Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Primer disc CANALS&RIBOT

Ricard Canals & Jordi Ribot, dues ànimes bessones unides per la passió a la música. Autors de nombroses cançons i amb una carrera artística notable, s´uneixen per registrar un primer treball conjunt de 12 cançons de preciosa factura i sensibilitat.

Canals&Ribot

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
70
Mecenas
5.065€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Qui som?

Ricard Canals (Manresa, 28 de juny de 1984) va iniciar la seva carrera als 15 anys i ja ha publicat tres discos –Una moneda a l'aire (2007), Coses que passen (2009) i Distàncies curtes (2013) –, tots ells amb cançons intimistes que parlen de sentiments i d’experiències viscudes i de com s’imagina la vida una persona com ell, cega de naixement.

Jordi Ribot (Manresa, 28 de juny de 1964) ha format part de reconegudes formacions –Fàbius Cata, Els Convidats i Abrília– i actualment és membre de la banda Rock& Abba i guitarrista i productor de la cantautora Sara Roy.

Seria un tòpic dir que tenim molt en comú, però és cert que aquesta relació es torna quelcom més especial quan els dos som nascuts el mateix dia, encara que sigui amb 20 anys de diferencia. L’admiració artística de l’un cap a l’altre i les ganes de fer noves cançons, ha fet que les nostres trajectòries musicals s’hagin creuat en aquest punt. La nostra és una història d'entusiasme per la música, que fa que tots dos tinguem una il·lusió immensa per gravar aquest nou disc. Sense presses, amb la calma i des de la calma, i amb la maduresa, com a duet, que ens dóna portar més d’un any junts i una vintena de concerts a l’esquena. Per tot això i perquè no sabem viure un sol dia sense música, ens ve molt de gust fer-vos partícips d´aquest nou treball en comú.

Calendari previst

El nostre disc sortirà durant el primer trimestre de 2017. Les recompenses per la vostra aportació us les donarem en mà en una trobada, entre maig i juny, que farem només per a tota la gent que ens doneu un cop de mà. Les accions com venir a la gravació del disc, formar part del video-clip, sopar o a fer un concert a casa vostra, us les comunicarem personalment. També ens podeu contactar per mitjà del nostre Facebook Ricard Canals Jordi Ribot.

A què destinem las vostres aportacions?

Ens ajudaran a poder completar el finançament del nostre nou disc. Serà un CD amb una dotzena de cançons de preciosa factura i sensibilitat, i que gravarem en un estudi de prestigi. Amb aquests diners, també podrem fer front a les despeses de producció, masterització i edició, així com la promoció que farem per diferents mitjans de comunicació i sales de concert per tot el país.

Segueix-nos

Facebook Canals&Ribot
YouTube Canals&Ribot

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

1 comentario

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

  • jose

    jose

    más de 2 años

    Discriminando el castellano quieres que te financien.... a ver cuantos catalanes te ayudan

10€
2 mecenas

Link de descàrrega amb 3 cançons del disc

15€
13 mecenas

Primer Disc de Canals&Ribot + agraïments al disc

25€
20 mecenas

Samarreta + Disc + agraïments al disc

50€
23 mecenas

2 entrades concert + disc + samarreta + agraïments al disc

100€
2 mecenas

4 entrades concert + disc + 2 samarretes + foto del grup + agraïments al disc

150€
0 mecenas

4 entrades concert + disc + 2 samarretes + foto del grup + agraïments al disc + invitació a l'estudi gravació

200€
4 mecenas

4 entrades concert + disc + 2 samarretes + foto del grup + agraïments al cd + invitació al local d'assaig

250€
0 mecenas

4 entrades concert + disc + 2 samarretes + foto del grup + agraïments al cd + concert acústic privat (+ despeses de desplaçament si és fora de Catalunya )

300€
2 mecenas

2 cd + 2 samarretes + 4 entrades + agraïments + sopar amb Canals&Ribot per a 2 persones

400€
4 mecenas

2 cd + 2 samarretes + 4 entrades + sopar amb Canals&Ribot per a 2 persones + agraïments + aparició a 2 persones en videoclip per aportació

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.