❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Rebonicos Crew, videoclip "Imagine"

Busquem finançament per a produir el nostre primer projecte audiovisual, el rodatge del videoclip "Imagine", de Mireia Vives i Borja Penalba

Rebonicos Crew

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
38
Aportaciones
580€
De 500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Som un grup de joves professionals que comencen amb un primer projecte que ens il·lusiona. Com que els començaments sempre són durs, necessitem un poc de finançament. Busquem arribar als 500€ per a realitzar el rodatge del nostre primer videoclip de la cançó "Imagine", del duet valencià Mireia Vives i Borja Penalba.

Rebonicos Crew és un projecte que comença, apostem per la música i la cultura valenciana i esperem, amb la vostra ajuda, que aquest siga el primer treball de molts. Aquest videoclip de Mireia Vives i Borja Penalba es rodarà el primer cap de setmana de febrer a València amb els autors d'"Imagine", Mireia i Borja, una actriu i un actor i varios extres que eixiran d'aquesta campanya de micromecenatge. El rodatge es durà a terme a València, entre la Platja del Saler, els Jardins de Vivers, el barri del Carme i el Octbre CCC.

Mireia Vives i Borja Penalba, IMATGE Lorena Perales
Mireia Vives i Borja Penalba, IMATGE Lorena Perales

Sobre les recompenses

Tractem d'aconseguir 500€ per a finançar les despeses de producció del videoclip, com desplaçaments, dietes... Les col·laboracions no són massa elevades i en totes oferim un petita recompensa, algunes estan limitades per motius de guió:

  • 5€: agraïments als títols de crèdit del videoclip

  • 10€: agraïments als títols de crèdit i making of exclusiu del videoclip. Agraïments als títols de crèdit

  • 20€: participació dels 10 primers mecenes en l'escena final del videoclip, on es representarà una festa amb els autors de la cançó, Mireia Vives i Borja Penalba. Per als que no arriben a ser dels 10 primers, també rebran una invitació per a la presentació oficial del videoclip. Agraïments als títols de crèdit.

  • 30€: regal d'una camiseta i un CD signats de Mireia Vives i Borja Penalba. Agraïments als títols de crèdit.

Qui som

Som un grup de joves professionals del món audiovisual que formem una cooperativa amb la intenció de fer-nos un lloc en el sector.

Totes i tots som valencianes que estimem l’audiovisual, la càmera i la nostra terra. Tot junt ens fa endinsar-nos en aquest projecte per a obrir-nos pas en el sector audiovisual valencià. Amb un primer treball que ens emociona i ens sembla un repte, ja que Mireia Vives i Borja Penalba ja tenen una trajectòria al món de la música en valencià.

Equip Tècnic
Equip Tècnic

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Constanti Bernabeu

    Jijutsero Brasilian

    6 años

    molta sort xicons!! a vorer si ens veiem fent el video (susana Castalla) fan nº1

  • Selene

    Selene

    6 años

    Ala espere que arribeu als 500 euros, anims!!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies