❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

FOEDUS. La festa de la dansa, la llum i el foc

Ajuda'ns a assumir totes les despeses generades per la celebració del FOEDUS. Espectacle que escenifica la lluita del bé contra el mal.

ferafoc

A project of

0
seconds
27
Patron
795€
From 700€
Contribute to the project

Què és Foedus?

Foedus és un espectacle que escenifica la lluita del bé contra el mal i que combina diferents elements principals, com el teatre, el foc, la dansa, la llum i la música. Hi participa bestiari de foc d’arreu de Catalunya, el grup de percussió Taboo de Vilanova i la Geltrú, el grup de dansa de Sant Quintí de Mediona i aquest any incorporem una proposta original i innovadora, en la que s’està treballant conjuntament amb l'Associació de Daperos de Barcelona, es tracta d’una actuació de malabars de llum. El guió del Foedus està escrit per l'historiador Joan Serra Arman i és un projecte creat i dirigit per l'Associació del Ferafoc de Sant Quintí de Mediona. Enguany el Foedus celebrarà la seva segona edició el dia 30 de setembre de 2017 al municipi de Sant Quintí de Mediona i aquest any l’espectacle serà apadrinat per la Carme Ruscalleda Serra, la cuinera catalana amb més estrelles michelin.

La llegenda recrea l'eterna lluita entre les forces del Mal (encapçalades per Ventus, el temible vent que feia i desfeia a la seva voluntat tirànica a la vila de Sant Quintí) i les del Bé, capitanejades pel Comte Guillem transformat en el Ferafoc. Els dos personatges tenen les seves respectives corts. Els Halifax, àligues pavoroses que serveixen a Ventus, i les Volves, criatures de llum, missatgeres i servidores del Ferafoc.

A què destinarem les vostres aportacions

Destinarem les vostres aportacions bàsicament a millorar la qualitat de l'espectacle. Volem millorar la il·luminació, l'escenari, la projecció, els elements pirotècnics, per que tot tingui una posada en escena més professional i espectacular.

Sobre les recompenses

Samarreta
Samarreta

Mocador
Mocador

Figura Ferafoc
Figura Ferafoc

Calendari previst

Totes les recompenses seran lliurades en el termini màxim d'un mes, a excepció del DVD del FOEDUS 2017. El DVD pel motiu de la seva edició, serà entregat posteriorment.

La samarreta s'haurà de comunicar la talla. L'Adhesiu del cotxe es podrà triar entre el color negre o platejat.

Adhesiu cotxe Ferafoc
Adhesiu cotxe Ferafoc

+ Info

Evento Facebook Foedus
Facebook Ferafoc Sant Quintí de Mediona

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#02 / Recompenses

Us informem que ja ens estan preparant les samarretes i els imans, per tant, preveiem que la propera setmana es podran entregar les recompenses, menys la còpia del DVD del Foedus, que es podrà entregar posteriorment al dia 30 de setembre de 2017.

Gràcies.

#01 / Repte aconseguit

Moltes gràcies a tots per les vostres aportacions, amb la vostra ajuda podrem millorar el Foedus 2017.

Les vostres col·laboracions aniran destinades a contractar un tècnic d'il·luminació, so i vídeo que ens acompanyarà durant tot l'espectacle, podrem millorar la decoració de l'escenari, la vestimenta de les danses i podrem invertir més diners per fer algun espectacle pirotècnic.

Entre tots plegats, farem més gran l'espectacle Foedus, i que sigui una data important en el calendari Quintinenc, del Bestiari i de Catalunya.

Ara ens posem a treballar per que pogueu rebre totes les vostres recompenses abans del dia 30 de setembre.

5€
2 backers

Agraïment xarxes socials i pàgina web entitat

10€
7 backers

Agraïment xarxes socials i pàgina web entitat + Imán exclusiu Foedus

15€
1 backer

Agraïment xarxes socials i pàgina web entitat + Imán exclusiu Foedus + Adhesiu cotxe Ferafoc

25€
8 backers

Agraïment xarxes socials i pàgina web entitat + Samarreta exclusiva Foedus + Adhesiu cotxe Ferafoc

30€
5 backers

Agraïment xarxes socials i pàgina web entitat + Samarreta exclusiva Foedus + Mocador Ferafoc

50€
3 backers

Agraïment xarxes socials i pàgina web entitat + Samarreta exclusiva Foedus + Mocador Ferafoc + còpia DVD Foedus 2017 + Llibre Isona i el Ferafoc dedicat per l'autor i historiador Joan Serra Arman + Visita guiada per a dues persones a càrrec de Joan Serra Arman pels indrets on es va gravar la projecció del Foedus al poble de Sant Quintí de Mediona

80€
0 backers

Agraïment xarxes socials i pàgina web entitat + Figura Ferafoc + Mocador Ferafoc + còpia DVD Foedus 2017

100€
0 backers

Agraïment xarxes socials i pàgina web entitat + Samarreta exclusiva Foedus + còpia DVD Foedus 2017 + Mocador Ferafoc + Adhesiu cotxe Ferafoc + Llibre Isona i el Ferafoc dedicat per l'autor i historiador Joan Serra Arman + Visita guiada per a dues persones a càrrec de Joan Serra Arman pels indrets on es va gravar la projecció del Foedus al poble de Sant Quintí de Mediona + Fotografia amb la vestimenta de qualsevol personatge del Foedus

150€
0 backers

Agraïment xarxes socials i pàgina web entitat + Samarreta exclusiva Foedus + còpia DVD Foedus 2017 + Mocador Ferafoc + Adhesiu cotxe Ferafoc + Visita guiada per a dues persones a càrrec de Joan Serra Arman pels indrets on es va gravar la projecció del Foedus al poble de Sant Quintí de Mediona + 1 entrada per realitzar esports d'aventura a Les Deus + 1 entrada a les grutes de Les Deus

200€
1 backer

Agraïment xarxes socials i pàgina web entitat + Samarreta exclusiva Foedus + còpia DVD Foedus 2017 + Mocador Ferafoc + Adhesiu cotxe Ferafoc + Imán exclusiu Foedus + Visita guiada per a dues persones a càrrec de Joan Serra Arman pels indrets on es va gravar la projecció del Foedus al poble de Sant Quintí de Mediona + 1 entrada per realitzar esports d'aventura a Les Deus + 1 entrada a les grutes de Les Deus + Viure el Foedus 2017 com a membre de l'entitat + Sopar en el Foedus 2017 per a 2 persones (Entrepà botifarra i begudes)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings