❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Apadrina la Geganta de La Salle Reus

El col·legi La Salle Reus impulsa la creació d'una geganta inspirada en el personatge popular de La Pastoreta.

Usuari

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
49
Aportaciones
1.680€
De 1.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El centre escolar La Salle Reus està immers en la creació d’una geganta que serà la representació del popular personatge reusenc de la Pastoreta.

La ciutat de Reus està estretament lligada a la historia de la pastora Isabel Besora, una noia jove del segle XVI. El disseny del conjunt parteix d’aquest origen històric i el vestuari és fidedigne a l’època i al seu ofici, el pastoreig d’ovelles.

Així doncs, s’ha proposat la construcció d’una figura de 3 metres de fibra de vidre perquè els alumnes més grans del centre en disposin durant les celebracions escolars i també durant altres celebracions a la ciutat de Reus.

La creació de la Geganta de La Salle Reus està directament lligada a la redacció del Treball de Recerca d’un alumne de 2n de Batxillerat del centre escolar, Arnau Fernandez, i l'encarregat del seu disseny i construcció és l'artesà tortosí Joan Iniesta.

Esbós de la proposta de la geganta de La Salle Reus (Joan Iniesta, 2016)

Les aportacions dels mecenes contribuiran a finançar part de la construcció de la geganta i, en el cas de superar l'objectiu econòmic marcat, la recaptació anirà destinada a sufragar les despeses que s'estan derivant arran de la seva construcció i a contribuir en les despeses de la festa de presentació de la nova geganta.

Els treballs de disseny i construcció de la Geganta de La Salle Reus ja han començat. La seva presentació pública està prevista pel mes de maig de 2017, coincidint amb la celebració de les Festes de l’escola, moment en què també es faria efectiu el lliurament de les recompenses als col•laboradors.

+ Info

Si voleu més informació sobre nosaltres i sobre el projecte podeu trobar-nos a:
Pàgina web
Facebook La Salle Reus
Twitter La Salle Reus

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies