Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

MILESTONE TO NOWHERE

Aquest projecte vol profunditzar en el concepte d'aventurer modern, seguint els canons de l'aventurer clàssic i documentant l'experiència.

Miquel Darder

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
21
Mecenas
700€
De 700€
Aporta al proyecto

Estic acabant la carrera i, com tothom, he de presentar el meu treball de final de grau.
Reflexionant sobre què m’interessava treballar i aprendre en aquest projecte tan personal, me’n adono que em sento força perdut, ja que estic en un any d'impàs entre la meva vida professional i la meva vida acadèmica.

Qüestionant-me sobre els meus interessos, veig que estic força motivat amb la idea de viatjar per conèixer noves maneres de fer les coses, noves maneres de viure i de treballar, i és així com em vaig sentir enormement atret pel concepte d’aventura.
La mateixa aventura que estava emprenent jo al sortir de la meva zona de confort (la vida d'estudiant) per entrar en un terreny desconegut (la vida laboral).

Això em va portar a voler investigar més sobre els aventurers, i poc a poc vaig descobrir que el meu TFG (treball de final de grau) volia orientar-lo cap aquí.

LLIBRETES D
LLIBRETES D'AVENTURER

Després de molt llegir i investigar, vaig descobrir que les definicions que aconseguia sobre el concepte d’aventura no eren les més acurades per a definir el que sentia jo, així que vaig pensar en crear la meva pròpia definició. Per això em vaig plantejar com a repte estudiar els aventurers clàssics, a la historia, la literatura i el cinema, i identificar quins son els trets que els defineixen com a aventurers per a reproduir-los en el meu projecte.

INVESTIGACIÓ SOBRE L
INVESTIGACIÓ SOBRE L'AVENTURA

Així és com vaig arribar a definir que una de les primeres coses que he de fer per convertir-me en un aventurer autèntic és sortir de la meva zona de confort i marxar a viure una aventura, posant-me en mans de la sort i, això si, documentar tot el que em succeeixi per tal de poder extreure’n un aprenentatge.
Com feien els antics exploradors, però aquesta vegada amb els medis moderns, i amb els llenguatges i recursos que em son propis com a dissenyador audiovisual que soc.

El meu objectiu concret se situa a Islàndia a principis del 2018, i serà el de poder filmar aurores boreals, quan, on i com sigui durant els dies que seré allà.
Serà en tornar d’aquesta aventura que, a partir de l’organització i formalització de tot allò que experimenti in situ, podré extreure conclusions sobre com es pot definir l’aventurer d’avui en dia.

Sobre les recompenses

El DVD contindrà una copia del material gràfic que exposi per al meu Treball De Final De Grau (VÍDEOS, INSTAL·LACIONS, MATERIAL DE LA EXPLORACIÓ, etc)

Els Pòsters seran de mida dinA3 excepte per les aportacions de 100€ que seran de dinA2 i vindran acompanyades d'un plafonat. A més, des de les aportacions de 60€ podràs escollir la foto que vulguis de tota la selecció que tindrem penjada a TUMBLR

Les Samarretes duran estampades la part del darrere amb el logo de la expedició a Islàndia.

Les despeses d'enviament no estan inclosos en aquest preu, podreu recollir les vostres recompenses assistint a la presentació que faré del meu vídeo.

Qui som

Sóc en Miquel Darder, un estudiant de disseny audiovisual de Barcelona, des de ja fa força temps que m'agrada la idea dels aventurers, de les aventures i de sortir de la zona de confort, per això m'atreu tant la idea de viatjar d'una altra manera. També soc un gran apassionat del vídeo i de la foto, i porto movent-me entre càmeres i objectius durant molt de temps. Així que vaig pensar que el que m'agradaria fer es poder barrejar les dues coses, la idea de viatge exploracional i la idea de documentació amb medis moderns d'aquest viatge.

I així es com vaig treure la idea per al meu TFG.
Vaig pensar que poder anar a Islàndia (una de les terres que més m'atrau) viatjant amb l'objectiu de veure aurores boreals i de documentar el viatge a través de la fotografia i el vídeo era el que necessitava, volia viure aquella experiència.
Entre el que he fet hi tinc tant projectes de vídeo com de foto.

En aquest projecte, a part de mi, també s'hi embarca en Gerard, un enginyer aeronàutic que em donarà un cop de ma en la meva aventura i que a la vegada també em farà d'assistent de càmera.

Per a que destinarem les vostres aportacions.

Bàsicament destinarem les vostres aportacions a llogar el material que ens servirà per a poder documentar tota la nostra aventura a Islàndia volem llogar una càmera que ens serveixi per a gravar en condicions de poca lluminositat a més d'una gravadora d'àudio i un trípode.

Calendari previst

Recollida de finançament: de mitjans de Gener finals de Febrer del 2018
Expedició a Islàndia: finals de Febrer
Visionat i edició del material: de finals de febrer fins al Juny
Entrega de TFG i entrega de recompenses: finals de Juny.

+ Info

Si voleu veure una mica la feina que faig:
www.behance.net/darder

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

2 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • jordi darder

  santi i mercè

  11 meses

  Vinga Miquel, 13 amics a 5€ i ho aconsegueixes!! SantiGiol i MercèGuevara

 • Pere Gifra

  Pere Gifra

  12 meses

  Molta sort! Segur que serà un gran projecte!

5€
4 mecenas
TFG Complert

Treball de final de grau complert en format digital, tota la investigació. (.pdf)

20€
9 mecenas
DVD

Copia del DVD del meu projecte finalitzat amb tot el material audiovisual del que disposi

40€
3 mecenas
DVD + Poster

DVD
+ Poster dinA3 d'alguna de les fotos del viatge a Islàndia

60€
3 mecenas
DVD + Poster + Samarreta

DVD + Poster dinA3 d'alguna de les fotos del viatge a Islàndia + Samarreta amb el logo del viatge estampat

100€
2 mecenas
DVD + Poster plafonat + Samarreta

DVD + Poster plafonat d'alguna de les fotos del viatge a Islàndia + Samarreta amb el logo del viatge estampat

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.