❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La República Rumbera, nou disc

Enregistrament del nou disc de la República Rumbera per extreure l'essència del grup, envasant tota la seva frescor i naturalitat en un nou disc. Per fer-ho durant 3 dies de convivència musical es gravaran les diferents cançons, amb sessions conjuntes de gravació.

La República Rumbera

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
83
Aportaciones
1.730€
De 1.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La República Rumbera, nou disc

Pels que encara no coneguin La República Rumbera, ens caracteritzem pels nostres directes frescs i divertits, la nostra música vol mantenir l'essència de la rumba catalana en el seu estat més pur.

Durant el 2015 vam presentar el nostre primer treball discogràfic enregistrat a l’estudi Sota la Palmera, aquest primer treball, titulat Al teu costat, recull temes que reflecteixen la nostre manera d’entendre la música i la vida amb cançons fresques i alegres. La producció del disc es va envoltar de col·laboradors com el rumbero-peixeter Nisio o Abraham Hernández, guitarrista del desaparegut Peret.

Aquest nou projecte que tenim entre mans consisteix en l'enregistrament d'el nou disc de la República Rumbera, aquest cop gravarem l'estudi Casamurada (Banyeres del Penedès), durant 3 dies de convivència, es faran sessions conjuntes de gravació en els quals s'intentarà plasmar l'essència del grup, envasant tota la seva frescor i naturalitat tan característica en un nou disc.

Aquest nou disc tindrà 9 cançons i estarà ple de sorpreses, no us el podeu perdre!! d'aquestes 9 cançons, ja en tenim 2 de gravades que les podeu escoltar en exclusiva als enllaços del Soundcloud que trobareu en aquesta pàgina mateix.

El format serà en Digipack, i estarà decorat amb unes il·lustracions rumberes a l'altura del disc, però ara mateix no us podem avançar més, és una sorpresa, espereu a veure'l ;)

Un cop tinguem el disc gravat i les copies dels CD's a punt, totes les recompenses preparades farem una mega-festa rumbera de presentació del disc on repartirem les recompenses, hi sereu tots convidats. Pels que no pogueu venir no patiu, us enviarem les recompenses a casa amb totes les despeses d'enviament incloses.

On aniran a parar les vostres aportacions?

Les aportacions dels mecenes es destinaran a la producció i gravació del disc.

Calendari

Durant el mes de maig del 2017 es farà la gravació, i cap al novembre farem la presentació del nou CD i l'entrega de recompenses a la gran festassa rumbera!!

+ Info

Pàgina de Facebook de La República Rumbera
Video Clip L'estiu
Video Clip Surt a la finestra
Festes de Gràcia, Pà amb tomàquet

AQUI PODEU ESCOLTAR LES 2 CANÇONS QUE JA HEM GRAVAT PER AVANÇAT

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Concerts de presentació del disc i recompenses

Estimats mecenes,

Per fi ha arribat el moment!! Us volem anunciar que estem preparant les festes de presentació del disc, i diem "festes" en plural perquè aquesta casa es molt gran, tant gran que tirarem la casa sencera per la finestra i farem 2 festes de presentació:

  • El 27 d'octubre a l'Ateneu "L'Aliança" de Lliçà d'Amunt, a les 10:00h

  • I 18 de novembre a la sala Luz de Gas, a Barcelona, a les 9:30h (aprox)

Esteu tots convidats a les dues festes, i aprofitarem per repartir les recompenses que us toquen als que vingueu (CD's, samarretes etc). Us demanem, que si veniu ens aviseu, amb un missatge a la pàgina del Facebook, i així podem gestionar-vos les entrades.

Us estem infinitament agraïts per tot el suport que ens heu donat, sense vosaltres això no hagués estat possible, i esperem veure-us molt aviat!!

Una forta abraçada

La República Rumbera

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies