❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ARRIBA el DISC de CANTEM EN FAMÍLIA!

CANTEM EN FAMÍLIA hem fet un disc amb música pensada per a persones de totes mides.

CANTEM EN FAMÍLIA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
101
Aportaciones
2.385€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

CANTEM EN FAMÍLIA va néixer ara fa 5 estius amb la finalitat de gaudir d'un espai de tranquil·litat i bellesa on el cant fos el nexe d'unió entre petits i grans.

En els nostres tallers i concerts compartim el plaer de cantar en família aprenent cançons tot jugant amb els personatges, les històries, les melodies, les dinàmiques i els ritmes de cada peça. Així neixen aquestes 16 cançons, plenes d'experiències viscudes i cantades ja per moltes famílies.

Hem sentit que tocava mimar-les una mica i els hem fet fer uns arranjaments preciosos, les hem enregistrades amb molta cura i ara estan en el delicat procés de mescla i masterització.

Com que viuran dins d’una caixeta molt petita, els hem buscat un bon company de pis. Sí, viuran amb un llibret molt especial. Un llibret dissenyat amb dits savis. I amb unes precioses il·lustracions regalades per uns bons amics artistes. Els hem triat per la seva sensibilitat i el seu art en fer coses boniques amb les mans. Els admirem i ens sembla preciós que puguem escoltar les cançons tot descobrint les seves obres.


CLICA AQUÍ per veure el VÍDEO "Pica pica Musical d'algunes cançons del disc"
CLICA AQUÍ per veure el VÍDEO "Hem arribat als 2.000 euros"

El cost total d'arranjaments, enregistrament, músics, mescla, masterització, disseny, fabricació del CD i venda on-line és de 5.400€. Ens han aconsellat que el nostre primer objectiu sigui realitzable per tal que la campanya no quedi anul·lada. Per tant, el nostre 1er objectiu és de 2.000€ per pagar part de la gravació i la fabricació física dels CD's. SI L'ACONSEGUIM ABANS DEL 24 DE JULIOL TOHOM REBRÀ LES SEVES RECOMPENSES.

Esperem que us agradi molt el projecte i us agraïm que en sigueu mecenes.
Clica aquí si vols que t'expliquem com funciona una campanya VERKAMI Gràcies a les vostres aportacions podrem pagar part de les despeses del disc. Si arribem als 2.000€ abans del 24 de Juliol tothom podrà rebre les seves recompenses.

Totes les recompenses impliquen tenir-nos cantant ben a prop ja sigui en format digital, en CD físic o en carn i ossos!
Clica aquí per veure el vídeo
Som l' ANNA CATALÀ i l' HELENA CABO, cantants, professores de cant i veu parlada des de fa més de 15 anys. Entre altres projectes pedagògics i artístics, som fundadores de CANTEM EN FAMÍLIA, un projecte de tallers i concerts familiars on la música és el fil conductor de totes les nostres propostes.
Clica aquí per a saber-ne més de nosaltres + FACEBOOK

En els nostres TALLERS i CONCERTS experimentem la riquesa i la força del cant en grup i, tot jugant, creem ambients musicals aprofitant el fluir de la veu dels menuts.

També descobrim instruments percutius de fusta i de metall, parts del nostre cos que sonen i objectes reciclats i quotidians que es transformen en música.

Per arrodonir-ho, experimentem amb jocs musicals que inspiren contes i cançons, balls i aventures, que ajuden a escoltar i a ser escoltats.Així doncs, ens embranquem en aquesta nova experiència d’enregistrament amb la tranquil·litat que dóna haver fet altres projectes discogràfics, amb les cançons ja molt rodades i de bracet del productor, músic i arreglista GUILLEM AGUILAR (baix elèctric, mandola i guitarres) de “Can Baixos” i dels músics XAVI LOZANO (vents, arrenjaments i veus), ALEIX TOBIAS (percussió) i MARIO MAS (guitarres), tots grans professional de la música i que mereixen tota la nostra confiança.
Clica per escoltar als músics amb COETUS, BUFA&SONS, SOL i XAMPOLA

També ens acompanya l' equip de disseny IKIGAI que amassarà amorosament i amb saviesa tot el contingut escrit i visual del CD.Ens encanten els contes i són una gran font d'inspiració a l’hora de fer cançons. És per això que no ens hem aguantat de convidar 8 estimats artistas per tal que il·lustrin el llibret i la portada del CD. Tots ells formen part de les nostres vides i que estiguin en aquest racó musical ens omple d'il·lusió.
Clica aquí sota per a saber-ne més del@s artistes:
Ramón París
Eva Vázquez
Victòria Roestel
Marina Català
Totes les cançons són originals, nascudes jugant amb les nostres filles i després cantades i ballades en els nostres tallers. Sentireu animals salvatges, cuiners bigotuts, una pluja amb trons i llamps, vaixells que fan Oh Oh, trens que volen, avions que s'alcen i cançons que busquen pessigolles i carícies.
16 cançons per gaudir dins i fora de casa. Per cantar als bons i mals humors, fer curts els moments llargs i ballar l'alegria d'estar junts. Per jugar escoltant, endevinant instruments impossibles i recuperar el temps perdut sense cantar. Per sentir-nos encara més a prop, estirar-nos plegats i rendir-nos a la son tot xiuxiuejant.
Les hem cantades enllaçant la nostra vivència com a mares i com a cantants professionals. Jugant amb l'alegria dels jocs, dels contes i les danses que sempre acompanyen aquestes cançons. A moments buscant festa i ball, a moments sentint la intimitat i l'amor dels instants més petits i tendres. Esperem que el so de les nostres veus us portin moments de felicitat, d'aquella que no s'oblida mai.
Tots els instruments són acústics, tocats per músics que estimen i cuiden la seva professió. En podreu sentir més de 50 diferents, alguns tenen noms tan estranys com: Mohoceño, Bombo legüero, Thiol, Dudukoide o el Hulusi. En el nostre futur web us explicarem quins instruments surten en cada tema. A veure si els sabreu diferenciar tots...Clica aquí per a saber-ne més dels instruments d'en Xavi Lozano

Ah! també sentireu les veus i les rialles d'unes menudes molt tremendes. Són les nostres filles Iris, Jua i Elma,. Boniques i les principals inspiradores d'aquest projecte.El cost total d'arranjaments, enregistrament, músics, mescla, masterització, disseny, fabricació del CD i venda on-line és de 5.400€. Ens han aconsellat que el nostre primer objectiu sigui realitzable per tal que la campanya no quedi anul·lada. Per tant, el nostre 1er objectiu és de 2.000€ per pagar part de la gravació i la fabricació física dels CD's. SI L'ACONSEGUIM ABANS DEL 24 DE JULIOL TOHOM REBRÀ LES SEVES RECOMPENSES.

Si l'aconseguim abans de finalitzar la campanya ens agradaria afegir aquests nous objectius:
IMPORTANT: Si aconseguim el nostre primer objectiu de 2.000€ TOHOM rebrà el seu cd ja sigui en format digital o físic.

DETALLS SOBRE LES RECOMPENSES:

  • Enviaments : el preu de les recompenses inclou l'enviament per correu en territorio nacional, menys en el cas de la recompensa de “75€ 5 CD's amb caixa i llibret” que hi haurà un suplement de 2'65€.

Intentarem fer totes les entregues en mà.

-La classes de veu particular poden ser de veu parlada o cantada. Són individuals, d'1h i a casa de l'Anna o de l'Helena i a partir del setembre del 2017. Al Maresme i Barcelona.

-El Taller de Cantem en familia es fa a Barcelona, al barri de Gràcia. Consta de 10 sessions d'1h c/u. Poden venir 1 o 2 adults amb els fills de 0 a 3 anys aprox. Els horaris i dies del Taller encara estan per determinar. Demanem compromís trimestral contant que els inicis i finals són: octubre-desembre, gener-abril i abril-juny.

-Formar part del grup de cant “Trobada de Veus” (adults) on cantem cançons d'arreu del món buscant la connexió veu-cos-ànima. No cal cap coneixement musical i no fem prova d'accés. Les sessions es fan a Barcelona, 2h cada setmana, al vespre. Val per un trimestre (10 sessions). Grup dirigit per Helena Cabo.

  • Concert-taller familiar en una celebració familiar o escolar. Activitat pensada perquè petits i grans hi participin. La zona hauria de ser Barcelona i rodalies, més lluny hauríem de parlar de transport i dietes. Duració: 1hPer començar a vosaltres que ens esteu llegint...GRÀCIES! ·Gràcies a tot l'equip de persones que està tirant endavant aquest projecte aportant el millor de si mateix: ·Guillem Aguilar i Xavi Lozano, acabant de perfilar els temes i ja començant a fer mescles. Quin luxe tenir-vos! ·La Laia Lorente d'Ikigai, fent moltes hores, resolent dubtes a tort i a dret i cuidant la cara visible del projecte. ·Als artistes que estan acabant de fer les seves propostes pel llibret amb molt d'amor. ·A l'Anna Vila, que ens ajuda moltíssim amb les seves correccions en els textos. Mil gràcies! Mil petons!

MOLTES GRÀCIES TAMBÉ A:
· Iona Downs per fer un vídeo tan dinàmic!
· Tercer Mundo per salvar in-extremis el muntatge del vídeo.
· Rubén Martínez pels seus mil consells plens de saviesa i bon humor.
·Als bons amics, Edu i Emilia de la companyia de teatre PEA GREEN BOAT per mimar els moments d'estrès.
· Als imprenscindibles de la "pel·lícula": la Cristina Martí, en Toni Vinyals, la Fiona i la Daniela, l'Anton i la Lali de Cal Padró, en Josep Maria, l'Iris, la Jua i l'Elma per fer volar el paracaigudes entre abelles i rialles.
·A en Pepitofilms per corre com un boig càmera en mà!
·A l'Àngels Garcia, per la seva ajuda en moments importants.
·Als nostres companys de vida, per acompanyar-nos dia sí, dia també.

Escolta els discs de CODA (Anna Català)

Escolta el disc TODO EN BESO de Malena Placeres (Helena Cabo)






Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / El 25% en 24h!!!!

Siiiiiiiiiiiiiii! gràcies a les vostres aportacions hem aconseguit en 24h el 25% del primer l'objectiu. MIL GRÀCIES!!!

Esperem que aquest disc sigui un bon company de viatge per tots vosatres.

Seguim la campanya de micromecenatge amb moltíssimes ganes que ens conegui tothom que tingui ganes de ballar, jugar i CANTAR EN FAMÍLIA!

MOLT AGRAÏDES SI SEGUIU PASSANT EL PROJECTE ALS VOSTRES CONTACTES.

Seguim informant

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies