Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Canto a la Navidad

"Canto a la Navidad" consisteix en un conjunt de cançons compostes per nosaltres, de temàtica nadalenca però amb estils musicals contemporanis i variats.

Categoría

Creado en

0
segundos
16
Mecenas
615€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Som en Xavier Garriga, músic, i l' Adrià García, educador. Un dia vam ser mestre i alumne, al cap del temps ens vam fer amics i avui en dia som companys en aquest projecte artístic sobre un gènere musical que a ambdós ens apassiona, les nadales.

Durant els anys 2012 i 2014 vam treballar plegats en la composició de 12 nadales originals en castellà que tinguessin una temàtica tradicional nadalenca però amb ritmes i estils no tan habituals en el gènere com el blues, la guaracha o la bossa nova. A la primavera del 2014 vam acabar l’obra i la vam registrar a la propietat intel·lectual espanyola.

Aquell mateix any, a l’estiu, vam enregistrar les nadales a Candeleda (Ávila), amb la inestimable col·laboració de l’ Eliseo Parra i el seu equip de músics. El disc va ser enregistrat amb les veus d'en Xavi Garriga i del mateix Eliseo.

L'Any 2015 vam començar el procés de producció i masterització d’aquestes gravacions als estudis BITSTUDI, amb el productor Xavier Batllés. De moment hem pogut masteritzar una cançó, la que dóna títol al disc "Canto a la Navidad". La podeu escoltar al nostre Bandcamp!

El que pretenem amb aquesta campanya és aconseguir els diners suficients per produir i masteritzar deu d’aquestes nadales i oferir-les al mercat en format de disc digital sota el títol “Canto a la Navidad”.

A què destinarem les vostres aportacions

A produir i masteritzar 10 de les 12 nadales que hem compost i enregistrat.

I si superem l’objectiu?

Produiríem i masteritzaríem totes 12 cançons i, si la quantitat restant fos, emprendriem una producció limitada de discs en format físic.

Sobre les recompenses

La principal recompensa que oferim als que ens vulgueu recolzar és la descàrrega del disc en format digital. També oferim paquets consistents en el disc en format digital i entrades pel concert de presentació.

Calendari previst

El mes de juny del 2017 volem tenir el disc acabat i penjat a Bandcamp. Serà llavors quan oferirem el concert de presentació i les recompenses.

+ Info

correu electrònic: xavigarrigaiadriagarcia@gmail.com
facebook : Xavi Garriga i Adrià García
bandcamp: xavigarrigaiadrigarca.bandcamp.com

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

2€
0 mecenas

Una cançó del disc en format digital

10€
2 mecenas

El disc en format digital.

15€
0 mecenas

El disc en format digital + una entrada pel concert de presentació.

25€
6 mecenas

El disc en format digital + dues entrades pel concert de presentació.

35€
7 mecenas

El disc en format digital + entrada familiar pel concert de presentació.

200€
Quedan 9 (de 10)

Disc en digital + Concert privat a casa teva!

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.