❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cinema a cost zero

Projecte editorial adreçat a aficionats i professionals del cinema independent català interessats a portar a terme films de baix i molt baix pressupost.

Joan Sanz Bartra

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
2
Aportaciones
30€
De 750€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

CINEMA A COST ZERO. MANUAL DEL CINEASTA AMB POCS RECURSOS

de Joan Sanz Bartra

És un projecte editorial de tirada inicial molt curta (100 exemplars) especialment adreçat a persones dels Països Catalans interessades en el cinema independent de baix i molt baix pressupost. El text prèn com a referent el llargmetratge "Parla'm d'en Paco", produït l'any 2010 i actualment disponible al mercat en format DVD. Aquest llargmetratge fou un dels primers productes fets a Catalunya amb el segell mumblecore; és tracta, doncs, d'una pel·lícula de 90 minuts realitzada amb un equip mínim de persones, sense finançament, sense subvencions públiques ni privades, sense patrocinadors i sense distribuïdora. En aquests casos acabar la pel·lícula suposa l'objectiu prioritari del projecte, doncs les dificultats que sorgeixen i els obstacles que cal superar són remarcables; és per això que el mateix productor i director del film ha decidit escriure aquest llibret basat en l'experiència viscuda abans, durant i després de l'enregistrament de la pel·lícula, amb reflexions sobre els punts positius i negatius del procés i un bon nombre de consells que poden resultar útils a tots aquells que de cara al futur tinguin la idea de materialitzar una idea d'aquestes característiques, o simplement tinguin curiositat per saber com es pot dur a terme un llargmetratge sense pressupost.

ELS DINERS RECAPTATS es destinaran a finançar un projecte editorial independent amb 100 exemplars de tirada inicial. Una part d'aquesta primera edició es destinarà a compensar els mecenes que hagin col·laborat en el finançament del projecte, mentre que la resta es distribuirà a través de la xarxa, conjuntament amb una còpia DVD del llargmetratge "Parla'm d'en Paco", entre el públic interessat en la proposta. Si s'esgota la primera tirada i hi ha demanda, es faria una segona edició amb els beneficis obtinguts a través de la primera edició, acompanyant-la d'una petita campanya de màrqueting on line pressupostada en 450 euros per una empresa especialitzada.

L'EDICIÓ DEL LLIBRE es portarà a terme en el moment de finalitzar la campanya de 40 dies, si s'ha assolit l'objectiu de finançament. El retorn als mecenes es faria efectiu en aproximadament 15-20 dies; a excepció dels qui hagin optat per rebre únicament el DVD de la pel·lícula, que seria immediat atès que aquest material ja existeix editat.

Fitxa de la pel·lícula i crítica al web www.cinemacatala.net

Tràiler de la pel·lícula a Vímeo

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Cinema a cost zero. Manual del cineasta amb pocs recursos.

"Cinema a cost zero. Manual del cineasta amb pocs recursos", és un projecte editorial especialment adreçat a persones interessades en el cinema independent de baix i molt baix pressupost de l'àrea geogràfica de parla catalana. El text prèn com a referent el llargmetratge "Parla'm d'en Paco", produït l'any 2010 i actualment al mercat en edició DVD. Aquest llargmetratge fou un dels primers, o potser el primer producte fet a Catalunya amb el segell "mumblecore"; és tracta, doncs, d'una pel·lícula de 90 minuts realitzada amb un equip mínim de persones, sense finançament, sense subvencions públiques ni privades, sense patrocinadors i sense distribuïdora. En aquests casos, acabar la pel·lícula suposa l'objectiu prioritari del projecte, doncs les dificultats que sorgeixen i els… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies