❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Aposta pel teatre musical

El meu projecte està creat per a poder dur a terme el meu treball de recerca de segon de batxillerat. Aquest consisteix en l'elaboració i direcció d'un musical ben conegut com és "Mamma Mia". Estic treballant-hi des de fa mesos amb molta il·lusió i necessito una última ajuda per poder acabar-lo.

Emma Pintor

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
12
Aportaciones
350€
De 650€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El meu projecte consisteix en l'elaboració d'un musical. Estic dirigint un mega musical anomenat Mamma Mia. És un musical molt conegut i famós dins del món artístic.

És un musical que necessita molt de material per poder ser creat ja que té diversos espais i molts personatges. En aquest moment em trobo dirigint un musical pel meu treball de recerca amb pocs recursos per no dir cap.

Si us pregunteu quins recursos es necessiten i quins són importants pel seu desenvolupament a continuació us els explicaré.

El més essencial per crear un musical o una obra és tenir uns intèrprets que treballin dins el projecte però d'altra banda és molt important crear un bon vestuari, uns bons decorats, un bon joc de llums i també un bon joc de so.

Una altra part primordial del musical o del projecte és fer una bona propaganda d'ell. Amb això em refereixo a cartells informatius de l'obra i també follets de mà pels espectadors.

És un projecte molt important per mi perquè m'il·lusiona i m'apassiona i a part d'això és un projecte en el qual estic treballant molt i necessito aquesta petita empenta perquè tot acabi de rodar.

Qui sóc

Em dic Emma Pintor i sóc alumna de l'escola Maristes Valldemia de Mataró. Actualment estic cursant segon de batxillerat i el meu objectiu principal és poder treballar dins el món dels musicals.

Per aquest motiu m'arrisco a dur a terme aquest projecte totalment innovador però emocionant per mi. Sóc una persona molt treballadora i constant que té clars els seus objectius i que necessita com he dit abans una última ajuda per acabar el seu projecte el millor possible.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners serien per a finançar diferents aspectes de l'obra.

Primerament per poder comprar, llogar i també crear amb l'ajuda d'una modista el vestuari del musical. Com bé sabeu és un musical amb molts canvis de roba i això implica una gran quantitat de material.

En segon lloc, la part de so és essencial per elaborar un bon musical i per aquest motiu necessito uns bons micròfons sense fils. Aquests poden ser comprats o llogats però de les dues maneres tenen un preu força alt tot i així, el meu major interès seria poder llogar-los.

En tercer lloc, molts teatres o sales teatrals lloguen els seus recintes per a possibles projectes o obres de teatre però per descomptat amb un preu alt.

Aquestes tres característiques són bàsiques i fonamentals per poder elaborar elaborar el meu musical i tots els musicals del món. Com heu vist és un món molt car amb el qual necessites sobretot ser ajudat. A més a més m'agradaria poder crear un blog o una pàgina web on poder explicar el procés i els sentiments que es desperten al crear aquesta aventura.

Calendari previst

El musical s'estrenarà a principis de Gener de l'any que ve és dir del 2017. Les recompenses serien lliurades i posades en pràctica aquell mateix mes perquè totes estan ambientades en l'àmbit del projecte.

Avantatges d'aportar a la campanya

Primer de tot l'ajuda al meu treball de recerca i al musical en si.

També les recompenses que podeu aconseguir amb les vostres aportacions. Finalment poder gaudir d'una obra brillant amb actors i actrius espectaculars que han estat treballant mesos i mesos per poder fer el meu projecte realitat.

Com també he dit abans m'agradaria poder crear un blog on explicar les experiències anteriors i posteriors a l'estrena per així poder ajudar a altres persones que puguin trobar-se en una situació similar a la meva.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies