❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Canto a la Navidad

"Canto a la Navidad" consisteix en un conjunt de cançons compostes per nosaltres, de temàtica nadalenca però amb estils musicals contemporanis i variats.

Category

Created in

0
seconds
16
Patron
615€
From 2.000€
Contribute to the project

Som en Xavier Garriga, músic, i l' Adrià García, educador. Un dia vam ser mestre i alumne, al cap del temps ens vam fer amics i avui en dia som companys en aquest projecte artístic sobre un gènere musical que a ambdós ens apassiona, les nadales.

Durant els anys 2012 i 2014 vam treballar plegats en la composició de 12 nadales originals en castellà que tinguessin una temàtica tradicional nadalenca però amb ritmes i estils no tan habituals en el gènere com el blues, la guaracha o la bossa nova. A la primavera del 2014 vam acabar l’obra i la vam registrar a la propietat intel·lectual espanyola.

Aquell mateix any, a l’estiu, vam enregistrar les nadales a Candeleda (Ávila), amb la inestimable col·laboració de l’ Eliseo Parra i el seu equip de músics. El disc va ser enregistrat amb les veus d'en Xavi Garriga i del mateix Eliseo.

L'Any 2015 vam començar el procés de producció i masterització d’aquestes gravacions als estudis BITSTUDI, amb el productor Xavier Batllés. De moment hem pogut masteritzar una cançó, la que dóna títol al disc "Canto a la Navidad". La podeu escoltar al nostre Bandcamp!

El que pretenem amb aquesta campanya és aconseguir els diners suficients per produir i masteritzar deu d’aquestes nadales i oferir-les al mercat en format de disc digital sota el títol “Canto a la Navidad”.

A què destinarem les vostres aportacions

A produir i masteritzar 10 de les 12 nadales que hem compost i enregistrat.

I si superem l’objectiu?

Produiríem i masteritzaríem totes 12 cançons i, si la quantitat restant fos, emprendriem una producció limitada de discs en format físic.

Sobre les recompenses

La principal recompensa que oferim als que ens vulgueu recolzar és la descàrrega del disc en format digital. També oferim paquets consistents en el disc en format digital i entrades pel concert de presentació.

Calendari previst

El mes de juny del 2017 volem tenir el disc acabat i penjat a Bandcamp. Serà llavors quan oferirem el concert de presentació i les recompenses.

+ Info

correu electrònic: xavigarrigaiadriagarcia@gmail.com
facebook : Xavi Garriga i Adrià García
bandcamp: xavigarrigaiadrigarca.bandcamp.com

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

2€
0 backers

Una cançó del disc en format digital

10€
2 backers

El disc en format digital.

15€
0 backers

El disc en format digital + una entrada pel concert de presentació.

25€
6 backers

El disc en format digital + dues entrades pel concert de presentació.

35€
7 backers

El disc en format digital + entrada familiar pel concert de presentació.

200€
9 left (of 10)

Disc en digital + Concert privat a casa teva!

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.