❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Apadrina la Geganta de La Salle Reus

El col·legi La Salle Reus impulsa la creació d'una geganta inspirada en el personatge popular de La Pastoreta.

La Salle Reus

A project of

Created in

0
seconds
49
Patron
1.680€
From 1.600€
Contribute to the project

El centre escolar La Salle Reus està immers en la creació d’una geganta que serà la representació del popular personatge reusenc de la Pastoreta.

La ciutat de Reus està estretament lligada a la historia de la pastora Isabel Besora, una noia jove del segle XVI. El disseny del conjunt parteix d’aquest origen històric i el vestuari és fidedigne a l’època i al seu ofici, el pastoreig d’ovelles.

Així doncs, s’ha proposat la construcció d’una figura de 3 metres de fibra de vidre perquè els alumnes més grans del centre en disposin durant les celebracions escolars i també durant altres celebracions a la ciutat de Reus.

La creació de la Geganta de La Salle Reus està directament lligada a la redacció del Treball de Recerca d’un alumne de 2n de Batxillerat del centre escolar, Arnau Fernandez, i l'encarregat del seu disseny i construcció és l'artesà tortosí Joan Iniesta.

Esbós de la proposta de la geganta de La Salle Reus (Joan Iniesta, 2016)

Les aportacions dels mecenes contribuiran a finançar part de la construcció de la geganta i, en el cas de superar l'objectiu econòmic marcat, la recaptació anirà destinada a sufragar les despeses que s'estan derivant arran de la seva construcció i a contribuir en les despeses de la festa de presentació de la nova geganta.

Els treballs de disseny i construcció de la Geganta de La Salle Reus ja han començat. La seva presentació pública està prevista pel mes de maig de 2017, coincidint amb la celebració de les Festes de l’escola, moment en què també es faria efectiu el lliurament de les recompenses als col•laboradors.

+ Info

Si voleu més informació sobre nosaltres i sobre el projecte podeu trobar-nos a:
Pàgina web
Facebook La Salle Reus
Twitter La Salle Reus

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
8 backers

Diploma acreditatiu del patrocinador com a padrí del geganta que es lliurarà el dia de la seva estrena

20€
25 backers

Aparició del nom del patrocinador al llibret de presentació que s’editarà sobre la Geganta per al dia de la seva estrena
+ Diploma acreditatiu del patrocinador com a padrí del geganta que es lliurarà el dia de la seva estrena

50€
10 backers

Aparició del nom del patrocinador al llibret de presentació que s’editarà sobre la Geganta per al dia de la seva estrena
+ Diploma acreditatiu del patrocinador com a padrí del geganta que es lliurarà el dia de la seva estrena
+ Possibilitat de fer-la ballar el dia de l’estrena

100€
6 backers

Aportació pensada per a empreses.
+ Diploma acreditatiu del patrocinador com a padrí del geganta que es lliurarà el dia de la seva estrena
+ Aparició del nom del patrocinador al llibret de presentació que s’editarà sobre la Geganta per al dia de la seva estrena
+ Ballada de la geganta davant de l’establiment col•laborador

Cookies help us to offer you the best experience. Settings