❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Rebonicos Crew, videoclip "Imagine"

Busquem finançament per a produir el nostre primer projecte audiovisual, el rodatge del videoclip "Imagine", de Mireia Vives i Borja Penalba

Rebonicos Crew

A project of

Category

Created in

0
seconds
38
Patron
580€
From 500€
Contribute to the project

Som un grup de joves professionals que comencen amb un primer projecte que ens il·lusiona. Com que els començaments sempre són durs, necessitem un poc de finançament. Busquem arribar als 500€ per a realitzar el rodatge del nostre primer videoclip de la cançó "Imagine", del duet valencià Mireia Vives i Borja Penalba.

Rebonicos Crew és un projecte que comença, apostem per la música i la cultura valenciana i esperem, amb la vostra ajuda, que aquest siga el primer treball de molts. Aquest videoclip de Mireia Vives i Borja Penalba es rodarà el primer cap de setmana de febrer a València amb els autors d'"Imagine", Mireia i Borja, una actriu i un actor i varios extres que eixiran d'aquesta campanya de micromecenatge. El rodatge es durà a terme a València, entre la Platja del Saler, els Jardins de Vivers, el barri del Carme i el Octbre CCC.

Mireia Vives i Borja Penalba, IMATGE Lorena Perales
Mireia Vives i Borja Penalba, IMATGE Lorena Perales

Sobre les recompenses

Tractem d'aconseguir 500€ per a finançar les despeses de producció del videoclip, com desplaçaments, dietes... Les col·laboracions no són massa elevades i en totes oferim un petita recompensa, algunes estan limitades per motius de guió:
- 5€: agraïments als títols de crèdit del videoclip
- 10€: agraïments als títols de crèdit i making of exclusiu del videoclip. Agraïments als títols de crèdit
- 20€: participació dels 10 primers mecenes en l'escena final del videoclip, on es representarà una festa amb els autors de la cançó, Mireia Vives i Borja Penalba. Per als que no arriben a ser dels 10 primers, també rebran una invitació per a la presentació oficial del videoclip. Agraïments als títols de crèdit.
- 30€: regal d'una camiseta i un CD signats de Mireia Vives i Borja Penalba. Agraïments als títols de crèdit.

Qui som

Som un grup de joves professionals del món audiovisual que formem una cooperativa amb la intenció de fer-nos un lloc en el sector.
Totes i tots som valencianes que estimem l’audiovisual, la càmera i la nostra terra. Tot junt ens fa endinsar-nos en aquest projecte per a obrir-nos pas en el sector audiovisual valencià. Amb un primer treball que ens emociona i ens sembla un repte, ja que Mireia Vives i Borja Penalba ja tenen una trajectòria al món de la música en valencià.

Equip Tècnic
Equip Tècnic

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Jijutsero Brasilian

  Jijutsero Brasilian

  over 1 year

  molta sort xicons!! a vorer si ens veiem fent el video (susana Castalla) fan nº1

 • Selene

  Selene

  over 1 year

  Ala espere que arribeu als 500 euros, anims!!!!

5€
2 backers
Agraïments als crèdtis del videoclip

El teu nom apareixerà als títols de crèdit del videoclip

10€
17 backers
Agraïments als crèdits i making of exclusiu

El teu nom apareixerà als títols de crèdit del videoclip i rebràs un making of exclusiu del rodatge del videoclip
Format digital

20€
17 backers
Participació en l'escena final del videoclip i invitació a la presentació oficial

L'escena final del videoclip serà una festa amb els autors de la cançó, Mireia Vives i Borja Penalba. Acudiran al rodatge els 10 primers mecenes. Els que no estiguen entre aquests 10, rebran una invitació a la presentació del videoclip, el lloc encara està per confirmar. Agraïments als títols de crèdit.

30€
2 patrons (sold out)
Camiseta i CD signat de Mireia Vives i Borja Penalba

A recollir en València

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.