❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibre del Col·lectiu Alquibla

Aquest Llibre I (1995-1998) és un recull primer d’articles i comunicacions, producte d’una tasca més àmplia que arribaria fins a 2009.

Editorial Neopàtria

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
0
Aportaciones
0€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Aquest "Llibre I (1995-1998)" és un recull primer d’articles i comunicacions, producte d’una tasca més àmplia que arribaria fins a 2009.

Els articles ací exposats són representatius d’un conjunt de persones –diverses en edat, en formació i professió– que composaren el Col·lectiu Alquibla.

Quinze anys de contribució a la lectura d’escrits, reflexió conjunta, debat d’idees i posicions variades sobre la realitat social, política, econòmica i cultural, no sols d’Alzira i el País Valencià, sinó de tot arreu.

Queden al marge la riquesa de qüestions, punts de vista i debats que, evaporats, difícilment poden ser recuperats i traslladats al paper per a gaudi del lector, del que foren moments, hores, dies i anys inesborrables. En alguns casos, moments d’immensa joia, profunda plenitud, indenegable respecte, i amistat eterna.

Autors dels articles d’aquest primer llibre:

Xavier Garcia, Bernat Hernandis, Salvador Llàtzer, Joan Antón, Francesc Camarasa, Imma López, Jaume Ortiz, Joan Pons, Pep Carreres y Santiago Pastor.

Com serà el llibre

El llibre tindrà un format de 16x23 cm, amb solapes, 160 pàgines. Col·lecció Sapere Aude de pensament i assaig.

Portada
Portada

Qui som

Editorial Neopàtria és una editorial valenciana, literària i independent, on fem llibres per vocació de fer-los.

Volem apropar aquestes obres al màxim de lectors possibles, i fer amb el nostre treball una xarxa d’amistat entre autors d’arreu del país units per l’estima a la nostra llengua.

A Neopàtria publiquem tant autors valencians com catalans i de les Illes Balears. També, des de fa poc, apostem per la literatura en castellà i en gallec. Tots els nostres autors són ben vius i plenament implicats amb la seua obra.

El nostre catàleg es nodreix fonamentalment d’autors plens de talent, sobretot a la poesia, on som la principal editorial que publica poetes novells i poetes de llarg recorregut. També comptem amb esplèndids títols de narrativa actual. Són obres adreçades tant al lector adult com al jove, amb edicions especialment fetes per a l’ensenyament.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions estaran destinades a la publicació del llibre i a la seua distribució per la xarxa de llibreries del nostre país.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya mamprendrem la producció i l'enviament. En uns 15 dies rebreu el llibre a la vostra adreça.

+ Info

facebook.com/Editorial-Neopàtria-Comunicació
www.neopatria.es

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies