❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de Leonmanso

És el moment de fer realitat el meu tercer disc. Ho he somiat, pensat i escrit... Amb la vostra ajuda, us ho podria fer arribar a tots.

Llure Marques

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
133
Aportaciones
3.473€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hola a tots i totes!

Ja fa temps que en Quim i jo (Leonmanso) teníem ganes d'engegar un nou projecte. El meu tercer treball discogràfic i el segon amb l'humil segell Velomar Records, la casa que em va acollir per gravar i publicar Jardins de Brutes Basses (2014).

Aquell disc va ser el punt de partida d'un viatge apassionant que ens ha empès fins aquestes línies que ara mateix estàs llegint.

Ara que ja hem trobat el què, el quan, el qui i l'on, només ens falta aclarir el com. Per açò, hem pensat que fer un crowdfunding podria ser una bona manera d'aconseguir-ho.

Les vostres aportacions, les que considereu oportunes i s'ajustin millor a cadascú, serien una gran ajuda pe fer-vos arribar una nova col·lecció de cançons escrites especialment per a vosaltres.

El darrer any he compost un bon grapat de cançons de les quals ara ens toca fer la tria per gravar les que més ens agraden i ordenar-les per donar forma al nou disc.

Gravarem entre 9 i 12 temes a una sala que hem muntat especialment per aquesta aventura, vestida amb material llogat de diferents estudis de gravació. D’aquesta manera tindrem un espai acondicionat al nostre gust i amb la possibilitat de treballar amb calma, fer les hores que ens venguin de gust i poder trobar els moments bons d'inspiració, sense estar pendent d’un preu i unes hores limitades a un estudi convencional. Ens ajudarà en Bep Teixidor, tècnic de so experimentat, que cobrirà la part tècnica del procés.

El disc el gravarem a Menorca però, en aquesta ocasió, farem una passa de gegant anant a mesclar les cançons a Guissona (Lleida) amb en Joan Pons (El petit de Cal Eril). L’experiència i sensibilitat d’en Joan serà una peça clau en la textura i el so final del disc.

La portada i tota la part artística de l'àlbum anirà a càrrec del fotògraf de Ciutadella Josep Bagur. Estem ben segurs que la seva creativitat serà una part essencial per plasmar l'ànima del disc.

Els músics que col·laboraran són molts i ja els anireu coneixent al llarg del viatge!

ON ANIRAN LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions anirien destinades a cobrir part de les despeses que suposen les diferents fases de la creació d'aquest nou disc: gravació, producció, masterització, edició, disseny, maquetació, videoclip i publicació.

Al llarg d'aquest any 2017, gràcies als diferents concerts i projectes en els que hem participat, hem pogut estalviar uns diners que ens permetessin encarar aquest tercer disc. Tot i ser suficients per poder donar les primeres passes cap al nostre objectiu, hem vist que per tal d’assolir el projecte necessitàvem anar un poc més lluny.

Per aquesta raó hem pensat de demanar la vostra ajuda en forma d'aportació, i que tota aportació tingui la seva recompensa.

COM FUNCIONEN LES RECOMPENSES

La forma de col·laborar és senzilla. Només haureu de triar aquella recompensa que més us interessi. Des de l'enviament del disc abans de la publicació oficial, ja sigui en format digital o físic, fins a gaudir d’un concert a ca teva per a tu i els teus amics o família. O tal vegada t'agradaria que t'enviés una cançó per whatsapp o mail, dedicada a tu o a algú que pensis que li podria fer il·lusió. Pots triar l’opció que més t'agradi!

Si s'assoleix l'objectiu, o fins i tot si se supera, el projecte podrà dur-se a terme, i només en aquest cas es realitzarà el càrrec al vostre compte.

CALENDARI PREVIST

Enregistrament: novembre - desembre de 2017.
Mescles i masterització: gener - febrer de 2018.
Edició i recompenses: març - abril de 2018.
Publicació: abril - maig de 2018.

- L'enviament del CD (digipack) i la descàrrega digital s'enviarà com a mínim amb una setmana d'antelació a la sortida oficial del disc.

ENLLAÇOS

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Web Velomar
Facebook Velomar
Youtube Velomar

**Moltes gràcies a tots i totes per anticipat!!!

Anam a a fer feina de valent perquè tot sigui un èxit!!!**

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Chungalin

    Chungalin

    más de 6 años

    Ja som 4 soldats!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies