❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nuvolet coneix Diània

Nuvolet coneix Diània és un conte infantil il·lustrat que recorre les màgiques terres de Diània amb Nuvolet com a personatge principal.

ricard gozalvez

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
140
Aportaciones
3.155€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Nuvolet coneix Diània és el primer conte il·lustrat d'una sèrie, creat per Gemma Moltó (Il·lustracions/gemgenra) i Ricard Gozàlvez. Aquest conte naix de la il·lusió de contar a la meua neboda Adriana, la història del lloc d'on és, entenent el conte com una eina educativa, com a punt d'encontre, com a construcció de relat i com a espai de cura i intimitat. Li donem molta importància a la transmissió oral i escrita per teixir el fil de la nostra història.

És un conte que parla del sentiment de pertinença, d'explorar i conèixer el territori amb personatges arrelats a la cultura i la natura com la Ciutat de Gandia, el Castell de Xàtiva, el Penyó de Vallada o el Guerrer de Moixent. La nostra pretensió és crear un vincle entre la persona que el conta i la que l'escolta i que viatgeu i somieu amb les seues històries.

Vos presentem a Nuvolet

HOLA! Sóc Nuvolet.

Vos convide a viatjar amb mi i regar de vida i alegria la nostra estimada terra.

Per què participar en el projecte?

Volem convidar-vos a fer vostre aquest projecte i també els seus personatges.

Aportant a aquesta campanya fareu possible la publicació del conte il·lustrat tal i com nosaltres volem que siga, d'una manera autoeditada.

Quan estarà disponible?

La idea inicial és que rebeu les recompenses al mes de febrer, intentarem tindre-ho enllestit abans, però com depenem de la pluja, ja sabeu que Nuvolet viatja amb el vent.

Volem fer una edició de 230 exemplars amb tapa dura i pàgines de bona qualitat. Si superem l'objectiu de la campanya farem una edició més gran.

Recompenses

Ací vos mostrem la primera recompensa: el teatre d'ombres. Pròximament vos presentarem un vídeo amb el principi del conte i alguns personatges més.

El teatre d'ombres està fet a mà, amb molta cura, estima i dedicació. Pot servir per a representar aquest conte però també per a construir nous relats i per a la representació de tants contes com vulgueu.

+ Info

Visita la nostra Pàgina de facebook i el nostre compte de Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies