❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Toni Ferron: 4 quadres i una exposició.

Necessito 1600 euros per poder serigrafiar 4 quadres grans i fer després, amb aquests quadres, una exposició per ensenyar-los.

Toni Ferron

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Vic
0
segundos
61
Aportaciones
1.900€
De 1.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Per què?

Els que treballem en àmbits creatius generem moltes idees, i a vegades, una gran quantitat de possibles bons projectes.

M’atreviria a dir que ara estic passant per un d’aquest moments en que (de manera positiva) se m’ha descontrolat la imaginació i no paro de tenir idees (m’agradaria pensar que aprofitables i bones) per generar quadres nous.

El què també ens passa a les persones creatives és que, moltes vegades, si no tenim encarada la producció cap a una vesant industrial i /o comercial tenim problemes de finançament per realitzar-les.

El què?

El meu projecte és per realitzar 4 quadres grans nous i presentar-los en una exposició.

Aquest projecte no tindria res d’especial si no fos perquè el realitzaré mitjançant serigrafies.

La serigrafia és una tècnica mecànica i visual de reproducció de imatges (barata quan es fa servir en produccions de molta quantitat però, en certa manera, cara quan és per tirades curtes i amb característiques especials…), que és el que ara ens encareix la producció i fa necessària aquesta col·laboració col·lectiva.

Quins?

Quatre quadres amb molta imatge fotogràfica barrejada amb pintura; tècnicament, per això necessitem fer les serigrafies.

4 obres que són imatges molt potents; icòniques i amb molta força.

Pintura per acumulació... Imatges sobre d'imatges:

Don Delillo i les palmeres és una reflexió sobre el pas del temps en els éssers humans (a partir de la interpretació d’un fragment de l'últim llibre de l’escriptor americà Don Delillo) i les fotos de palmeres (que a Instagram ja s'han convertit en un gènere en si mateix) i que s'han convertit en una obsessió visual per mi.

Mars de sang blava és un quadre sobre les inhumanes i terribles imatges que veiem els últims mesos per la televisió, de les barques plenes d’inmigrants que creuen el mar Mediterrani fugint de la guerra i buscant un lloc per viure…

Afrontem aquest quadre d’una manera autobiogràfica, amb imatges de mi mateix.

PacMan en bucle és una acumulació d’imatges després de pensar la possibilitat visual d’un Pacman tancat en un bucle…

Imatges barrejades amb un text de creació pròpia.

Un quadre que funciona com si fos una cançó de hip-hop.

Deserts de quitrà és un record autobiogràfic a partir de l'escena inicial de la pel·lícula “Regreso al futuro” i que passa a l’aparcament del centre comercial, de nit, en aquella gran extensió d'espai buit...
És una imatge molt "ballardiana": El quitrà, la nit...

Totes les recompenses seran serigrafiades amb imatges i fragments d'aquests 4 quadres, cosa que permetrà que tingueu parts d'aquestes peçes amb vosaltres.

Amb què?

Amb les vostres aportacions produïrem, realitzarem i presentarem aquest 4 quadres acabats.

Important: Si es dóna el cas que passem dels 1600 euros, per cada 300 euros de més, aproximadament, produïrem un quadre nou.

Quan?

El projecte es realitzarà i presentarà en un plaç de 6-10 mesos.

Les recompenses es produïran i s'entregaran inmediatament després de la finalització de la campanya, excepte les invitacions de l'exposició que s'enviaran un cop estigui definida la data d'inauguració.

Què més?

Per qualsevol dubte o aclariment que tingueu, no dubteu a demanar-m'ho al blog d'aqest projecte (en aquesta mateixa pàgina) i de seguida us contestaré!

**Moltes gràcies per la confiança, el vostre temps i la paciència!

T!**

+ Info

Web
Blog
Blog2

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#03 / AQUEST DIJOUS INAUGURO!!!

Bon dia amigues i amics!!!

Aquest dijous 14 de setembre, a les 8 del vespre, a ACVIC Centre d’arts Contemporànies, presento l’exposició amb els quadres que vaig realitzar amb la vostra col·laboració!!

Estic molt content d’haver pogut realitzar aquest projecte que no hagués pogut acabar sense la vostra ajuda. Quasi 60 persones que hi heu confiat!!!

Per això no puc deixar de donar-vos les gràcies, un cop més. Perquè vàreu creure-hi quan només era una idea i moltes paraules.

I aprofito també per convidar-vos a la exposició.

Aquesta mostra és, sobretot, de vosaltres i per vosaltres.

*En una època marcada per una crisi socioeconòmica determinant i per un canvi en el  paradigma global de valors, l’art recupera un testimoniatge social que semblava haver abandonat per ocupar-se d’altres objectius. Toni Ferron, un autor que ha treballat des… leer más

#02 / JA ESTÀ A PUNT EL SEGON QUADRE!!!

Bon dia, a tothom!

Ja està acabat el segon quadre!! El "Don Delillo i les palmeres"

Titanlux i serigrafia sobre cartomat.

70x100 cms

2017.

És una barreja bastant esbojerrada (últimament tinc la sensació que tots els quadres que em surten són una mica així... Potser perquè és com visc últimament... Masses coses...) de moltes imatges.

En aquest quadre també hi ha una reflexió sobre el temps. Amb aquell fragment tant meravellós samplejat de l'última novel·la de Don Delillo i les palmeres també com a metàfora del temps...

I el primer! (Que no sé si us l'havia ensenyat...)

"En PacMan sóc jo"
(També una barreja d'imatges i missatges... És el més dispers dels 4 del projecte...)

I ara ja vaig pel tercer i quart...

Que seran, però, quadres nous, que no estaven a l'idea inicial però que hi van entrant de mica en mica...

"Dos inferns", que com el seu nom indica, serà un viatge rolloleer más

#01 / JA TENIM LES BOSSES!!!

Ja començem a tenir a punt les recompenses!!!

Avui, per exemple, ens han arribat les totes que és part del quadre "Don Delillo i les palmeres", i a la que tinguem el packaging, començarem a enviar.

Això ja comença!!

Per cert: Si espereu les camisetes i encara no m'heu dit el model i la talla, necessito saber-ho, perquè si no us quedareu sense...

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies