❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Un segle d'evolució a Esplugues.

Amics i veïns, la il·lusió d'aquest projecte és compartir amb tots vosaltres aquests records, vivències i tradicions, a través de la publicació del llibre "Passejada pels vells i nous carrers d'Esplugues". Podeu fer-ho possible adquirint per avançat els exemplars del llibre des d'aquesta pàgina.

Roser Camps

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
49
Aportaciones
2.080€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Esplugues era un poble agrícola, a mitjan segle XX els camps es van transformar en zones industrials, i cap a finals del segle va esdevenir una ciutat residencial i de serveis.

Amics i veïns, la il·lusió d'aquest projecte és compartir amb tots vosaltres aquests records, vivències i tradicions, a través de la publicació del llibre "Passejada pels vells i nous carrers d'Esplugues".

Podeu fer-ho possible adquirint per avançat els exemplars del llibre des d'aquesta pàgina.

D'aquesta manera, el llibre podrà arribar a quants més millor, especialment als joves que no van conèixer aquestes etapes anteriors.

Les vostres aportacions faran possible que el llibre arribi el més aviat possible a la impremta.

Qui sóc

Vaig néixer a Esplugues, que en aquells moments era un poble de pagès. He seguit amb interès l'evolució que ha sofert.

M'agrada la història, he fet dos cursos a la Universitat de Barcelona i sóc membre fundadora del Grup d'Estudis d'Esplugues, mitjançant el qual hem tret diverses publicacions sobre temes relacionats amb la ceràmica, la gent, la muntanya de Sant Pere Màrtir.

Com serà el llibre

Passejada pels vells i nous carrers d'Esplugues, descriu els carrers de la nostra ciutat ordenats de la A a la Z, amb l'explicació del nom que porten, la ubicació, els canvis de nom que han tingut al llarg del temps, els elements interessants del carrer, les cases, les persones, i el procés que han patit des que es va obrir, fins a l'actualitat.

També està il·lustrat amb fotografies des de principis del segle XX fins al començament el segle XXI.

Què obteniu a canvi de la vostra aportació

Amb les vostres aportacions podeu aconseguir exemplars del llibre, alguna de les imatges mida pòster i fins i tot venir a fer una visita guiada amb l'autora pels llocs emblemàtics d'Esplugues amb vermut final.

Calendari previst

Un cop acabada la campanya de crowdfunding, a finals de gener, portarem el llibre a imprimir, i cap al 10 de febrer pensem que ja estarà per entregar a tots vosaltres.

.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies