❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Peix Peixet

Edició del llibre: Peix Peixet

Daniel Borrull Dalit

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
82
Aportaciones
1.737€
De 1.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte

Edició i publicació de la meva nova novel·la a Rúbrica editorial El llibre s'editarà en enquadernació americana i tindrà unes 150 pàgines aproximadament.


Sinopsi

En Peixet és un jove d'uns trenta anys que veu com el seu món, fins ara completament estable, s'ensorra, li cau a sobre i el mata. T'atreveixes a descobrir per què en Peixet es va suïcidar? Acompanya a en Carles i a la Laia durant els tres dies de la recerca d’allò que el va empènyer.


Aportacions i recompenses

  • Les aportacions que realitzeu es destinaran íntegrament a l'edició del llibre (disseny, maquetació, correcció i impressió).

  • Les recompenses s'entregaran en les presentacions, via postal (caldrà incloure adreça) o en persona si s'escau. Les tasses seran blanques i duran estampat el disseny de portada (part de la qual es mostra en la imatge de capçalera).

  • El calendari previst d'entrega és de dues setmanes a partir de la data d'assoliment de l'objectiu (temps d'edició, impressió i tramesa dels llibres).


Jo, l'autor

Fa anys que escric petits contes, relats breus i el 2013 vaig atrevir-me amb una història més complicada amb la meva primera novel·la "El deute" disponible en eBook a Amazon i a La casa del llibre.

Malgrat pertànyer a l'àmbit científic per formació acadèmica, la meva afició a la literatura i a passar-m'ho bé saltant de pàgina en pàgina, m'ha dut fins on som ara, on les idees circulen lliurement de neurona en neurona fins que s'aboquen sobre un paper: o sobre la pantalla:

On em pots trobar?

Em podràs llegir al Taller d'històries (bloc amb periodicitat setmanal) i a Wattpad (relats curts ocasionals)

També em pots seguir al meu perfil d'Instagram on podràs anar veient el material que recullo per a treballar al Taller. També podràs estar al dia de les publicacions del taller als meus perfils de Facebook i Twitter.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Objectiu a la vista

Ja s'han aportat les donacions fetes en efectiu mitjançant les recompenses "grans" de 150€. I, a falta de cinc dies, queden menys de setanta euros per a assolir l'objectiu del projecte. Estigueu alerta.

#01 / 15 dies

Una mica més enllà de mitja campanya. Les aportacions es succeeixen a poc a poc però sense pausa quan encara queden 15 dies per a tancar la campaya. Avui s'ha fet una aportació (de les de 150€) per a incorporar al projecte l'ajuda d'aquelles persones que volen participar en l'edició del llibre però que no ho poden fer on-line.

De moment, gràcies a tots. Dur a terme un projecte com aquest, l'edició d'un llibre, no és gens fàcil; celebro comptar amb la vostra confiança per dur-lo endavant.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies