❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Gravació del primer disc de Barbaritats, a l'estudi LR

Des de Barbaritats volem demanar-vos ajuda per a publicar el nostre primer disc, de nom "Barbaritats" i que enregistrarem a LR estudis, de Manises. Compteu amb una extensa gama de recompenses per a totes les butxaques, totes elles d'allò més xules i creatives.

Barbaritats

A project of

Category

Created in

0
seconds
102
Patron
3.740€
From 3.500€
Contribute to the project

Qui som Barbaritats?

Som un grup de música que no s'atura en les barreres entre estils. Tractem de fer cas als referents que ens agraden i portar a la música en valencià un estil fresc, humil, autèntic i original.

Som un grup que creu molt en l’originalitat i la pròpia identitat, per la qual cosa
els nostres temes busquen les eines necessàries en tots els estils per a satisfer les necessitats creatives: els nostres temes incorporen a l’elèctric des del reggae fins el funky, del rock al metal. A banda, hem adaptat alguns dels nostres temes en una formació en acústic on la diversitat de gèneres es dispara: bossa nova, rumba, tango, bluegrass, ...

Des de ben prompte, Barbaritats hem col·laborat amb associacions vinculades amb la ciutat de Xàtiva i les rodalies (Raval Viu, Ateneu Popular de Xàtiva, Col·lectiu Serra Grossa, ...). També hem estat presentant el llibre del poeta de l’Alcúdia de Crespins, Josep Manel Vidal, en diverses ciutats del País Valencià ja que hem versionat alguns dels seus textos.

No obstant, les dues fites destacables per a Barbaritats van ser guanyar el premi del públic al Concert per la Llengua de Carcaixent 2013 i ser finalistes amb el vot del jurat al Rockpenat 2015 a Vila-real. Durant tot aquest procés, Barbaritats no hem deixat de reinventar-se millorant temes i creant-ne de nous, cosa que ha tingut com a producte una maqueta en elèctric auto-editada.

Per què estem ací?

Volem llançar una campanya per tal de poder recollir ajuda per a la gravació del disc a LR Estudio de València, on traurem un disc amb uns 8 temes propis. Creguem que és el moment de donar el bot a l'estudi i presentar la maduresa que hem anat assolint. A més, volem aprofitar l'empenta d'aquesta plataforma per a presentar-vos els dissenys del nostre amic Cesc Roca, un dissenyador de la terreta amb un talent enorme. D'altra banda, amb el Verkami també pretenem aconseguir actuacions que permeten mostrar el nostre treball allà on ens demanen.

A què destinarem les vostres aportacions

Aquesta plataforma serà una part important del finançament, però no tota. Un pressupost aproximat seria el següent:

  • Gravació del disc: 2000€
  • Gravació del videoclip: 1000€
  • Disseny d'imatge: 400€
  • Merxandatge: 500€

En cas de superar l'objectiu mínim i aconseguir més diners, els destinaríem a cobrir algunes despeses menors ocasionades durant la gravació (gasolina, dietes).

Sobre les recompenses

Teniu recompenses d'allò més variades, per a tots els gustos i butxaques, des del disc en format físic fins a visites guiades per Xàtiva o concert per a mecenes, amb la possibilitat d'esmorzar, dinar o sopar amb el grup. I totes amb despeses d'enviament incloses!

Les recompenses més cares les hem pensat per a associacions, col·lectius o grups d'amics que desitgen una actuació en un lloc a convenir dins d'una zona que no supere un radi de 100km des de la ciutat de Xàtiva. En cas de superar aquesta distància, parlant s'entén la gent :)

Vos recomanem la samarreta del nostre tema "Vull ser com James Brown", dissenyada per Cesc Roca. Què vos sembla?

Encara que també vos oferim una samarreta amb la imatge que Cesc ens ha dissenyat per al disc. Difícil escollir, eh?

Calendari previst

Entrem a l'estudi entre finals d'abril i principi de maig. A partir de la publicació del disc, començarem a entregar les recompenses. Entre dues setmanes i tres des de la publicació del treball complirem amb les entregues.

Tot això està molt bé, però com podeu escoltar la nostra música?

Al nostre Bandcamp tenim la maqueta que vàrem auto-editar, anomenada Quatre trellats, per ací us deixem els temes per que pugau escoltar-los:

+ Info

Pots trobar més info sobre Barbaritats a les diferents xarxes socials:

Facebook
Twitter
Bandcamp
YouTube

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

5€
0 backers

Còpia digital del disc + Agraïment en xarxes + Còpia digital d'algunes de les nostres cançons en format acústic.

10€
142 left (of 150)

Còpia digital del disc + Agraïment en xarxes + Samarreta de la portada del disc.
(Enviament inclòs)

15€
134 left (of 150)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta de la portada del disc.
(Enviament inclòs)

18€
145 left (of 150)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta de la portada + Caixa sorpresa.
(Enviament inclòs)

20€
58 left (of 100)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta "Vull ser com James Brown" + Còpia digital d'algunes cançons en acústic + Caixa sorpresa + Vídeo dedicat personalment pel grup.
(Enviament inclòs)

25€
96 left (of 100)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta a escollir + Còpia digital d'algunes cançons en acústic + Làmina del disseny creat per Cesc Roca de "Vull ser com James Brown".
(Enviament inclòs)

30€
26 left (of 30)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta a escollir + Còpia digital d'algunes cançons en acústic + Caixa sorpresa + Entrada a algun dels nostres concerts.
(Enviament inclòs)

40€
94 left (of 100)

Edició física del disc + Agraïments a les xarxes + Samarreta a escollir + Còpia digital d'algunes cançons en acústic + Làmina "Vull ser com James Brown" + Assistència a un assaig amb el grup amb esmorzar.
(Enviament inclòs)

60€
5 left (of 10)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta a escollir + Còpia digital d'algunes cançons en acústic + Làmina de "Vull ser com James Brown" + Visita guiada per un historiador a Xàtiva i/o les rodalies amb esmorzar.
(Enviament inclòs)

70€
9 left (of 10)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta a escollir + Còpia digital d'algunes cançons en acústic + Participació al videoclip.
(Enviament inclòs)

80€
3 left (of 5)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta a escollir + Còpia digital d'algunes cançons en acústic + Cançó dedicada o creada expressament per a aquesta persona.
(Enviament inclòs)

150€
10 left (of 10)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta a escollir + Còpia digital d'algunes cançons en acústic + Esmorzar amb el grup + Visita guiada per Xàtiva + Dinar amb degustació de productes locals. Apte per a 1 o 2 persones.

200€
8 left (of 10)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta a escollir + Còpia digital d'algunes cançons en acústic + Esmorzar amb el grup + Visita guiada a Xàtiva + Dinar amb degustació de productes locals en un paratge natural + Microconcert en acústic. Apte per a 1 o 2 persones.

400€
10 left (of 10)

5 edicions físiques del disc + Agraïments a les xarxes + 5 samarretes a escollir + Concert en acústic en un espai a convenir.
(Enviament inclòs)

450€
10 left (of 10)

5 edicions físiques del disc + Agraïments + 5 samarretes a escollir + Concert en acústic en un espai a convenir + Dinar o sopar per a 5 persones.
(Enviament inclòs)

450€
10 left (of 10)

5 edicions físiques del disc + Agraïments + 5 samarretes a escollir + Concert en elèctric en un espai a convenir.
(Enviament inclòs)

500€
9 left (of 10)

5 edicions físiques del disc Agraïments a les xarxes + 5 samarretes a escollir, concert en elèctric en un espai a convenir + Dinar o sopar per a 5 persones.
(Enviament inclòs)

100€
6 patrons (sold out)

Edició física del disc + Agraïments + Samarreta a escollir + Còpia digital d'algunes cançons en acústic + Classe de guitarra o piano amb els nostres membres del grup.
(Enviament inclòs)

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.