❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Viatges memorables i fotografies instantànies, un llibre de memòries en clau de viatge

En aquest recull de memòries he volgut explicar els viatges que han estat importants per a mi, i també aquelles imatges o retrats que han quedat per sempre més impreses en la meva vida. A tots i totes us desitjo un camí molt llarg, seguirem caminant!

Roser Raluy

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
2.160€
De 2.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Voldria publicar en format paper un llibre que he escrit: "Viatges memorables i fotografies instantànies".

En el mateix llibre hi haurà versió en català i versió en anglès, i contindrà unes 300 pàgines totals.

Ho he escrit per ser llegit i per això he pensat fer aquesta campanya a través de Verkami i així arribar a molta gent.

Aquest any he fet 60 anys i el llibre recull tot aquest temps, que d'alguna manera retrata diferents llocs en moments determinats que jo vaig viure. Per exemple els cops de porra a l'aeroport de Barcelona quan Serrat torna de l'exili, Grècia el 1976, el discurs de cap d'any de Havel quan acabava de ser president de Txecoslovàquia, el viatge en tren des de Nova Delhi a Madràs...

També n'hi han de més personals com buscant amb el meu pare, tinent republicà, les restes de les batalles de la guerra civil, el Secret Garden de Londres o un rellotge de sol humà a la Ciutadella de Roses.

Les aportacions

Seran per finançar l'edició i impressió de 100 llibres en format paper.

Voldria que aquest projecte fos compartit entre la gent que em coneix però també entre els que hi puguin estar interessats pel tema dels viatges com a font de coneixement, o com a document de certs moments viscuts al llarg dels darrers 60 anys.

Les recompenses

He pensat que el llibre seria el que podia millor oferir, enviat a casa per correu certificat si viviu fora de l'Alt Empordà, Pla de l'Estany o Girona. Si viviu en algunes d'aquestes comarques us el podré portar a mà.

Però si voleu ajudar-me i col·laborar encara més he pensat que us podria oferir unes visites guiades especials a Girona sobre una idea que vaig desenvolupar fa un temps: Girona en clau femenina.

En aquesta visita començarem per les restes de la sirena del Pont de Pedra, veurem el plànol de la Parisenca enyoradissa, el naixement d'Eva en directe a la Catedral..... Un total de 2 hores amb històries i llegendes de la Girona més emblemàtica.

Una altre cosa que m'agrada molt fer és fer sopars pels amics, poden ser amb temes com Sicília i els volcans o be amb poesia afrodisíaca. En aquest cas la recompensa serà un dinar al jardí de casa meu amb el tema de "banquet històric"; en el menú hi hauran alguns dels plats que surten el llibre i que recrearé per vosaltres. Serà apte per a infants i adults.

Calendari previst

El llibre estarà llest per ser entregat per Nadal- Cap d'any.

Les recompenses que oferiré a part del llibre son:

  • Les visites guiades a Girona, que farem en 3 dates a escollir per a grups entre 5 i 20 persones aproximadament.

Girona diumenge 15 de gener, 5 de febrer i 26 de febrer. Hora de trobada a les 11h al Pont de Pedra.

  • Un dinar històric al meu jardí: amb això també hi haurà 3 dates possibles. Per a grups entre 5 i 15 persones aproximadament.

Dinar històric dissabte 11 de març, 25 de març i 8 d'abril.

+ Info

Instagram: @roserraluy

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#05 / **Bon Nadal**

Avui celebrem Nadal que vol dir naixement, i voldria agrair-vos a totes les persones que heu col·laborat en el projecte de la publicació del llibre Viatges memorables i fotos instantànies que hageu fet possible que el llibre esdevingui una realitat.

Tant bon punt vaig saber que tindria els fons necessaris vaig encarregar-lo a l'impremta i és possible que arribi abans de que acabi l'any o en els primers dies de gener. Em farà molta il·lusió portar-vos'el personalment en els que sigui possible i en els altres el rebreu a casa vostra per correu postal.

També molt aviat, quan els del Verkami em passin totes les dades, organitzarem els grups per les visites guiades a Girona i els Dinars històrics al meu jardí.

Seguirem celebrant el nostre viatge per la vida, avui i els dies que vindran.

Una abraçada molt gran!!!!!!

#04 / **Objectiu assolit!!!!!**

Ahir vespre em van comunicar que ja havíem arribat als 2000€ per finançar els 100 llibres *" Viatges memorables i fotos instantànies" * Soc molt feliç!!!

Si voleu seguir col·laborant en aquests pocs dies que falten el que faré és demanar més llibres, els que facin falta per entregar els llibres per les vostres col·laboracions.

Ha estat un viatge extraordinari i ho seguirà sent amb els dinars i visites guiades que farem

Moltes gràcies i una abraçada a tothom

#01 / El primer capítol : **Viatges Somiats**

Viatges somiats

El primer viatge somiat és el que estic a punt de realitzar aquest any. L’Àngels ja fa uns anys em va demanar què voldria fer pel meu 60è aniversari, i jo li vaig dir que em faria molta il•lusió veure un volcà en erupció.

El 14 d’agost anirem a l’Etna amb els meus fills i amics per ser al costat d’un volcà viu on les forces de la terra tenen el seu tempo particular; serem allà, pujarem als cràters que el 2012 es van crear i, si tenim sort, sentirem el batec del cor del magma.

Hi ha molts altres llocs on voldria anar: a Konia per seguir la petjada de Rumi Mevlana i els sufís; a Irlanda per fer un viatge musical i literari; a Islàndia per veure les llums de l’aurora boreal i el volcà per on s’endinsen en el Viatge al centre de la Terra; a l’Àfrica de les tribus nòmades, dels grans baobabs que Xavier Moret va relatar, la terra dels cels infinits i les grans cases de fang. Voldria anar a la Biblioteca d’Alexandria quan n’era director l’Eratòstenes, al poble inventat de

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies