adequació a la realitat i necessitats de la societat actual.

La integració de les diferents etapes educatives –projecte 0-18- és un altre dels trets significatius de l’escola ja que permet implantar un projecte educatiu comú que assegura una escolarització cohesionada per a tot els infants i joves. Es tracta de sumar tots els esforços per oferir una continuïtat educativa que ajudi a augmentar la qualitat global de l’educació de l’etapa bàsica alhora que facilita l’organització d’un seguit d’activitats intergeneracionals que són clau per a l’escola i per al desenvolupament de l’alumnat.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions dels mecenes aniran destinades a la impressió del llibre.

Calendari previst

Presentació del llibre: Dijous 26 d'abril 2018 al Foment Mataroní.

Recordeu que si no recolliu el llibre el dia de la presentació al Foment Mataró el podreu passar a recollir pel GEM (C/ d'Àvila, 9-46, Mataró) a partir del dia 26 d'Abril.

+ Info

Segueix-nos a:
Escolagem.cat
Twitter
Instagram
Facebook
Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies