❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gravació del 1r disc de PLA B

Pla B és un grup de música jove que vol gravar el seu primer disc i que necessita la vostra ajuda per fer-ho possible.

Pla B

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
53
Aportaciones
1.907€
De 1.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Pla B és un grup de música que va néixer a partir d'un simple combo de l'escola de música de Besalú i que ja fa 3 anys que anem composant les nostres cançons i fent diferents concerts arreu. Volem destacar el Festivalot, Festival de Jazz a Banyoles... Però ara amb aquest "simple combo" no en tenim prou. Per això, volem fer un pas més en aquest món de la música: gravar el nostre primer disc.

Aconseguir aquest objectiu ens ajudarà a no quedar-nos atrapats sense cap continuïtat i ens aportarà l'oportunitat de créixer com a grup i continuar fent el que ens agrada: crear, tocar i cantar.

El disc DisContinua constarà de 9 cançons composades per nosaltres, les quals són d'estils variats: des de Pop a Bossa Nova. Totes 9 cançons estaran gravades a Argelaguer, a l'estudi de gravació del grup Hora de Joglar.

El disseny de la portada del disc anirà a càrrec de L'Apòstrof, sccl.

Al 2016, la cooperativa La Fageda ens va escollir per fer la presentació del seu producte gravant un vídeoclip i fent un concert al Palau de la Música a Barcelona.

Qui som?

Pla B està format per 4 joves d'entre 13 i 15 anys, que som:

Jana Costa: Teclat i veus

Marcel Jordà: Guitarra i veus

Pol Garcia: Bateria i veus

Berta Xifre: Veu i saxo:

A banda, tenim el súper suport d'en Guillem Ballaz que ens ajuda en tot!

També hem de dir que això no seria possible si l'Escola de Música de Besalú (i els seus professors) no ens hagués donat la possibilitat de crear aquest combo.

A què destinarem les vostres aportacions?

Les aportacions les dedicarem a la gravació i producció del disc, a fer les còpies dels discos i en les recompenses pels mecenes.

Si superéssim l'objectiu bàsic que ens hem marcat, milloraríem el nostre projecte (gravació de més cançons, una edició encara millor,...) i en faríem de nous (un videoclip, merchandising,...).

Sobre les recompenses.

Per a nosaltres és molt important aconseguir aquesta fita (la gravació del disc) però encara ho és més si això ho podem fer gràcies a les vostres aportacions, ja que ens satisfà veure que la nostra música agrada.

A més a més, a nosaltres ens agrada molt composar cooperativament i ara que ampliem el projecte, ens encanta comptar amb més persones que vulguin participar.

Per això tenim pensades algunes recompenses molt xules que faran que visqueu el projecte de més a prop i que, esperem, us el feu vostre.

Calendari previst

Entrem a gravar la setmana del 26-30 de juny del 2017.

El 15 de juliol entra a fàbrica.

A l’agost podrem començar a enviar les recompenses als mecenes.

+ Info

Per estar informats de totes les nostres novetats ens pots seguir a:
Instagram
Twitter
Facebook.

També podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies