❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Enregistrament del CD "Esquerdes"

Gats és un projecte musical de Rock Català nascut i criat a la Vila de Gràcia format per Marcel Marimon, Ismael Martínez (rumbalbar), Joan Tomàs Massana (hora de joglar) i Jordi Tena (rumba sin rumbo). Amb aquest Verkami volem enregistrar el nostre primer CD "Esquerdes". T'hi sumes?

Gats

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
73
Aportaciones
3.265€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Suma't al projecte Gats!

El projecte Gats és una mescla d'amistat, passió pel rock i alguna copa de més... L'Isma i el Marcel (amants del rock) ja havien compartit batalles i kilòmetres i després de finalitzar l'etapa rumbera amb Rumbalbar, es posen a treballar en el nou grup; primer feien falta més músics! En Marcel coneixia des de petit en Joan i sabia de bona tinta que no s'ho pensaria dues vegades però qualsevol grup de rock necessita un electricista, i aquest era en Jordi Tena, amic dels escenaris! Només va fer falta un assaig per veure que la fórmula funcionava.

Un estiu després, amb uns quants concerts arreu de Catalunya... és el moment de gravar un CD!!

"Esquerdes" vol ser el resultat de totes les experiències viscudes des que toquem junts, 7 temes pròpis i una versió de Bob Dylan. Ens hi deixarem la pell!

Les vostres aportacions serviran per enregistrar, masteritzar i produïr el CD a l'estudi "The Room BCN" web, al cor de la Vila de Gràcia, a més comptarem amb el disseny de Tanagustament blog i la producció del material de marxandatge perquè pogueu portar-nos allà on volgueu.

I encara hi ha més! Si vols, també podem venir a tocar per vosaltres, mira't les recompenses! Si aconseguim superar l'objectiu, gravarem també el nostre primer videoclip.

Calendari

L'enregistrament el farem en dues tongades, ja hem començat a treballar en la primera part (us ensenyem algunes fotos)

Després vindrà el temps de masteritzar i produïr el CD.

Tenim previst que el CD vegi la llum i arribi a les vostres cases (hem comentat que les despeses d'enviament van incloses a les recompenses? :) a finals de març del 2017 (una hora menys a Canàries)

I després... esperem trobar-vos a les places, ateneus, festes majors, etc. ballant les nostres/vostres cançons!

+ info:

Web
Facebook
Twitter

Escolta'ns aquí:

MOLTES GRÀCIES!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies